Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak a hibákat kell megtalálni a másikban, hanem teljes egészében látni kell a problémát.Nézz vissza 5-6-7 oldalt és akik állandó hülyeséget írnak a témában nem tapasztalt emberek.battya írta:Szóval ezek szerint amikor Te 700 hozzászólás alatt voltál, addig ezzel egyenes arányban hülye is voltál, majd mikor elérted azt a bizonyos számot, abban a pillanatban megvilágosodtál?2.Nézd meg aki ezt írja, h 700-1000 hozzászólás felett van-e.Mert azokra nem igazán lehet adni, akik 50 hozzászólással bírnak és elfogultak mindennel szembe.
Lol
Ekkora ordenáré baromságot már. pffff2.Nézd meg aki ezt írja, h 700-1000 hozzászólás felett van-e.Mert azokra nem igazán lehet adni, akik 50 hozzászólással bírnak és elfogultak mindennel szembe.
Szóval ezek szerint amikor Te 700 hozzászólás alatt voltál, addig ezzel egyenes arányban hülye is voltál, majd mikor elérted azt a bizonyos számot, abban a pillanatban megvilágosodtál?2.Nézd meg aki ezt írja, h 700-1000 hozzászólás felett van-e.Mert azokra nem igazán lehet adni, akik 50 hozzászólással bírnak és elfogultak mindennel szembe.
Nyugodtan leírhatod, vicc szavazás. Csak a sok raúlbuzi gondolja úgy, hogy ő legjobb. Még az aranylabdát is neki adnák. (nem fórumosokra gondolok),h nem értenek a labdarúgáshoz,mert nem akarok vitát kezdeményezni
Valóban félreérthetően írtam a dolgot,pedig nem az oldalatokra értettem a madridista állást,hanem globále a blanco-k szurkereire.Ezalól az általad leírtak alapján ti éppen pont kivételek vagytok,de nekem az aktuális állás azt sugallja,h valszeg túlnyomó részt fővárosi szimpatizánsok reakciói alapján állapították meg.Ahol Messi és/vagy Samu nincs bent pillanatnyilag a 3ban,ott olyanok szavazatai/pontozása kellenek,akik naon naon nem csippanthatják őket v naon naon részrehajlóak (főleg,h Raul az elsőCS0ki írta:Az a DiStefano díj pontállása volt, nem a madridista oldal találta ki, nem mi szavaztunk rá, szóval kár nálunk keresni a "hibát"...Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy ember nem volt a madridistán, aki egyetértett volna azzal, hogy Raúl az első...Nemrég volt egy bevágás,az idény legjobbjai szavazás margitista állása szerint,Leo a 3ban nem volt,akkor ezek után még miért akadtok fent,h nem ismerik el?
Az a DiStefano díj pontállása volt, nem a madridista oldal találta ki, nem mi szavaztunk rá, szóval kár nálunk keresni a "hibát"...Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy ember nem volt a madridistán, aki egyetértett volna azzal, hogy Raúl az első...Nemrég volt egy bevágás,az idény legjobbjai szavazás margitista állása szerint,Leo a 3ban nem volt,akkor ezek után még miért akadtok fent,h nem ismerik el?
Az egész oldal legértelmesebb hsz-e ez.Na meg LM19-é,h töröl szívfájdalom nélkülBarcaforever írta:Nem szeretem a holland bajnokságotnem nézem a holland bajnokságot.
Nem szeretem a real madridotnem nézem a real madrid oldalát.
Csak az megy a madridistára, akit érdekel is.Akit meg érdekli, h mit írnak a madrid szurkolói, az meg ne legyen felháborodva.
Van nekünk egy sokkal szebb oldalunk, színesebb,frissebb felkészültebb, minek kell oda menni?Utána meg itt leírni......
Úgy tudom a németek ellen estek ki a portugálok, méghozzá főleg Ricardo kapusnak, valamint Ferreirának köszönhetően.A portugálok eb kiesésében is jelentős szerepet vállalt
Kiállították, puff. Van ilyen.akárcsak a madrid Roma elleni BL búcsujában.
