Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én rault csak viccből mondtam, azt hittem, h már régen visszavonult. észre sem vettem, h még mindig játszatják...Varga Tamás írta:Sanyi!
Raúlt ne hozd fel, mert tavaly és azelőtt vastagon hozzájárult a Real bajnoki címéhez. Henry meg még semmilyen címünkhöz nem járult hozzá. meg aztán Raúl egy ikon a királyi gárdánál, Henry meg messze van ettől.
Miattam maradhat, a padon, meg a 88. percben időhúzó csereként, 4-0-nál.
Sanyi!Boixos írta:sztem ha rendszeressé teszi ezt az "egy gól és más semmi" felállást, akkor azért még elfér egy darabig... azt eddig is tudtuk, h ez az anri, nem az az anri, aki az arzenált vitte a hátán, dehát ő az elnök úr legfontosabb vásárlása, úgyhogy egy ideig még kibekkelhetjük sztem a gyereket. ha a madrid elbír egy rault, mi is elbírunk egy anrit.
utána úgyis fix kezdő lesz a helyén krkics.
Ha egy valakit is tudsz idézni aki ilyet mondott, akkor esküszöm gratulálok.Varga Tamás írta: Tehát: adott egy gólpasszt, és akkor a teljesítménye kitűnő, zseniális, fenomenális, utánozhatatlan, utolérhetetlen.
Mindkettő beidézett részre érvényes, h érvelési hibákat követsz el azzal, h direkt túlzásokra alapozod a véleményed.Varga Tamás írta: Igaz, hogy azonkívül egy épkézláb megmozdulása nem volt, csak botladozott, de a gólpassz okán zseniálisat nyújtott.
Szerintem, nem.
Érdekes, h nekem is egyből ez jutott az eszembeAndrisveres írta: ...Istenem de szánalmas ez az érvelés technika...
Andris személyében visszatért az erősítés. Minden szavaddal egyetértek kolléga!lionelmessi19 írta:Hát Marci, amennyiben ugyanígy játszik mindig, nyilván marad a vita.![]()
A többiek valóban nem villogtak, de a többiek az esetek döntő többségében jól játszanak.
Akkor dícsérek meg valakit, ha rászolgált. Egy gólpasszal NÁLAM nem szolgált rá a dícséretre, mert egyébként csetlik-botlik, bénázik és KÉPTELEN HELYZETBE KERÜLNI. Egy támadótól pedig ez alapvető elvárás.Danka00792 írta:
Én nem ezt mondtam! Nem állítottam egy szóval sem, hogy jól játszott! Tessék visszaolvasni!
Ugy gondolom, hogy legalább az ilyen meccsek után még ha nem is dícsérni, legalább nem kellene leszólni...
Én nem ezt mondtam! Nem állítottam egy szóval sem, hogy jól játszott! Tessék visszaolvasni!Varga Tamás írta:Értem.
Tehát: adott egy gólpasszt, és akkor a teljesítménye kitűnő, zseniális, fenomenális, utánozhatatlan, utolérhetetlen.
Szerintem mindenki érti, hogy te mit mondasz, vagy chi omega. És mindenki megjegyezte, hogy a gólpassza elvitathatatlan, és szép.Danka00792 írta:chi omega-val egyetértek!
Ha most nincs Henry, akkor talán 3 pontunk sem lenne. Megértem, ha egy olyan meccs után kritizáljátok amelyiken semmit sem csinált, de egy ilyenen, ahol az egyetlen gólban legalább anyira benne volt mint Eto'o... Nem értelek benneteket.
Értem.Danka00792 írta:chi omega-val egyetértek!
Ha most nincs Henry, akkor talán 3 pontunk sem lenne. Megértem, ha egy olyan meccs után kritizáljátok amelyiken semmit sem csinált, de egy ilyenen, ahol az egyetlen gólban legalább anyira benne volt mint Eto'o... Nem értelek benneteket.
Ez okés Tamás! De itt a lényeg nem azon volt, hogy át tud-e venni labdát vagy nem. 10/9, ahogy mondod. Én pont így nézem Henryt is, és nem úgy, hogy 10/7 rossz passz vagy eladott labda.Varga Tamás írta:barca99!
Tisztelem a véleményed, értelmes és korrekt fórumozónak tartalak, még ha vitázni szoktunk is.
Én meg NAGYBETŰVEL leírnám, hogy Samu 10 meccsen 9 gólt lőtt.