Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én lennék a világ legboldogabb embere, ha ez megvalósulnagianni írta: Azért komoly lenne egy Messi Aguero kettős a Barcában
Azét írtam, hogy a két legnagyobb előny. Ettől függetlenül lehet, hogy ma Xavi dönti el a meccset, vagy valaki más.socio66 írta:Azért sok jó játékosunk van Messin kívül is,szinte bárki el tud dönteni egy meccset. Messi nélkül a csapat ugyan rosszabb,de korántsem rossz...CFirpo3 írta:A két legnagyobb előnyünk: Camp Nou és Messi
Azért sok jó játékosunk van Messin kívül is,szinte bárki el tud dönteni egy meccset. Messi nélkül a csapat ugyan rosszabb,de korántsem rossz...CFirpo3 írta:A két legnagyobb előnyünk: Camp Nou és Messi
Nem is Messi a gyenge pontunk...gianni írta:Ez igaz.....de Messit hiába elemzikCFirpo3 írta:Egy biztos: Az Atletico kielemezte az elmúlt pár meccsünket és elég valószínű, hogy megtalálták a csapat gyenge pontját és tudni fogják, hogy hogy lehet ellenünk gólt szerezni.
Ez igaz.....de Messit hiába elemzikCFirpo3 írta:Egy biztos: Az Atletico kielemezte az elmúlt pár meccsünket és elég valószínű, hogy megtalálták a csapat gyenge pontját és tudni fogják, hogy hogy lehet ellenünk gólt szerezni.
Ezt sosem tudhatod Pepnél.Neki sokszor vannak érdekes húzásai.De ebből még nem volt probléma,szal ezt nem negatívumként mondtam.norbert55 írta:Sztem nem játszik ma Busquets.Touré-Keita-Xavi kp lesz ma.
Busquets játszik--> KP átjáróházCFirpo3 írta:Ez nem azon múlik, hogy Busquet játszik-e vagy nem! Ez hülyeség... Én nem látom semmi hátrányát annak, hogy kezdjen.Sanama írta:Tippem: Ha a legjobb kezdővel állunk ki a középpályára értem ( Xavi Toure Keita). akkor 2-1 ide. Ha viszont Bsuquets -el kezdünk akkor 1-1 vagy 1-2.
Ha kikapunk, akkor nem azért kapunk ki, mert Sergi kezd és ha nyerünk, akkor nem azért nyerünk, mert nem játszott Busquets.
Az igaz h nem rajta múlik,de azért egy Atlético ellen sztem mégis jobb lenne ha Touré kezdene.CFirpo3 írta:Ez nem azon múlik, hogy Busquet játszik-e vagy nem! Ez hülyeség... Én nem látom semmi hátrányát annak, hogy kezdjen.Sanama írta:Tippem: Ha a legjobb kezdővel állunk ki a középpályára értem ( Xavi Toure Keita). akkor 2-1 ide. Ha viszont Bsuquets -el kezdünk akkor 1-1 vagy 1-2.
Ha kikapunk, akkor nem azért kapunk ki, mert Sergi kezd és ha nyerünk, akkor nem azért nyerünk, mert nem játszott Busquets.
Ez nem azon múlik, hogy Busquet játszik-e vagy nem! Ez hülyeség... Én nem látom semmi hátrányát annak, hogy kezdjen.Sanama írta:Tippem: Ha a legjobb kezdővel állunk ki a középpályára értem ( Xavi Toure Keita). akkor 2-1 ide. Ha viszont Bsuquets -el kezdünk akkor 1-1 vagy 1-2.
köszönöm szépenCFirpo3 írta:Igen: http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1d.OR írta:szóval akkor a ma esti meccs 22:00-tól lesz a Sport1-en?
Igen: http://195.184.19.155/sport1/index.php?apps=musor1d.OR írta:szóval akkor a ma esti meccs 22:00-tól lesz a Sport1-en?