Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Titinho írta:
Jó lenne a bajnokságot megnyerni de sajna a Real már most vezet előttem 7 ponttal
10-15? az nem sok. Pepe volt már nálam Európai Ezüstcipős is Klose mögött (csak azért, mert több meccsen lőtt ugyanannyi gólt, mint a német).Nóbi írta:Nekem a Románál Mexes középen támadja a kapust, Kompany a rövid saroknál helyezkedik, Adriano pedig mélységből támad le. Ezzel a felállással, na meg a remek pontrúgókkal meccsenként legalább 1 gólt szerzek szögletből, a 2 stabil belső védőm pedig (ha nem sérülnek le hosszabb időre) könnyedén hozza a 10-15ös gólátlagot szezononként!szajko írta:És akkor a taktika: a fejelő a rövid sarokhoz helyezkedjen és beadás a rövid sarokhoz, vagy a fejelő támadja a kapust és beadás az 5 és feles területére. Ezeket akár váltogathatod is.![]()
köszi! addig még csak kibíromszajko írta:November 14.-én!MichaaBee írta:mikor jelenik meg a 09?
November 14.-én!MichaaBee írta:mikor jelenik meg a 09?
Ez nekem is így van, mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, de nem sikerült betenni az arcokat a játékba...albicelesteX írta:Letöltöttem egy pár facepack-et!Beillesztettem!És nem működik!Ez miért lehet?Lehet rosszul illesztettem be?
Nekem a Románál Mexes középen támadja a kapust, Kompany a rövid saroknál helyezkedik, Adriano pedig mélységből támad le. Ezzel a felállással, na meg a remek pontrúgókkal meccsenként legalább 1 gólt szerzek szögletből, a 2 stabil belső védőm pedig (ha nem sérülnek le hosszabb időre) könnyedén hozza a 10-15ös gólátlagot szezononként!szajko írta:És akkor a taktika: a fejelő a rövid sarokhoz helyezkedjen és beadás a rövid sarokhoz, vagy a fejelő támadja a kapust és beadás az 5 és feles területére. Ezeket akár váltogathatod is.![]()
Ezt a rövidsarkosat kipróbálom...remélem jó lesz mert elég kevéske gólt szerzek szögletből sajna...barca99 írta:Szögletvariációk:
Nekem 2 is bevált. Fontos, hogy a pontrúgódnak magas szögletrúgási képessége legyen (szvsz min. 17), aki pedig fejel, az egy nagy tank legyen (tök8 hogy védő vagy csatár). Tehát a fizikai adottságai (főleg erő, ugrás és talán az egyensúly is) és a technikai is (fejelés) kiemelkedő legyen. Ha van valakid, aki mondjuk 18-20-as fejeléssel rendelkezik, és emellé van egy 17-20-as ugrása, akkor sok gólt fogsz elérni. És akkor a taktika: a fejelő a rövid sarokhoz helyezkedjen és beadás a rövid sarokhoz, vagy a fejelő támadja a kapust és beadás az 5 és feles területére. Ezeket akár váltogathatod is.![]()
Jah és nem árt, ha fent van a 8.0.2-es patch, mert az alap szinte minden szögletet befúj szabálytalanságnak.
Lehet, hogy rossz helyre csomagoltad, illetve illesztetted be.albicelesteX írta:Letöltöttem egy pár facepack-et!Beillesztettem!És nem működik!Ez miért lehet?Lehet rosszul illesztettem be?
Ill valaki akir szögletből sokszor eredményes tud lenni!Megmondaná hogy csinálja?Hogy kell beállítani ilyesmik!
Én eddig 9 napig jutottam...CFirpo3 írta:Lionel85 írta: 7 nap, 9 óra, 1 perc, függőségi ráta: Egy hét hosszú idő a futballbanAzt hittem, hogy sokkal több lesz. Én most fogom átlépni a 19 napot! Bár lehet, hogy néha túl sokáig volt bekapcsolva a gép.
Lionel85 írta: 7 nap, 9 óra, 1 perc, függőségi ráta: Egy hét hosszú idő a futballban
Dél-Amerikai csapatokhoz viszonylag könnyen oda lehet kerülni. Asszem 2008 nyarán lemond Basile, így Argentína posztjára jelentkezhetsz. Jó csapat, én is odamennék, de nem rúgják ki a kapitányt. :S Most azon filózom egyébként, hogy köv. nyáron elvileg szabad lesz a River Plate edzői posztja és lecsapok rá. Nem rossz a keret, visszatért Aimar, Lucho González, ott van Coloccini, Aruna Koné, stb, szal elég ütős kis csapat van ott...Victor_Valdes írta:Mostanában sehol sem találom a helyem...manapság már 1 szezont se tudok végig vinni:( . Igazából nem tudom kivel kezdjek..., utóljára a Pompeynél éreztem magam otthon. Lehet megyek némethonba a Dortmundhoz, vagy vagy, vagy...Lehet kezdek egy válogatottal, de kivel?
7 nap, 9 óra, 1 perc, függőségi ráta: Egy hét hosszú idő a futballbanCFirpo3 írta:Télleg! Lionel85! Órában számolva mennyit játszottál?
Hó, hát már nálam is sok generált playa van 2013-ban. El tudom képzelni, hogy nálad mi lehet.Lionel85 írta: Gondolom sok ismeretlen név van, de talán belátjátok, hogy 2017-ben már elég sok gép által generált játékos van.