Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Winrarral,vagy a Total Commanderrel az összes cuccot kijelölöd amit kaptál,és kicsomagolod egy másik mappába.Aztán ott már lesz setup file,amivel elindíthatod a telepítést.lionelmessi19 írta:Amigos!
Van újabb kérdésem. Amennyiben (mondjuk uTorrenttel) letöltök egy játékot, és ennek eredményeképp kapok egy jókora halmaz tök ismerelten formátumú fájlt (asszem főleg szám-kiterjesztések), mit kell csináljak vele, hogy abból felinstallálható játék alakuljon?![]()
Előre is köszi
Köszi.Perrero írta:
vagy fent vagy lent -nem emlékszem- van 1 csík ami jelöli, hogy milyen irányba van a küldetésed célja, azután mentem
Még az elején,amikor a tesztet megcsinálom a teremben,ugye azután van valami vészhelyzet..Bogarak járkálnak mindenhol,meg szét van törve a bázis.Perrero írta:
megvan a fallout 3, de én is elakadtam benne de mi kell
Az zsír én nekem most 1 megás a netem, de hétfőn már 10 vagy 20 megás lesz.kudu írta:Ma végre 2 megás lett a netem a t-home-nál, szóval már indul is a Fifa Manager 09 letöltés(:
legalább nem kell annyit várnom már vele(:
Teljesen ingyenes,nekem SMS-t sem kellett küldeni..norbert55 írta:Soci a evolution.fx.cx,www.bithorlo.hu-n nem enged regelni csak a www.diablotorrent.hu-n. Ott regeltem küldeni kelett egy sms-t.Innentől már ingyenes?És te honnan szedted le a fifa managert?
Fifa.Ha egy kicsit visszább lapoztál volna...megtudtad volna.Sanama írta:ez football manager vagy fifa manager?
Football Manager ,nem Futball ManagerPuyol05 írta:nem tudná vki megmondani, hogy honnan tudnám a leggyorsabban letölteni a Futball Managert, és a Fifa Managert?
ez football manager vagy fifa manager?Perrero írta:Blt nyertem, bajnokságot, és kupát, ja és konföderációs kupát a spanyolokkal..
és kirúgtak.. bár lehet, hogy nem kellett volna -40 milliós átigazolási, és -20 milkás épitkezési egyenleget csinálnom
Ment vissza a PÜ.lionelmessi19 írta:És ha letöltöttem mit kéne kezdjek 3 felismerhetetlen fájlformátummal?
Írtam pü-ben is, elv. elolvastad, csak választ nem kaptam![]()
Bárki más tud segíteni, azt is megköszönöm..
http://codmw4.mlap.hu/?m=1661526lionelmessi19 írta:No, mivel én egyáltalán nem értek hozzá, megkérdezem az itteni mesterektől.. honnan tudnék egy keycode-ot szerezni cod4hez ?