Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És tegyük hozzá gyorsan: ÉRDEMTELENÜL!kleno04 írta:Ez így van Felipe a Világbajnok kit érdekel az pódium alatti kis brit kölyök aki egy nagy mázlival nyerte meg a VB címetkovinho írta:Hihetetlen. Nem hiszem el.
Számomra Felipe Messa 2008 Világbajnoka!!!!![]()
A szabályok nem tiltják azt, hogy nem lehet visszavenni a kört, ha az előtte haladó jóval lassabb. Csak feltartani nem lehet.bowlinggolyo írta:Úgy látszik a sors nem ismétli meg magát.Am meg azért lett ennyire izgalmas mert van egy Elton Kubica akinek nem tudom miért kellett a körét visszavennie és ezzel kizökkenteni Hamiltont a ritmusából. Megérdemli h csak 4. lett nyomorék.
Már bocsi,nem tudom mióta nézel F1et,de ekkora marhaságotlionelmessi19 írta:Én nemtom hova borultok el.
Nemszeretem Hamiltont, és Massának szorítottam, de azért itt minden a szerencsén múlott, és Massa volt az akinek az esőkkel, Kubicával nagyobb mákja volt, mint Hamiltonnak Glockkal.
Sajnálom, hogy nem láthattam versenyezni, de el tudom képzelni, hogy miért írtad.csababarca írta:...szegény Senna forog a sírjában...
Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VBBarcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.
Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.
Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Ez így van Felipe a Világbajnok kit érdekel az pódium alatti kis brit kölyök aki egy nagy mázlival nyerte meg a VB címetkovinho írta:Hihetetlen. Nem hiszem el.
Számomra Felipe Messa 2008 Világbajnoka!!!!
Gratulálok ehhez a kiváló összeesküvés elmélethez!Pffcsababarca írta:Szóval Glock lett lefizetve,nagyon jó![]()
Ilyen aljas csapatot mint a meki![]()
![]()
direkt leállt sétakocsikázni...utána érdekes tudott tovább menni....
Ekkora bundát,no mindegy nem lehet ezek ellen semmit csinálni...
csak szégyen...
Mert amúgy tudjuk is hogy milyen száraz gumival vizes pályán menni. Nem is értem hogy miért nem indít az Eurobarca egy F1-es csapatot, és csak vizes futamokon indulnának, kizárólag száraz gumival. És akkor megmutathatnátok hogy hogy kell úgy menni, hogy ne fogyjon el egy 12 mp-es előny. Spa-ban mi volt? Ott sem mentek gyorsabban. Akkor Hamilton is meg Raikönnen is amatőr, mert Heidfeld majdnem egy kör hátrányt hozott vissza hozzájuk képest? Hagyjuk már........Rivaldo11 írta: Folytatom: Glock egy amnatőr ezen a szinten, szerintem összefsta magát. Nem némethez illő módon versenyzett. Amúgy Vettelben szerintem is sokkal több van, mint hamiltonban. Ezt be is bizonyítja majd, amint nyerő autóban ül.
Már megint igazad vankovinho írta:Hihetetlen. Nem hiszem el.
Akkora paraszt vagy,hogy arra nincs megfelelő mértékegység!Lampiao írta:Nem tudom mit vagytok oda.... Nyert az "ORÁNGUTÁN-MOBIL".... Hatalmas mákkal.... Mellesleg azért Glock elég érdekes, hogy 200m-rel a vége előtt hibázott.... Mindgey.... Nem kezdem gyártani az összeesküvés elméleteket... Hamiltonnak jár a banán....
Egyetértek.kovinho írta:Hihetetlen. Nem hiszem el.