Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miihii írta:Ha pölö az Eurobarcát linkelnéd és olyan névvel,h KATT IDE,akkor így:szajko írta:Azt,hogy szoktátok,hogy belinkeltek valamit és tudtok írni neki nevet is...?
Az URL-be írod a címet,nem utána:
[url]www.eurobarca.hu helyett[url=www.eurobarca.hu]
Majd közvetlenül utána írod a megnevezést és zárod az url-t:
[url=www.eurobarca.hu]KATT IDE[ /url]
Okés a dolog?
Nem is a film miatt linkeltem be...hanem,h úgy általában ez a pálya mostanság a mininován....és ezt nem értem...Slither írta:TS-t nem éri meg letölteni, és ezért nincs is nagyon hozzá seed. Ha kijön a dvdrip akkor biztosan lesz 1-2 "forgalmasabb" torrent.
Ha írsz egy HSZ-t akkor ott van a Beállítások-nál hogy BBCode. Arra rámész és ott mindent leír.szajko írta:Azt,hogy szoktátok,hogy belinkeltek valamit és tudtok írni neki nevet is...?
Ha pölö az Eurobarcát linkelnéd és olyan névvel,h KATT IDE,akkor így:szajko írta:Azt,hogy szoktátok,hogy belinkeltek valamit és tudtok írni neki nevet is...?
Értem én Andrislionelmessi19 írta:A kapus Coupet volt Miki!![]()
De dőlttel ki is van emelve.
Miért mikor volt ott?barca99 írta:Pepsiéknél is elfogyott a színvonal?pepsifoci írta:A 8. percben Lionel Messi ravaszkodott: a madridi kapus, Frei még a sorfalat igazgatta, Messi pedig a kapu üresen tátongó bal oldalába csavart.
Pepsiéknél is elfogyott a színvonal?pepsifoci írta:A 8. percben Lionel Messi ravaszkodott: a madridi kapus, Frei még a sorfalat igazgatta, Messi pedig a kapu üresen tátongó bal oldalába csavart.
Hát akármit is mondtok, igenis van rajta egy-két jó dolog.CFirpo3 írta:Jah. Nálunk is...Nem tudom ki nézi azt a comedy-t, de nem többen, mint a VH1-et...
Jah. Nálunk is...ultrasur írta:Hamár tv-nél tartunk a népmuvészeti cserépedény UPC elvette a kedvenc zenei TVmet a VH1.et és berakota helyére egy halálszar Comedy tvét![]()
![]()
A-a!!! Délelőtt VH1, aztán délután valamikor Comedy tv.ultrasur írta:Hamár tv-nél tartunk a népmuvészeti cserépedény UPC elvette a kedvenc zenei TVmet a VH1.et és berakota helyére egy halálszar Comedy tvét![]()
![]()
VÉGRE EGY NORMÁLIS TAG:D:Dozsimiki írta:ha már választani kell,egyértelmű ,hogy rtl klub. tv2 fújjjj tényleg csak nagyon ritkán kapcsolok oda,akkor is ha vmi régi klasszikust ismételnek.Káposztalevél írta:Én csak annyit mondok hogy az RTL klubb vezeti a nézettséget a kereskedelmi csatornák közül, és sztem nem véletlen. A Tv2 csak utánozni tudja mindenben az rtl-t
ha már választani kell,egyértelmű ,hogy rtl klub. tv2 fújjjj tényleg csak nagyon ritkán kapcsolok oda,akkor is ha vmi régi klasszikust ismételnek.Káposztalevél írta:Én csak annyit mondok hogy az RTL klubb vezeti a nézettséget a kereskedelmi csatornák közül, és sztem nem véletlen. A Tv2 csak utánozni tudja mindenben az rtl-t