Érdekes, de még Zidane is gyengélkedett az első madridi évében, pedig róla tudjuk, hogy nem akárki...Ehhez képest Pepéért irtózatos összeget fizetett a csapat, a srác pedig görcsösen akart bizonyítani. Felkészülési meccseken volt köpködés, csúnya szabálytalanságok, stb, de a tavalyi szezonban összességében nem nyújtott rosszat. A képességei alapján simán a világelitben a helye, és ha fejben is rendben van (láttunk ilyet tavaly..), akkor benne van a világ 10 legjobb középhátvédjében. Lehet, hogy némileg elfogult vagyok, de lássátok be, hogy Ti is azok vagytok. Elhiszem, hogy itt nem divat a Madridnak szurkolni/az érdemeit elismerni/a játékosait elismerni, de azért túlzásokba ne essünk már. Bevallom, hogy nem kedvelem a Barcelonát (szépen is néznénk ki, ha Madrid szurkolóként szimpatizálnék a Barcával is...Nos, eltelt egy szezon, Pepében pedig ugyanúgy benne van a hiba, mint korábban.
Tudok többfele figyelni, köszi. Még mindig nem értelek. A magasztalás nem itt kezdődik, hogy jól és kiegyensúlyozottan játszik.Realista24 írta:
Idézet:
Realista24 írta:
Idézet:
Az addig ok, hogy az EB-n jól játszott, de ott csak 4 meccsett játszott, és a bajnokságban most se mondanám, hogy hú de nagyszerű védő
Ezt betudom annak, hogy kevés Real meccset néztél. Jól és kiegyensúlyozottan játszik.
Most őszintén te ezért regisztráltál ide hogy istenísd a "top3"-as pepédet?
Csak egy kérdésre válaszoltam.
no koment...sztem mennyél vissza az oldaladra
Csak egy kérdésre válaszoltam.Realista24 írta:
Idézet:
Az addig ok, hogy az EB-n jól játszott, de ott csak 4 meccsett játszott, és a bajnokságban most se mondanám, hogy hú de nagyszerű védő
Ezt betudom annak, hogy kevés Real meccset néztél. Jól és kiegyensúlyozottan játszik.
Most őszintén te ezért regisztráltál ide hogy istenísd a "top3"-as pepédet?
Most őszintén te ezért regisztráltál ide hogy istenísd a "top3"-as pepédet?Realista24 írta:Ezt betudom annak, hogy kevés Real meccset néztél. Jól és kiegyensúlyozottan játszik.Az addig ok, hogy az EB-n jól játszott, de ott csak 4 meccsett játszott, és a bajnokságban most se mondanám, hogy hú de nagyszerű védő
Ezt betudom annak, hogy kevés Real meccset néztél. Jól és kiegyensúlyozottan játszik.Az addig ok, hogy az EB-n jól játszott, de ott csak 4 meccsett játszott, és a bajnokságban most se mondanám, hogy hú de nagyszerű védő
Te ember Pepe a top3-ban?Realista24 írta:Saját posztján, miért ne? Gondolom láttad az EB-n játszani.jó amit irtál madridos ember, nade marcelo pepe top3 ban?? PEPE? komolyan?
Marcelonál pontosítok úgy, hogy megvan benne is a tehetség a top3hoz.
Saját posztján, miért ne? Gondolom láttad az EB-n játszani.jó amit irtál madridos ember, nade marcelo pepe top3 ban?? PEPE? komolyan?
LáttamIdézet:
Igazad van tesóm, csak hagyd békén a fórumunkat.
Még nem vagyunk olyan jóban, hogy tesók legyünk, hangsúlyozom: még.
Mindig lesznek "idegenlégiósok" itt is-ott is, ezen ne emészd Magad.
Úgy nevezlek, ahogy akarlak.
Mégegyszer mondom a példát, mert lehet nem láttad.
Örülök.Nem szeretem realt nem vagyok kíváncsi a real oldalára.