2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már le is szedtem.Perrero írta:tölthető a fallout 3
X-Firével csak az igazi,nem fogja kijelezni,hogy azzal játszol vagyis nekem nem jelezte.Majd,ha beléptél a játékba ott kell szervert keresni,de erre te is rájössz majd.lopakodo írta:Na nem tudtam mivel játszak mer a fifat,pes-t,fm-et,cod-ot már kezdem eléggé unni![]()
Úgy döntöttem ,hogy kipróbálom a cs-t.Még nem játszottam az 1.6-al sem ,és a sour-cal sem...Ezért töltöm mindkettőt.Annyi help kéne ,hogy ehez kell vmi ,vagy úgy is megy,h simán fölrakom ,és keresem az ipéket?Xfire-rel mükszik?
Én toltam/tolom boxon. (amikor nincs mivel jáccak előkapom aztMichaaBee írta:az Orange Box-ról mondjatok már pls véleményt! nem tudom ki ismeri?![]()
![]()
Én is pár napja raktam fel, de ott még nem tartok...McLovin írta:Ismeri innen vki a Spore-t? Tegnap előtt raktam fel, már az űrfázisban vagyok. Nos, sikerült vkinek eljutni a galaxis közepéig? Mert hiába küldöm a pénzt és csinálom a küldiket a groxoknak, mindig lelőnek! És nem tom, hogy van e vmi különlegesség a galaxis közepében! Aki tudja pls pü! Köszi!
na! első benyomások:socio66 írta:Esetleg a friss Moto Gp játékkal játszott már valaki? Most töltöm,mindjárt lejön,kíváncsi vagyok rá nagyon,főleg hogy mostmár mindhárom köbcenti szerepet kap a játékban,azaz akár Talmával is nyomulhatunk..de jó
ment egy püMaster19 írta:Engem is érdekelne az ncore-os meghívó!![]()
Cserébe csak egy moob-os meghívót tudok küldeni!!
Ja és küldjön Pü-t nyugodtan az akinek kell meghívó moobs-ra!
Ki van írva ncore-ra hogyMaster19 írta:Engem is érdekelne az ncore-os meghívó!![]()
Cserébe csak egy moob-os meghívót tudok küldeni!!
Ja és küldjön Pü-t nyugodtan az akinek kell meghívó moobs-ra!
úgyhogy mostanában sajna nem nagyon kaphat meghívót az akinek kell, max ha ismer 1-2 admint...A meghívást az oldalra átmenetileg felfüggesztettük. Szerencsére elég sokan regisztráltatok az oldalra az "olcsó meghívók" ideje alatt
Kösz [-o<D>balboa7 írta:dehnem...csak új domain van...vale írta:Nem igen műkösdik mostanában az ncore ... kb 1 hete nem hozza be az oldalt.![]()
![]()
http://ncore.cc/index.php
dehnem...csak új domain van...vale írta:Nem igen műkösdik mostanában az ncore ... kb 1 hete nem hozza be az oldalt.![]()
![]()
http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6058531gekkodan írta:bully-hoz valakinek van gyors source-a?:)
Nem torrentes kell, az van elég
Nem igen műkösdik mostanában az ncore ... kb 1 hete nem hozza be az oldalt.Messa írta:Igen, ez engem is érdekelne... Ha igen -->PÜ. Köszi előre is.lopakodo írta:ncore-ra van vkinek meghivója?