2008.10.26. 09:51:21
Igazából nem értem, mi a probléma. Sztem senki nem akarta "elüldözni" Eto'o-t, ez azért elég erős. Innen még azokat se üldözték el anno, akiket el kellett volna, nem h egy Eto'o-t... Tény, h ha vki kicsengeti érte a 35 milkát, akkor eladjuk, de annak, h ez nem így történt, 2 oldala van sztem. Az egyik, h mint ezt tudjuk, senki nem fizetett ennyit, ez (utólag) óriási mázli - egyrészt mert Samu maradt, máésrészt mert nem hiszem, h tudtunk volna hozni minőségi helyettest! A dolog másik oldala viszont - és ez szvsz sokkal fontosabb - h Eto'o a hozzáállásával és a munkájával bizonyította, h helye van ebben a csapatban, mert attól, h maradt, még elvileg nem kéne játszania, ha Pep nem így gondolná. Úgyh én úgy látom, h egyrészről szerencsésen alakultak a dolgok, ez vitathatatlan, másrészt egy nagyszerű sportemberi magatartásnak lehettünk szemtanúi, és lehetünk a mai napig! (voltak ugye játékosok, akik nem épp így reagálták le a helyzetet, nem akarok neveket mondani... hajpántja volt és nevetett)