Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azért ennyire ez nem egyértelmű... Bojan is nagyon sokat fejlődött, de Henry még mindig jobb nála...Varga írta:Bojan sztem most sokkal jobb.
Azért Henry megint vert 2-t....Az első nem is volt csúnyaIlúvatar írta:Ezt aláírom mindenképpen. Amúgy Bojan és Henry jó haverok, megértik egymást a pályán, s ez nagy lökést ad Henry -nek.Varga írta:Bojan sztem most sokkal jobb.
Ja a statisztikája jó, de a mutatott játék...Drukker írta:na végre egy ember aki (az én nézeteim szerint) nem hülyeséget mondd és bírja Titit...Andrisveres írta:Jaj még ne mondjuk hogy nem hasznos. és azt mindenki tudja h jol passzol tavalyi szezon vagy (bajnokság) : 10 gólpassz
Henry 180 perc alatt 2 gólt lőtt eddig. tényleg csak ennyit jatszott nézzétek meg a marca.es-en.![]()
![]()
Miért, ha olasz játszhatott, német is kaphat szerepet. Ráadásul a Barcának volt már német világsztárja...lionelmessi19 írta:Ezzel tökéletesen egyet értek..G-Jay írta:Hát kb 100szor inkább Henry mint Podolski, és 1000szer inkább Bojan...Ez azthiszem triviálisan belátható.
IEE.![]()
Bár hozzá tenném hogy nem vagyok meggyőzve afelől hogy Podolski nem volna hasznosabb és/vagy gólerősebb, de meg ne lássak németet gránátvörös kékben mert kardomba dőlök. Még honosítottat se.
egy szóval se mondtam h a kezdőbe jöjjön! de lényegtelen!Gyurinho írta:Nem vagy te se százas....és Bojan ülljön a padon mert jön Podika és kiszorítja....na ne legyen márdjtrack írta:hát ha nem megy télig neki,mehet a citybe. Podolskit meg a helyére el tudnám képzelni.
Ezzel tökéletesen egyet értek..G-Jay írta:Hát kb 100szor inkább Henry mint Podolski, és 1000szer inkább Bojan...Ez azthiszem triviálisan belátható.
IEE.
Egyetértek..néha furcsa h a fórumon vannak ilyen hszek hogy húúúúúúú most jó Agüero és akkor vegyük már meg...meg jöjjön má Podplski akirőlG-Jay írta:Hát kb 100szor inkább Henry mint Podolski, és 1000szer inkább Bojan...Ez azthiszem triviálisan belátható.
IEE.
Nem vagy te se százas....és Bojan ülljön a padon mert jön Podika és kiszorítja....na ne legyen márdjtrack írta:hát ha nem megy télig neki,mehet a citybe. Podolskit meg a helyére el tudnám képzelni.
Ez neked fanyalgás? Most mindenki dicséri...tudomka958 írta:a pofám leszakad ettől a sok fanyalgástól!
most az a bajotok vele,hogy csak egy gólt rúgott a sok közül,a múltkor meg az volt,hogy "csak" a visszapattanót rúgta be...
nem lenne egyszerűbb bevallani,hogy utáljátok és kész...?
nekem is ez a véleményem. Ha több meccsen keresztül tudná hozni ezt a formáját vagy ilyeneket tudna bemutatni, akkor azt mondanám, hogy tényleg jó és rátalált a góllövő cipőjére. Várjunk pár meccset és utána érdemes erről beszélni magyarul tényleg hasra esnigekkodan írta:Most azért ne essünk már hasra.
Igen, és még néhány hasonlót szeretnék...Drukker írta:Örülök a góljának remélem jót tesz neki![]()
Go Titi Go
Bízunk benned
![]()