Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne 3D meccs nézés,vagy sima gombfoci stílusos?Perrero írta:nagyon tetszetős a Fifa Manager 09van benne kvíz is
jól is néz ki, gyors, elleszek vele 1 jó ideig asszem
Perrero írta:nagyon tetszetős a Fifa Manager 09van benne kvíz is
jól is néz ki, gyors, elleszek vele 1 jó ideig asszem
Ne Aggódj, már én is rég végigjátszottamszajko írta:Jó kis gamma ki is vittem csak ajánlani tudom.davi10 írta:Ismeri valaki az Assasin's Creed-et?Sztem nagyon jó játék...![]()
Játszd végig te is nem bánod meg.
Jó kis gamma ki is vittem csak ajánlani tudom.davi10 írta:Ismeri valaki az Assasin's Creed-et?Sztem nagyon jó játék...![]()
szajko írta:Na bakker valóban Fake.
Én 1 torrentes oldalról szedem lehet, hogy Fake, de kitudja.mezeibela írta:szajko írta:Töltöm a Call of Duty 5 rendes teljes verzióját!![]()
Szóval tölthető a játék
biztos.hogy.nem.
szajko írta:Töltöm a Call of Duty 5 rendes teljes verzióját!![]()
Szóval tölthető a játék
Igen.Nóbi írta:
Ez a Moto GP 2008, ugye?
Mert mindenhol azt nyomják, 2009-et nem találtam sehol. Ez azért megtévesztő, mert ugye mindenből már a 2009 jön ki...
Ez a Moto GP 2008, ugye?socio66 írta:na! első benyomások:socio66 írta:Esetleg a friss Moto Gp játékkal játszott már valaki? Most töltöm,mindjárt lejön,kíváncsi vagyok rá nagyon,főleg hogy mostmár mindhárom köbcenti szerepet kap a játékban,azaz akár Talmával is nyomulhatunk..de jó
-végre szép,modern,letisztult menü,az előzőekkel ellentétben
-gyönyörű grafika,a motorok,a pályák tényleg lenyűgözőek,öröm játszani
-3 géposztály,Talmával!!!!! nincs nagyobb élmény annál,mint Talmával nyomulni!!
Egyenlőre ennyi,nekem az eddigi részek is nagyon tetszettek,ez viszont tényleg nagyon ütősnek tűnik,végre egy igazi,a Moto Gp színvonalához méltó játék!
Go Talma Go!
Én már szedem is.Perrero írta:magyarról is lehet tölteni márnorbert55 írta:A fifa manager elvileg holnap jelenik meg de már külföldről lehet tölteni.Tud vki olyan oldalt ahonnan lehet szedni?Előre is kösz!
Ezért hagytam én abba a COD2-öt és a COD4-et is, mert sok a WH-s.Sok 10 éves pattanásos dagadt vonyító csori kisgyerek a gép előtt éli ki magát.Danka00792 írta:Gyurinho,
ezért bukik meg a Call of Duty 5! 2 nap és már van hozzá WallHack (WH).
http://www.youtube.com/watch?v=Ijpa3ukDfjM
Nemlepödöm meg, mert ugyanaz mint a CoD4...
ez engem is érdekelnenorbert55 írta:A fifa manager elvileg holnap jelenik meg de már külföldről lehet tölteni.Tud vki olyan oldalt ahonnan lehet szedni?Előre is kösz!