Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉS még azt mondják az Arsenalra hogy nincs ot gond. Fiatalokra bízni egy ekkora klubbot.CFirpo3 írta:Hihetetlen, de Stoke C. - Arsenal 2-0
Minkét gólt Delap hatalmas bedobásából szerezték.Még nincs vége a meccsnek...
Én isvagy egy "El Clasico"rabali 15 írta:Berbetov: ezt nézzétek meg. Nem semmi előkészítés.
http://www.youtube.com/watch?v=QsTLUvp4-rs
Most aztán nagyon kíváncsi lennék egy barca, united bl meccsre!
Most tudtam csak megnézni egy összefoglalót,nem semmi meccs volt, nagyon sajnálom,h nem nyert a Spurs, de idegenben,és az adott körülmények között (89, 90.percben gól) nagyon jó kis eredmény ezLG írta:Néztem az Arsenal-Spurst, kitűnő meccs volt, de az Arsenal győzelem lett volna igazságos, mert jobban játszottak, a Spurs meg szinte minden helyzetéből(ha ezeket helyzetnek lehet nevezni) meköszönt, Almunia meg asszisztált hozzá. Bár a másik oldalon Gomes vállát se veregették meg sztem.
Igen. Ehhez még hozzátenném, hogy a PL-ben:LG írta: Ilyen játékkal nem érdemlik meg. A Mu, az Arsenal, és idén már a Chelsea is szépen játszik, gyakoriak a többgólós győzelmek, de amit a Liverpool csinál, az egész undoritó. Nem egy meccsük volt, amit hulladék játékkal egy mák góllal hoztak, pl. a BL selejtező...pedig de szép is lenne a BL ezek nélkül![]()
Nembaj, a bajnokságban remélem majd kipukkadnak, a BL-ben meg remélem ugy járnak mint anno a Benfica ellen.
Ilyen játékkal nem érdemlik meg. A Mu, az Arsenal, és idén már a Chelsea is szépen játszik, gyakoriak a többgólós győzelmek, de amit a Liverpool csinál, az egész undoritó. Nem egy meccsük volt, amit hulladék játékkal egy mák góllal hoztak, pl. a BL selejtező...pedig de szép is lenne a BL ezek nélkülVaratrix írta:Szerintem a legnagyobb gond Keane és Berbatov szétszedése volt! Viszont nem bánom mert a Liverpoolnak szorítok. Ennyi év után szerintem kizárt hogy ne ők nyerjék a bajnokságot. Most elég jól megy a szekerük!
Varatrix írta:Valóban fantasztikus mozdulatsor! Viszont ha a MAnchasterrel játszanánk szerintem mi győznénk. Sokkal jobban megy most nekünk. A manhaster valamiért nagyon le eresztett. Ha Ronaldo játékától függenek komoly gond van.bali 15 írta:Berbetov: ezt nézzétek meg. Nem semmi előkészítés.
Valóban fantasztikus mozdulatsor! Viszont ha a MAnchasterrel játszanánk szerintem mi győznénk. Sokkal jobban megy most nekünk. A manhaster valamiért nagyon le eresztett. Ha Ronaldo játékától függenek komoly gond van.bali 15 írta:Berbetov: ezt nézzétek meg. Nem semmi előkészítés.
CFirpo3 írta:De még mindig ők az utolsók...![]()
Talán a következő fordulóktól kezdve elindulnak fölfelé. De BL indulásra már alig van esélyük.
Én nagyon sajnálom Gio-t, hogy odament. Keveset játszik és Anglia eleve nem neki való.
Hát az a tizi kegyetlen volt.van Bommel írta:Nyert 1-0ra egy gusztustalanul buta, de jogos tizivel. Aki nézte a meccset azoknak is úgy tűnt, hogy a Pompy balbekkje Belhadj egész jó kis focista?
Én is, csak még várhattak volna egy fordulót a föltámadáshoz.Remélem azért Redknapp most már valahogy feltámasztja ezt a Tottenhamet és elkezdenek megindulni felfelé a táblázaton.
Itt van Wenger nyilatkozata.Game90 írta:Ez a Spurs is a legjobbkor támad fel... Wenger nyilatkozatára leszek még kiváncsi.
Első 10 meccset simán hozni kellett volna, erre vereség a Fulhamtől és a Hulltól ill. x egy Slanddel és egy Spurs-szel. És még csak most jönnek a kemény meccsek (jövőhéten pl. MU...).
Itt van a 8 gól.
Pool is nyert...egy büntetővel...