Guardiola helyében leszúrnám a fiúkat.
Kit érdekel hogy 5-0? 45 percet akkor sem kell végiglődörögni. főleg hogy jött három csere. két fiatal, egy új, kicsit segíteni kéne nekik, vagy valami.
Na az első félidő. az más volt.

Los Banditos írta:Alves pedig a szenzációs Basel-i gólpassza után meglőtte az első Barçás gólját.
ugyanmár, konzervatív őLos Banditos írta:
Guardiola pedig néha örülhetne is egy-egy gólnak.
hááát, nagyon úgy néz kiGála gálát követ?
Az elmundo.com-on is ez van hivatalos kezdőnek írva.Fernando írta:Megvan a hivatalos kezdő:
Valdés,- Alves, Puyol, Márquez, Abidal,- Touré, Xavi, Iniesta,- Messi, Henry, Eto'o
www.fcbarcelona.com
Hát Henry-val nem vagyok kiegyezve, de remélem rám cáfol. Nálam a legerősebb kezdő az, amikor Iniesta szaladgál a balszélen és Hleb/Sergi van Yaya mellett.Fernando írta:Megvan a hivatalos kezdő:
Valdés,- Alves, Puyol, Márquez, Abidal,- Touré, Xavi, Iniesta,- Messi, Henry, Eto'o
www.fcbarcelona.com
Pontosan.chi omega írta:egyértelműen jobb teljesítményre képes? és ezt miből vontad le? hogy elszórakozott három helyzetet a basel ellen? meg abból a 2 órából, amit összesen játszott eddig?
brutális kezdő, papíron a legerősebb.Fernando írta:Megvan a hivatalos kezdő:
www.fcbarcelona.com
Nah azért Sergi maradjon csak a helyén. Viszont Bojan és Hleb valóban több játéklehetőséget érdemelnének.lionelmessi19 írta:Most írjam le mégegyszer? Mekkora probléma?
Nem nagy. De idegesít. igen, mert ottvan Bojan Hleb és Sergi akik mind jobbat nyújtanak, és mindannyiukat jobban kedvelem.
egyértelműen jobb teljesítményre képes? és ezt miből vontad le? hogy elszórakozott három helyzetet a basel ellen? meg abból a 2 órából, amit összesen játszott eddig?Danka00792 írta:Egyetértek, én általában megvédem Henry-t, de én Pep helyében azon dolgoznék, hogy beépítsem a csapatba minél jobban Hleb-et. Egyértelmüen jobb teljesítményre képes mint Titi.lionelmessi19 írta:Most írjam le mégegyszer? Mekkora probléma?
Nem nagy. De idegesít. igen, mert ottvan Bojan Hleb és Sergi akik mind jobbat nyújtanak, és mindannyiukat jobban kedvelem.
De igy sincs veszve minden, én bizom ettöl függetlenül Henry-ben.![]()
Forca BARCA!
Egyetértek, én általában megvédem Henry-t, de én Pep helyében azon dolgoznék, hogy beépítsem a csapatba minél jobban Hleb-et. Egyértelmüen jobb teljesítményre képes mint Titi.lionelmessi19 írta:Most írjam le mégegyszer? Mekkora probléma?
na ez tetszene, bár én sylvinhot és cácerest végre elkezdeném játszatni. 2. félidőre bojan remélemlluisllach89 írta:eurosport szerint: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal-Xavi, Busquets, Hleb-Messi, Eto'o, Iniesta