Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cali
Entrenador del Barça

2008.10.26. 01:19:31

Nekem Henry már akkor nagy kedvencem volt, mikor még az Arsenalban játszott. Mikor megtudtam, hogy Barcelonában folytatja karrierjét, akkor nagyon örültem! Azóta is nagy kedvencem, de elismerem, hogy szegénynek inkább csereként kellene pályára lépnie.

Mai teljesítménye értékelhetetlen. A gólon kívül értelmes megmozdulást sajnos nem láttam tőle. Igaz az se megmozdulás volt, hanem jó helyen állt és Messi gyönyörűen a lábára helyezte a labdát.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.26. 01:18:23

Varga Tamás írta:Sanyi!
Raúlt ne hozd fel, mert tavaly és azelőtt vastagon hozzájárult a Real bajnoki címéhez. Henry meg még semmilyen címünkhöz nem járult hozzá. meg aztán Raúl egy ikon a királyi gárdánál, Henry meg messze van ettől.
Miattam maradhat, a padon, meg a 88. percben időhúzó csereként, 4-0-nál.
én rault csak viccből mondtam, azt hittem, h már régen visszavonult. észre sem vettem, h még mindig játszatják... :lol:
na de viccen kívűl, anrit laporta akarta, az ő leigazolása volt élete főműve. ennél erősebb érv asszem nem is kell a folyamatos játéka mellett...
kicsit erős volt a reklámja anno amikor idejött, és nemannyira volt mögötte semmi sem, mert a csodálatos négyesből másodmagával ugye lófszt sem csináltak. el kell fogadni, h ő ennyit tud hozzátenni a dolgokhoz, ha pedig krkics elég rutint szerez, úgysem lesz az kérdés, h kit fognak preferálni.
az élet megoldja ezt a szitut is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.26. 01:09:30

Boixos írta:sztem ha rendszeressé teszi ezt az "egy gól és más semmi" felállást, akkor azért még elfér egy darabig... azt eddig is tudtuk, h ez az anri, nem az az anri, aki az arzenált vitte a hátán, dehát ő az elnök úr legfontosabb vásárlása, úgyhogy egy ideig még kibekkelhetjük sztem a gyereket. ha a madrid elbír egy rault, mi is elbírunk egy anrit.
utána úgyis fix kezdő lesz a helyén krkics.
Sanyi!
Raúlt ne hozd fel, mert tavaly és azelőtt vastagon hozzájárult a Real bajnoki címéhez. Henry meg még semmilyen címünkhöz nem járult hozzá. meg aztán Raúl egy ikon a királyi gárdánál, Henry meg messze van ettől.
Miattam maradhat, a padon, meg a 88. percben időhúzó csereként, 4-0-nál.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.26. 01:07:23

Ma elfogadhatót nyújtott. De egy Almeria ellen a balszélről legalább 2 gólpasszt és egy SAJÁT GÓLT kellett volna szereznie, ahogy mondjuk Messi dolgozott a baloldalon.

Ehhez képest 1v1 szitukban 5 helyzetből 4x elveszítette a labdát, elbotlott, stb. Hleb és Eto'o is többet mutatott ma Titi posztján, pedig egyiknek sem az az eredeti helye.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.26. 01:06:58

sztem ha rendszeressé teszi ezt az "egy gól és más semmi" felállást, akkor azért még elfér egy darabig... azt eddig is tudtuk, h ez az anri, nem az az anri, aki az arzenált vitte a hátán, dehát ő az elnök úr legfontosabb vásárlása, úgyhogy egy ideig még kibekkelhetjük sztem a gyereket. ha a madrid elbír egy rault, mi is elbírunk egy anrit.
utána úgyis fix kezdő lesz a helyén krkics.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.26. 00:57:24

Egy gól, és más semmi.
Teljesítménye ma is nulla. A labdákban elbotlik, passzai értékelhetetlenek. Az a szerény véleményem, hogy az ő ideje LEJÁRT - bárcsak el se kezdődött volna. Nem való ő ide, ma is messze a leggyengébb játékos volt a csapatban. Értékelhetetlen, pontozhatatlan.
Adieu!
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.10.19. 22:05:10

Varga Tamás írta: Tehát: adott egy gólpasszt, és akkor a teljesítménye kitűnő, zseniális, fenomenális, utánozhatatlan, utolérhetetlen.
Ha egy valakit is tudsz idézni aki ilyet mondott, akkor esküszöm gratulálok.
Varga Tamás írta: Igaz, hogy azonkívül egy épkézláb megmozdulása nem volt, csak botladozott, de a gólpassz okán zseniálisat nyújtott.
Szerintem, nem.
Mindkettő beidézett részre érvényes, h érvelési hibákat követsz el azzal, h direkt túlzásokra alapozod a véleményed.
Andrisveres írta: ...Istenem de szánalmas ez az érvelés technika...
Érdekes, h nekem is egyből ez jutott az eszembe :)
doki
Entrenador del Barça

