2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Decot nem lehet lecserélni senkire!! Nincs még1 olyan játékos, aki ennyire hasznos tud lenni mind támadásban, mind védekezésben.gejzy10 írta:szerintem Riquelme egy nagyon nagy játékos.
Egy baja van, hogy Eu-n kívüli, ja és nem is akar más állampolgár lenni. De szerintem valami megoldást kéne találni. szerintem mondjuk deco helyett lazán beférne.
ki beszélt most arról,hogy az ő helyére akarjuk betenni?Enrique írta:Hát Deco kárára ne is. Lehet h Riq jobban szervez, vagy nem tudom miért szeretitek jobban, de hogy a védekezéshez nem ért, az 100. Így meg eleve nem játszhatna a portugál helyén, max Ronnie helyén, dehát helyette meg nem fog.Rapika írta:Tudod jól,hogy közülünk is vannak páran,akiknek nem szimpi Riquelme és nem akarják itt látni!(nehogy már Deco kiszoruljon a cspatból...)
![]()
Szal ágyő.
Hát Deco kárára ne is. Lehet h Riq jobban szervez, vagy nem tudom miért szeretitek jobban, de hogy a védekezéshez nem ért, az 100. Így meg eleve nem játszhatna a portugál helyén, max Ronnie helyén, dehát helyette meg nem fog.Rapika írta:Tudod jól,hogy közülünk is vannak páran,akiknek nem szimpi Riquelme és nem akarják itt látni!(nehogy már Deco kiszoruljon a cspatból...)
és akkor mi van,ha tiziből rúgta?be kellett rugni azokat is.LG írta:Rengeteget tizibol rugott. Nagyon jo volt a teljesítménye. De a mi Deconkat faltolták a legtobbet, és o is szabálytalankodott a legtobbet. Ez magáért beszél. Sztem 3x annyit dolgozik 1 meccsen mint Rikelme
hát én a villareált nem nevezném kis csapatnak.nagyon jó játékosok tolják ott.Amellett az a 15gól,meg a tizenvalamennyi gólpassz azért azt csak nem a szél fújta neki össze.LG írta:Megérdemelte Riq is, de ugyanugy megérdemelte volna Deco is. Sztem még jobban is. 1 kis csapatba konnyu ám villogni.
nem arról van szó, h ki szeretné v nem szeretné közülünk a csapatban látni a riqet, hanem a vezetőség szerint nem fér be. csakúgy, mint ahogy a nyúl sem. ez van.Rapika írta:Juj,én most nagyon büszke vagyok Riquelmére!![]()
De ha aranylabdát nyerne,akkor sem akarnátok Őt ujra Barcában játszani...
Épp azért írtam h megérdemelNÉ, mert nem teljesítmény alapján megérdemelNÉ, de csak limit van a játékosok mennyiségét tekintve...Charlie írta:Jujjj,azért csak 11 járékos van az év csapatában,tehát Riq jogosan van ott,Deco is jó volt,de azért Riquelme teljesítménye magáért beszél.
C.