Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lol, egy kicsit túlzásba viszik. de azért remélem, h lesz jövőre HUN-CAM mérkőzés!
Pusztán csak arra gondoltam, hogy egy nyilatkozatban sem dicsérik meg Samut azért, mert remekül kezdte a szezont, és egy nyilatkozatban sem mondják ki, hogy mennyire rossz döntést hoztak volna, ha esetleg az átigazolási piac olyan eshetőséget hoz. Én nem mondom, hogy szent, hanem csak azt hangsúlyozom, hogy hozzá méltatlanul bántak vele, és ezért egyértelműen megbánást kéne tanúsítaniuk. Ha ezt nem tudtad megérteni, az az igazán nevetséges, de kérlek ne vedd személyeskedésnek.chi omega írta:és mi a francért kellene térdreborulni? senki sem szent, még egy ekkora - óriási - játékos is. egyesek még ronaldinho után is képesek örökéletre szóló szerződésekről álmodozni. semmiből sem tanultok?Ákocka írta:Érdekes, hogy senki nem jön Samu topikjába felemlegetni, hogy gólt lőtt. Pedig nélküle nehezen szereztük volna meg ma a 3 pontot. Idén szerintem gólkirály lesz, ha nem szed össze megint valami komolyabb sérülést.
És már nagyon várom Peptől, vagy a vezetőségtől, hogy leboruljanak térdre és bocsánatot kérjenek azért, mert el akarták adni. Bocsánatot kérni Eto'otól és az egész közönségtől, hogy egyáltalán ez az ötlet felmerült.
Samu, mi lenne velünk nélküled?
mellesleg guardiola MEGTARTOTTA, NEM ADTÁK EL, de még mindig ez a téma, nem nevetséges ez már egy kicsit?
37 bajnokin 34 gólchi omega írta:ronaldo nem jobb nála barcás gólátlagot tekintve?
és mi a francért kellene térdreborulni? senki sem szent, még egy ekkora - óriási - játékos is. egyesek még ronaldinho után is képesek örökéletre szóló szerződésekről álmodozni. semmiből sem tanultok?Ákocka írta:Érdekes, hogy senki nem jön Samu topikjába felemlegetni, hogy gólt lőtt. Pedig nélküle nehezen szereztük volna meg ma a 3 pontot. Idén szerintem gólkirály lesz, ha nem szed össze megint valami komolyabb sérülést.
És már nagyon várom Peptől, vagy a vezetőségtől, hogy leboruljanak térdre és bocsánatot kérjenek azért, mert el akarták adni. Bocsánatot kérni Eto'otól és az egész közönségtől, hogy egyáltalán ez az ötlet felmerült.
barca99 írta:Azért valaki felvilágosíthatna, hogy mi a pélóért kapott sárgát...
Azért kapta,mert futott tovább a sípszó után és mikor meghalotta a sípszót elpöckölte a labdát...barca99 írta:Azért valaki felvilágosíthatna, hogy mi a pélóért kapott sárgát... Mert hogy dirket megállt, körbenézett, majd utána kezdett el ismét futni, az tuti. Elég szerencsétlen volt ez a bíró. Még ha dirket elrúgja, vagy ilyesmi. De nem, fut tovább, mert nem tudja, hogy les volt.
Persze egy sárga nem sárga, de majd a végén nehogy a legrosszabbkor jöjjön megint az ötödik.
Az este legértékesebb, legkorrektebb hozzászólását olvashattuk Ákos billentyűzetéből. Ehhez sem hozzátenni nem tudok, sem elvenni belőle.Ákocka írta:Érdekes, hogy senki nem jön Samu topikjába felemlegetni, hogy gólt lőtt. Pedig nélküle nehezen szereztük volna meg ma a 3 pontot. Idén szerintem gólkirály lesz, ha nem szed össze megint valami komolyabb sérülést.