2008.10.19. 22:04:29

Mostanában nem írtam ,csak néha olvasgatok.
Szóval Henry terítéken van megint ,kicsit okkal ,kicsit ok nélkül.
Itt egyesek úgy beszélnek róla ,mintha megállna meccs közben ,nem hajtana. Pedig küzd ,de sajnos nem fekszik neki a Liga. Én a küzdést becsülöm ,de azt nem amit tavaly 1-2 leköszönő emberünk művelt foci helyett.
Ja ,és megjegyezném ,hogy nyert a csapatunk :!:
Mi lett volna ,ha kikapunk?!
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.10.19. 22:03:26

Értem.
Tehát: adott egy gólpasszt, és akkor a teljesítménye kitűnő, zseniális, fenomenális, utánozhatatlan, utolérhetetlen.
Igaz, hogy azonkívül egy épkézláb megmozdulása nem volt, csak botladozott, de a gólpassz okán zseniálisat nyújtott.
Szerintem, nem.[/quote]

Istenem de szánalmas ez az érvelés technika , annyira okosnak hiszed magad , közben pedig csak végletekben gondolkodsz.

Egy példa: Én gyűlölöm a krumplis tésztát.
Szerintem a krumplistészta nem olyan rossz , elmegy.

erre Varga Tamás: Áhá szóval a krumplis tészta fenomenális a legjobb kaja a világon simán überel minden bélszínt stb... :D

ez egyszerűen béna...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.10.19. 22:02:59

Felőlem szidjátok, ha nektek ez jól esik. Engem az sem érdekel, ha a soros ellenfél bekkje kékeressel pörgeti be a labdát a kapuba, ameddig nyer a csapat. Mert ezen van a hangsúly. Szerintem.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:57:23

lionelmessi19 írta:Hát Marci, amennyiben ugyanígy játszik mindig, nyilván marad a vita. :)
A többiek valóban nem villogtak, de a többiek az esetek döntő többségében jól játszanak.
Andris személyében visszatért az erősítés. Minden szavaddal egyetértek kolléga!
Danka00792 írta:
Én nem ezt mondtam! Nem állítottam egy szóval sem, hogy jól játszott! Tessék visszaolvasni!
Ugy gondolom, hogy legalább az ilyen meccsek után még ha nem is dícsérni, legalább nem kellene leszólni...
Akkor dícsérek meg valakit, ha rászolgált. Egy gólpasszal NÁLAM nem szolgált rá a dícséretre, mert egyébként csetlik-botlik, bénázik és KÉPTELEN HELYZETBE KERÜLNI. Egy támadótól pedig ez alapvető elvárás.

Yaya Touré - a szikla.

Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:57:14

Varga Tamás írta:Értem.
Tehát: adott egy gólpasszt, és akkor a teljesítménye kitűnő, zseniális, fenomenális, utánozhatatlan, utolérhetetlen.
Én nem ezt mondtam! Nem állítottam egy szóval sem, hogy jól játszott! Tessék visszaolvasni!
Ugy gondolom, hogy legalább az ilyen meccsek után még ha nem is dícsérni, legalább nem kellene leszólni...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 21:57:08

Marci!
A mondandód alfája: "NEM LÁTTAM A MECCSET".
Ha jól figyelted az utóbbi heteket, hónapokat, én nem nyilvánítottam véleményt. Türelmet tanúsítottam, hátha. Sajnos, szerintem, semmi sem változott. És nem azért, mert nem szimpi a srác, hanem azért, mert 7.5 milkáért ennél sokkal több várható el tőle. A gólpasszához gratuláltam, szép volt, de a többi egy nagy nulla.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 21:56:14

Hát Marci, amennyiben ugyanígy játszik mindig, nyilván marad a vita. :)
A többiek valóban nem villogtak, de a többiek az esetek döntő többségében jól játszanak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.10.19. 21:53:30

Nem láttam a meccset, fontosabb dolgom volt, de amint hazaértem, egy dologban biztos voltam. Hogy az Henry topik itt lesz a fórumajánlóban, és néhányan megint a franciát szidják. Még egyszer mondom, nem láttam a meccset, így nem is tudok véleményt formálni, de gyanítom, hogy az egy nullás Bilbao elleni győzelem nem azt tükrözi, hogy mindenki villogott a gárdában. Az ő nevüket mégsem látom a fórumajánlóban.

Én már megmondom őszintén bele is fáradtam, felőlem azt mondanak, amit akarnak, nem foglalkozom velük. Megvívtam már ezt a szélmalomharcot párszor, úh csak azt tudom javasolni chi omegának és tudomkának, hogy felesleges.

Nyert a csapat és ez a legfontosabb!
ke.andy
Jugador del Barça

2008.10.19. 21:52:50

Felesleges azon vitatkozni, hogy ki volt jobb/hasznosabb ma, Eto'o vagy Henry. Én úgy gondolom Titi, más úgy, hogy Samu. De a tény az tény marad. Nem volt senki aki segítse a támadásokat, labdákat osszon. Henry kikaparta a gesztenyét, Samu meg (nem csúnyán) bevarta. Hogy Bojan miért nem játszik??? Nem tudhatjuk, mert nem mi vagyunk Pep. De az sem szabad feledni, hogy Bojannak jobb az összjátéka Henry-vel.

