Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát inkább menjen Rossel, már nem azért mondom...Zsolti írta:én nem.én sokkal inkább Rijkaardot,mint Rosselt.LG írta:Viszont ha lenne vmi valoság alapja, h Rijkaardnak v. Rosselnek mennie kéne, én biztos Rosselt választanám.
Aaaa...ez a mostani csapatnál sokkal gyengébbmrmonster írta:Nem hiszem, hogy Antic bácsinak (a kezdőteam: Bonano - Reiziger, Puyol, F. de Boer, Sorin - Overmars, Xavi, Cocu, Riquelme (Mendieta) - Kluivert, Saviola) olyan [auto_cenzúra] kerete lett volna...Silvanus írta:A Rijkaard előtti időszak egyértelműen legjobb kapitánya szerintem Radomir Antic volt, aki a valaha volt legszarabb Barca keretből, és azt hiszem, hogy a 13-14 helyen portyázó Barcából kicsikart egy UEFA kupát érő 6-ik helyet, nem egy egész szezon alatt!!!!!!!
Ha jól emlékszem?!...
Ne mer' én szeretném!Enrique írta:Murinnnyót Barcelona közelében sem akarom látni!Maxi írta:Ha elmegy,bár szerintem nem fog,hozzuk el helyette murinnyót!na mit szóltok!
![]()
Undorító egy ember, remélem még sok játékvezető karrierjét tönkreteszi.
Murinnnyót Barcelona közelében sem akarom látni!Maxi írta:Ha elmegy,bár szerintem nem fog,hozzuk el helyette murinnyót!na mit szóltok!
Nem hiszem, hogy Antic bácsinak (a kezdőteam: Bonano - Reiziger, Puyol, F. de Boer, Sorin - Overmars, Xavi, Cocu, Riquelme (Mendieta) - Kluivert, Saviola) olyan [auto_cenzúra] kerete lett volna...Silvanus írta:A Rijkaard előtti időszak egyértelműen legjobb kapitánya szerintem Radomir Antic volt, aki a valaha volt legszarabb Barca keretből, és azt hiszem, hogy a 13-14 helyen portyázó Barcából kicsikart egy UEFA kupát érő 6-ik helyet, nem egy egész szezon alatt!!!!!!!
Ha jól emlékszem?!...
Ha égett ha nem én akkor is szívesen látnám akkor a Barca kispadján ha Rijjkard elmenne!de én teljesen meg vagyok vele elégedve!LG írta:Jo volt, de a Besiktassal égett. Amugy kijelentette, h soha tobbet nem menne vissza a rejálba![]()
Én nem azt mondtam hogy rossz edző,sőt,csak nehogy ide tolja azt a nagyképű pofáját!Ja és több lenne a fizuja mint az egész csapatnak együtt!és szerintem még Del Bosque is nagyon nagy edző volt,sajnos!LG írta:Murinyo sok gusztustalan dolgot csinált, de ettol fuggetlenul még a világ legjobb edzoje jelenleg, sztem. Talán Benitez vetélgedhet vele. De jo nekunk Rijkaard, o is kiválo edzo!Maxi írta:Ha elmegy,bár szerintem nem fog,hozzuk el helyette murinnyót!na mit szóltok!
Murinyo sok gusztustalan dolgot csinált, de ettol fuggetlenul még a világ legjobb edzoje jelenleg, sztem. Talán Benitez vetélgedhet vele. De jo nekunk Rijkaard, o is kiválo edzo!Maxi írta:Ha elmegy,bár szerintem nem fog,hozzuk el helyette murinnyót!na mit szóltok!