Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Bőcsnek van pénze,mert a Bőcsi Borsodi sörgyár minden mennyiségbe támogatja a csapatot!Bányász írta: Hát nem vagyok tisztába a Bőcs terveivel de gyanítom,h ott bármi lesz nem mennek Nb1-be.
Szóval ha esetleg a végén a Bőcs lesz a befutó akkor akár még az is jó lehet a Fradinak..
A végére el fog fogyni a haladás,most lehet jók,de tavasztól visszaesik a lendület kicsi fáradtság és kapufa!Varga Tamás írta:Honvéd - Haladás 0-1, Sipos Norbert bombagóljával.
Láttunk már jobb meccset is, de a 3 pont, az három pont.
Még az MLSZ sem tud minket megállítani...![]()
HAJRÁ HALI!
Hát nem vagyok tisztába a Bőcs terveivel de gyanítom,h ott bármi lesz nem mennek Nb1-be.Barcaforever írta:Most ismét 1-1 a Kazincbarcika ellen.Nem tudom mi lesz ebből májusra, a Bőcs kegyetlen kiegyensúlyozott csapat.Los Banditos írta:Éppen hogy döntetlenre mentette az NB1-es Honvéd a Fradi elleni meccset. Tényleg nincs helyünk az NB1-ben...Nem akarok vészmadár lenni.
Most ismét 1-1 a Kazincbarcika ellen.Nem tudom mi lesz ebből májusra, a Bőcs kegyetlen kiegyensúlyozott csapat.Los Banditos írta:Éppen hogy döntetlenre mentette az NB1-es Honvéd a Fradi elleni meccset. Tényleg nincs helyünk az NB1-ben...
De értem. Csak ne mondd, hogy nem azért járunk ki Haladás-meccsre, mert nem szép játékot játszik a Hali. A Rohonci úton - a Vasas elleni derbit leszámítva - igenis szépen, tetszetősen, és gólra törően játszottunk. Idegenben teljesen más taktikával állunk fel. És a mai fociban első az eredmény, a mutatott játék másodlagos. Miattam a Hali védekezhet 70 percen keresztül is, ha a maradék 20 percben vág 2 dugót, és azzal nyeri a meccset.Szandi írta:Te télleg nem érted, hogy miről vakerálok Tamás?
Hazai mérlegünk: 5 meccs, 5 győzelem, 14-2-es gólkülönbség. Minden csapatnak ilyen gólátlagot kívánok.Szandi írta:Ha valaki kimegy egy focimeccsre, megjegyzem egyre kevesebben tesznek így, akkor nem arra kíváncsi, hogy egy csapat végig bunkerfocit játszon, vagy mondjuk ami még rosszabb, ha 2 ilyen csapat találkozik. Vágdossák a labdát, mondjuk találnak egy gólt, ez így megy sokáig, és utána ők az új magyar szupergárda. Hagyjuk már. Szolgálják ki a közönséget, aki megveszi a jegyet a meccsükre. Ha meg nem teszik ezt, akkor meg ne siránkozzanak, hogy ha 1000 ember az átlaglétszám a meccseken.Most ne gyere légyszíves azzal, hogy a hali meccseken mindig sokan vannak mert tisztában vagyok vele, de ők sem azért mennek ki mert húde szép focit játszik a szhely.
Jaés, nem azt mondtam, hogy ezerrel támadni kellett volna, hanem hogy kiütést kapok az ilyen focigyilkolástól. Sose szerettem.
A fiatalok közül am Tóth Bence kiemelkedik.
Én Fradi szurkoló vagyok/voltam/lennék. De ez nem Fradi, ez a csapat egy csődtömeg. Akik akárcsak a 90'-es évek Fradijain nőttek fel, (nem a 60'-as, 70'-es évek Fradiján), még azoknak is hullik a haja ezektől. Akkor lesz itt csapat, ha nem huszadrangú, botlábú légiósokkal állunk majd fel. Itt teszem hozzá, hogy a fiataljaink-igen, Fitos is-minden idők leggyengébb felhozatala. Mit várunk? Feljut a csapat, ez kétségtelen, de utána legalább 10 minőségi játékost venni kell.Szandi írta:Varga Tamás írta:mi pedig taktikusan, okosan játszottunk. És megérdemelten jutottunk tovább. Van még hova fejlődnötök.
Hajrá Hali!
Hát ha te ezt okos játéknak és megérdemelt továbbjutásnak nevezed...én inkább focicsalásnak, és tipikus magyar "üljünk rá az előnyünkre és betonozzuk be magunkat, szarjuk le, hogy mi lenne jó a nézőknek, ne is futballozzunk, lassítsuk halálra a játékot, csak vágjuk előre a labdát, és akkor nyerünk és mi vagyunk a királyok" mentalitásnak. Csertőit eddig, asszem ő az edzőtök, bírtam, mert nem volt rá jellemző ez a fajta gondolkodás, dehát őt is megfertőzte ez a dolog. Ollé, éljen az ilyen foci, és ekkor még a mostaninál is kevesebb néző fog kijárni meccsekre, mert erre senki nem kíváncsi.
Tegnapi meccs pölö...
Főnökasszony!Szandi írta:Varga Tamás írta:mi pedig taktikusan, okosan játszottunk. És megérdemelten jutottunk tovább. Van még hova fejlődnötök.
Hajrá Hali!
Hát ha te ezt okos játéknak és megérdemelt továbbjutásnak nevezed...én inkább focicsalásnak, és tipikus magyar "üljünk rá az előnyünkre és betonozzuk be magunkat, szarjuk le, hogy mi lenne jó a nézőknek, ne is futballozzunk, lassítsuk halálra a játékot, csak vágjuk előre a labdát, és akkor nyerünk és mi vagyunk a királyok" mentalitásnak. Csertőit eddig, asszem ő az edzőtök, bírtam, mert nem volt rá jellemző ez a fajta gondolkodás, dehát őt is megfertőzte ez a dolog. Ollé, éljen az ilyen foci, és ekkor még a mostaninál is kevesebb néző fog kijárni meccsekre, mert erre senki nem kíváncsi.
Tegnapi meccs pölö...