Szóval, ha Bojant akarjátok, az vélhetően Eto'o kárára lenne.....

Fiatal ő még, lesz lehetősége elér. Ha meg ezért elmenne, mert néhány hónapig padoztatták, akkor nem is igazi Barca srác.
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 21:52:18

Danka00792 írta:chi omega-val egyetértek!

Ha most nincs Henry, akkor talán 3 pontunk sem lenne. Megértem, ha egy olyan meccs után kritizáljátok amelyiken semmit sem csinált, de egy ilyenen, ahol az egyetlen gólban legalább anyira benne volt mint Eto'o... Nem értelek benneteket.
Szerintem mindenki érti, hogy te mit mondasz, vagy chi omega. És mindenki megjegyezte, hogy a gólpassza elvitathatatlan, és szép.

Viszont ha nem érted a mai meccs után, hogy mért kritizálják mégis, akkor az baj...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 21:50:57

Danka00792 írta:chi omega-val egyetértek!

Ha most nincs Henry, akkor talán 3 pontunk sem lenne. Megértem, ha egy olyan meccs után kritizáljátok amelyiken semmit sem csinált, de egy ilyenen, ahol az egyetlen gólban legalább anyira benne volt mint Eto'o... Nem értelek benneteket.
Értem.
Igaz, hogy azonkívül egy épkézláb megmozdulása nem volt, csak botladozott, de a gólpassz okán zseniálisat nyújtott.
Szerintem, nem.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:48:16

chi omega-val egyetértek!

barca99
Llegenda del Barça

2008.10.19. 21:45:09

Varga Tamás írta:barca99!
Tisztelem a véleményed, értelmes és korrekt fórumozónak tartalak, még ha vitázni szoktunk is.
Én meg NAGYBETŰVEL leírnám, hogy Samu 10 meccsen 9 gólt lőtt.
Ez okés Tamás! De itt a lényeg nem azon volt, hogy át tud-e venni labdát vagy nem. 10/9, ahogy mondod. Én pont így nézem Henryt is, és nem úgy, hogy 10/7 rossz passz vagy eladott labda.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:45:09

barca99,

Az ilyen véleményekkel az ég világon semmi baj, építenek, nem pedig rombolnak. Te így gondolod én meg úgy. De korrektül le tudod írni Te is és én is, nem gyökerezzük egymást és nem támadjuk a másikat. Tiszteletben tartjuk egymás véleményét. Ezzel nincs is baj.

Amivel van, az nem más, mint a felsoroltak hiánya.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 21:42:42

barca99!
Tisztelem a véleményed, értelmes és korrekt fórumozónak tartalak, még ha vitázni szoktunk is.
Én meg NAGYBETŰVEL leírnám, hogy Samu 10 meccsen 9 gólt lőtt.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.10.19. 21:40:32

Nem akarom megvédeni a franciát, mert nem játszott jól, de...

Feleslegesek a hülye indokok, mert meccset eldöntő gólpasszt adott. Innentől kezdve meg főleg akkor nem jó szidni, ha anno "nulla" mezőnymunka és jó pontrúgás kombinációval nem lehetett véleményezni egyeseket.

Még van erőm, hogy fussam a köröket, és futni is fogom. Mindenki látta, hogy sok labdakezelési hibája is volt, sok passzt rontott el, de nem lehet tőle elvenni, hogy vastagon benne van a mai 3 pontban. Innentől kezdve a többi lényegtelen.

Apró betűvel a lap aljára ide lehetne firkálni, hogy Eto'o-nak is meggyűlt a baja egy két keresztlabdával...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:39:16

chi omega!

Ameddig én megkímélek mindenkit a személyeskedésektől, a "gyökér vagy" jelzőktől, addig megkérlek, hogy tedd ezt te is. Elmondom a véleményemet, amit szabad és amihez jogom van. Én sem szólok itt be senkinek, nem tudom mire föl gyökerezel és betegezel olyanokat, akik régóta vannak itt és sosem használtak ilyen nyelvezetet.

Szedd már össze magad kérlek, mert nyilván a modik sem fogják a fejedet simogatni örömükben.

Nem kell ez ide egy kultúrált fórumra.

Yaya Touré - a szikla.

vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.19. 21:38:54

Én henryt Arsenalbeli tejesítményéhez hasonlítom, és ő azért jött a Barcába hogy olyan tejesítményt nyujtson mint az Arsenalban nyujott.
Wenger nagyon megérezte hogy mikor kell őt eladnia.
Az is igaz hogy roszkor jött Henry a barcában, mert akkor jött amikor nem játszott jól a csapat, de Henry meg se közelíti régi formáját.
Így meg nem való nagyon a csapatba ez a helyzet.
Én tisztelem Henryt de nem megy neki, és nem is fog neki menni.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Lezárt