G-Jay írta:Pont most kaptam le a Helta Skeltha albumot! Véleményed róla?
nekem nagyon adja...alapból iszonyat bejön a boot camp click féle zúzda...sean price meg félisten amúgy is
G-Jay írta:Meg haver mutatott olyat, hogy Snowgoons, nekem nagyon bejön!
róla/róluk még nem hallottam...
G-Jay írta:Ice új albumáról véleményed? Nah és az Immortal?
ice cube...ugye az első klipp a lemezről a gangsta rap made me do it volt, hát az iszonyat nagy muzsika lett sztem...lemezről a it takes a nation, hood mentality, why me?, thank god, get money spend money no money, take me away számok nagyon szólnak sztem...de ice úgy általában elküld mindenkit a fenébe

immortal...nekem tetszik, próbaképpen töltöttem le annó, de megérte mindenképp...stronghold grip....na az a szám nem kellett volna az albumra...többi kalapemelős
G-Jay írta:Akkezdettől most hallgatom a gyújts rá című számot, nemtom h ez már az újról előzetes, vagy csak úgy van???
ahogy tom, ez nem előzetes a hamarosan megjelenő lemezről...amúgy tényleg nem tipikus akkezdet zene ez...
Chris0527 írta:Azért ne felejtsük el megemlíteni az elmúlt idő jobbféle zenéit amik most jöttek ki pl Tibbah, Diggieman , Tkyd(nekem tetszik), Bigmek, ArtosCSé( tőle többet vártam

), Pazta ami meglepően jóra sikeredett szvsz, IFS is jó lett.
Tibbah 5-öt nagyon sokat hallgattam...majmok bolygója iszonyat nagy szövegileg és zeneileg is...warninshotz feat is iszonyat jó lett...edzett acél, biztos, legdurvább, hiába, már nincs meg....ezek jönnek be legjobban...
Diggieman album, bevallom, h elsőhallgatásra nem jött be, vagyis nem az, h nem jött be, hanem én egészében mást vártam...de sokadszori végighallgatásra, egy szám nem tetszik, a portoríkó, talán a az alapzene miatt..
tkyd ep-én a beef az mindet visz...az hatalmas szám, nagyon el lett találva...
bigmek...nem az én világom lett
artoscsaba lemeze egyben van, nekem az alapzenék nagyon tetszenek...nagyon sok igazság hangzik el a lemezen sztem...egyik kedven az ugyanazban van
ifs-ről meg a véleményem elég tömör...alapzenék szarok, filo nagyon nagyon jó, ianaa elmegy, smile of hell kritikán aluli, a cumó meg nagyon rosszul szól sztem...
Chris0527 írta:Aztán elvileg jön Szegeden szabadon 2 is bár olyant is hallottam hogy nem mert kilépett Mikrofontos és ő tartotta össze a bagázst. Vki hallot erről vmit?

hát, ahogy én hallottam...
volt egy határidő, szept 20. körül, amire le kellett adni az anyagot akik elvállalták, h szerepelni fognak a 2. lemezen...3-4 előadó/csapat adta le a cuccát, az ifs tutira és mikrofontos is köztük volt akik elkészítették időre...ezután a határidőt kitolták, meg voltak ígérgetések, h a többiek megcsinálják, minden rendben lesz...nem így lett...mikrofontos balhézott, összeveszett pár emberrel , vagyis megmondta a véleményét, és 3adszorra is kilépett az előadók listájából...a lemez amúgy meg fog jelenni, sőt egy dvd is készült a háttérmunkákról stb...
Chris0527 írta:Nagyonnagyon friss info: November 29 NKS lemezbemutató SOPRONban
Ejj de jó kedvem lett hirtelen:D:D
hajráááá