Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
manuel írta:Nyugodt vagy?????
Most nem a Numancia ellen játszunk ha nem tévedek. De buta vagyok hiszen ellenük is kikaptunk.Én meg akkor leszek nyugodt ha győzünk,vagy ha leikszelünk velük.Már az is nagy teljesitmény.
Ennek már 20 perce,de HAJRÁ BETIS!lionelmessi19 írta:Damiá már vágott is egyet a Villarealnak...
multkor a madridnak is asszem... rajta nem múlik hogy előreébb kerüljünk.
Akkor így már nyugodtabb vagyok,hogy az Atlético othol bukott....takivini írta:Igen, Luis Fabiano szabadrúgásgóljával.szajko írta:Atlético-Sevilla:0-1 lett ugye?
Ezt a madridistára tartogasd.Varga Tamás írta:ultrasur írta:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
hihetetlen én sértödötten ott hagytam a TV.t
Milyen gol volt?
![]()
![]()
![]()
Ezt a madridistára tartogasd.ultrasur írta:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Milyen gol volt?
![]()
![]()
![]()
Van Nistelrooy féle szaladunk, és pontosan a kapus mellett..., de ehhez kellett egy hatalmas, botrányosan nagy hiba a Betistől.ultrasur írta:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Milyen gol volt?
![]()
![]()
![]()
Szerintem úgy is le tudta volna szerelni, ha nem rúgja fel..., lelassult a labdával.Benga írta:Ha nem rúgja fel akkor ketten mennek egy védőre.
Még a végén győznek a madridiak...torrestoni írta:Pffff...., Sergio Garcia ostobán felrúgta Drenthét... piros![]()