Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- yess, de végre játszik Abidal!gekkodan írta:Amig Abidal olyan formában játszik, mint az utóbbi meccseken, esélye nincs Sylvinhonak. Tegnap pl Abidal akkorát játszott, hogy Gio óta nem volt ekkora játékunk a balszélen. Ráadásul szólhattak neki, hogy nem tud beadni, így visszapasszolt a felfutás után.
Szegény Syl eddig is kimaradt, most még inkább ki fog.
CSak a Basel nem tud támadni. Ellenünk legalábbis nem. Szvsz a spanyol 1. osztályba se férnének be.Messa írta:Legutóbbi meccsen, nekem sokkal jobban tetszett a játéka, mint Abidalnak. Többet jön fel, magabiztosabb, gyorsabb, ügyesebben mozog a labdával.
Többet kéne játszania, mindenképpen.
Én erre csak azt tudom mondani h ha menni akar hagy menjen. Én is sajnálni fogom, de ez vanVictorValdes19 írta:Én is naon sajnálnám ha elmenne,remélem az Alméria ellen is ő fog kezdeni.
Nem lesz soha olyan jókis balhtávédeink egyszerre,mint Gio s Sylvi de szeret(t)em őket
Elég tökös focistaCFirpo3 írta:Ja. Ő volt az. El is állt a lélegzetem, hogy hogy mer ilyet csinálni.menczel írta:Tényleg syl volt az aki kb a 80. percben amikor a svájciak kapura törtek és nála volt a labda megkerülős cselt alkalmazott 16oson belül?
Ja. Ő volt az. El is állt a lélegzetem, hogy hogy mer ilyet csinálni.menczel írta:Tényleg syl volt az aki kb a 80. percben amikor a svájciak kapura törtek és nála volt a labda megkerülős cselt alkalmazott 16oson belül?
off: nem kell ez a hűvös, rideg, fennhéjázós szöveg. föleg nem levél formában föleg nem egy sylvinho topicban... és a Pep jobban tudja az nem semmit mondó, hanem mindent mondó. ugyanis a döntései őt igazolták nem pedig téged. de ugysem tudlak meggyözni...westerngom írta:Kedves "t(T)e"!menczel írta:5 meccset zsinorban nyertünk a ligában, a blben meg már holnap tuti továbbjutok leszünk. ----> pep talán jobban ért hozzá mint te
Remélem, mint írtad tuti nyerünk Basel-ben és simán hozzuk akár a 6. liga mecset is, DE! olyan simán talán nem nyertük azokat a liga meccseket és ilyen kerettel szégyen lenne, ha nem nyerne a csapat!
A fenn leírtakra érdemleges válasz hiányában légyszíves a jövőben mellőzd a "pep talán jobban ért hozzá mint te" semmit mondó, komoly tartalom nélküli vagdalódzásokat, mert ez a személyiségedet minősíti.
Üdvözlettel,
West
Kedves "t(T)e"!menczel írta:5 meccset zsinorban nyertünk a ligában, a blben meg már holnap tuti továbbjutok leszünk. ----> pep talán jobban ért hozzá mint te
nem talán, hanem biztosan jobban ért hozzá, mint mi. de azt még a vak is látja, h pl.: Tourénak helye van a csapatban, Sánchez egyelőre nem valami acélos és Abidal sem a legjobbját hozza...menczel írta:5 meccset zsinorban nyertünk a ligában, a blben meg már holnap tuti továbbjutok leszünk. ----> pep talán jobban ért hozzá mint te