Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Google-be beírod hogy "Barca gif",kidob egy párat..FCBandi írta:Valaki nem tudná megszerezni nekem azt a animált GIF-et amin a Barca címer forog?Sehol se találom, thx
Asszem az lesz az spanjaim mondták edzésen,hogy van ien szóval a nevét kell beírnom?szajko írta: Criss Angel-re gondolsz?
Parancsolj, Barátom:Victor_Valdes írta:Örök hála Titi!
Még egy óriási kérésem/kérdésem lenne, valaki nem tudná leírni a tavalyi Bl menetelésünket? Úgy, hogy: csoportmeccseinek eredményei,meg a további meccsek egészen a manu-ig.
Aki megteszi annak örökhála, plusz ha érdekli megsugom neki, hogy mihez kellenek ezek
.
Előre is köszike.
Asszem az lesz az spanjaim mondták edzésen,hogy van ien szóval a nevét kell beírnom?Fernando írta:Criss Angel-re gondolsz?szajko írta:Valaki megtudja mondani azt,hogy mit írjak be a youtubéba,ha megszeretnémi nézni azt a csávót aki kettéválaszt egy nőt...ha megtudja valaki 1000 thx!!!
Chriss Angelszajko írta:Valaki megtudja mondani azt,hogy mit írjak be a youtubéba,ha megszeretnémi nézni azt a csávót aki kettéválaszt egy nőt...ha megtudja valaki 1000 thx!!!
Criss Angel-re gondolsz?szajko írta:Valaki megtudja mondani azt,hogy mit írjak be a youtubéba,ha megszeretnémi nézni azt a csávót aki kettéválaszt egy nőt...ha megtudja valaki 1000 thx!!!
Íme:Victor_Valdes írta:Mi annak a szótárnak a linkje ami spanyolt angolra fordít (egész weblapot)?
Tudom, hogy már ezerszer be volt linkelve de, most nagyon fontos lenne!
Vissza az xp-hez barátom. A vista szép, de mint minden Microsoft termékre jellemző, addig ne tedd fel, amig legalább az SP2 nem jelenik meg. A leggyengébb eresztése a Microsoftnak, ellentétben a már több SP-vel rendelkező XP-vel (most tart a 3. javítónál).Saviola írta:
Megoldás?
az micsoda? és onnan lehet megszerezni? nincs internet a gépenkudu írta:Úgy gondolom,h egy Boot Manager-re lenne szükségedd.OR írta:azt szeretném kérdezni, hogy van egy Linuxos laptomom, amire fel van rakva a Windows. csak amikor bekapcsolom a gépet, a linuxot nyitja meg (nem tudom, hogy kell ezt szakszavakkal megfogalmazni). egy mappába megtaláltam a Windowst, csak nem tudom, hogyan kell onnan megnyitni.
segítene nekem egy nálam okosabb ember ?![]()
eléggé sürgős lenne, köszönöm szépen.
Hát ez érdekes... Jönni kéne egy Oprendszer választó képernyőnek...... Így viszont az lehet hogy ketté van osztva a vinyód és elsődleges boot eszköznek a Linuxos vinyó van beállítva sztem BIOS-ban át kell állítani a windosos vinyót az elsődlegesre.......d.OR írta:azt szeretném kérdezni, hogy van egy Linuxos laptomom, amire fel van rakva a Windows. csak amikor bekapcsolom a gépet, a linuxot nyitja meg (nem tudom, hogy kell ezt szakszavakkal megfogalmazni). egy mappába megtaláltam a Windowst, csak nem tudom, hogyan kell onnan megnyitni.
Úgy gondolom,h egy Boot Manager-re lenne szükségedd.OR írta:azt szeretném kérdezni, hogy van egy Linuxos laptomom, amire fel van rakva a Windows. csak amikor bekapcsolom a gépet, a linuxot nyitja meg (nem tudom, hogy kell ezt szakszavakkal megfogalmazni). egy mappába megtaláltam a Windowst, csak nem tudom, hogyan kell onnan megnyitni.
Nekem is volt ilyen, de akkor még nem használtam firefoxot, mindenesetre nekem bejött az hogy újraindítom.depth írta:nekem firefoxnál és operánál is csinálta ezt. bezárod a füleket, majd a böngészőt is, aztán újraindítod. utána nekem már működött.Los Banditos írta:Miért van az, hogy ha megnyitok youtube-os, indavideos vagy akármilyen hasonló videót, akkor az 2-3 mp után automatikusan leáll, viszont ha beletekerek, akkor megint elindul 2-3 másodpercre de aztán megint megáll. És a hang se megy. A Media Player viszont kifogástalanul müxik.
Mitől lehet ez?