Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rhynn írta:ezzel egyetértünk. igen, télen távozott, talán érdemes lenne télen visszaszerezni.LG írta:Defoe ha jól emlékszem, már télen távozott a Pompey-ba, és ott azóta is ontja a gólokat. Az ő eladása, és előtte a padoztatása is nagy baromság volt.
a csatárok nagyon gyengék ebben a felállásban ,pedig a nevek összességében egész jók. Persze nem Defoe, Keane, Berba...
ezzel egyetértünk. igen, télen távozott, talán érdemes lenne télen visszaszerezni.LG írta:Defoe ha jól emlékszem, már télen távozott a Pompey-ba, és ott azóta is ontja a gólokat. Az ő eladása, és előtte a padoztatása is nagy baromság volt.
Kivel játszott a MU?LG írta:Hát nem lett megMind2 csapatnak volt lehetősége a győztes gólra, de 1iknek se sikerült szvsz igazságos x született. Ronaldo nagyon gyatra volt.
menni fog fiúk!ozsimiki írta:Jah elhíresült a gyerek.
Most meg megy az Everton-M.U., természetesen vendég győzelmet várok,de az első gólig nem lesz egyszerű meccs a M.U.-nak.
GO M.U.!
Az biztos,h én is:D kegyetlen durvaEnrique írta:Parittyaembertől retteg az angol futball
Óriási...Nem láttam még Stoke meccset, de ezek után mindenképp megnézek egyet, ha adja a tévé.
http://www.youtube.com/watch?v=4VUFcEoJm0YLG írta:A Tottenham megint kikapott, szánalom. Olyan csatárokant eladnak mint Defoe, Berbatov, Keane aztán sok pénzért egy rakás fost vesznek helyettünk. Azthiszem Gio után se kell eddig sirnunk.
vezeti a góllövő listát 6 találattal.LG írta:Hát ja, lassan komolyan számolni kell vele, mint gólkirály jelölt.MichaaBee írta: nagyot fogott Zakival a Wigan
Hát ja, lassan komolyan számolni kell vele, mint gólkirály jelölt.MichaaBee írta: nagyot fogott Zakival a Wigan
Ezt már én is észrevettem. De hát... ez van. Amúgy nem csak labdázgatás közben tartja úgy.gekkodan írta: Van Persie meg úgy tartja a kezeit a labdázgatás közben mint egy degenerált, nem bírom ki röhögés nélkül, ha látom![]()