Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ühüm,a madridista erre is szolgál.Colin írta:<--- azért biztos ami biztos eírtam h ide nemnagyon kéne felrakni cuccokat... azért IS van a madridistaZsolti írta:olvasso tt vissza egy pár oldaslt.sztem meg fogod találni.amugy meg egyáltalán nem fontos sztem.voltak már itt ilyen képek figo10barátunknaK köszönhetően.engem nagyon nem tud foglalkoztatni.
<--- azért biztos ami biztos eírtam h ide nemnagyon kéne felrakni cuccokat... azért IS van a madridistaZsolti írta:olvasso tt vissza egy pár oldaslt.sztem meg fogod találni.amugy meg egyáltalán nem fontos sztem.voltak már itt ilyen képek figo10barátunknaK köszönhetően.engem nagyon nem tud foglalkoztatni.
<--- akkor légyszi adj 1 linket mert nekem nem hiszik el/nem tudnak róla/ h volt ilyen...Zsolti írta:azt énis láttam,ha jól emléxem akkor az igazolós topicotokban.Colin írta:<--- de állítólag boixos látta vmelyik topicunkban h mi képeket akarunk ide rakni...egyrealoska írta: de ide kirak fel klépeket??? ide nem teszünk anit-barcas képeket mert nem akarunk itt yenkit szivatni. vagyis én biztos nem mert ez egy egy normális társaság.
azt énis láttam,ha jól emléxem akkor az igazolós topicotokban.Colin írta:<--- de állítólag boixos látta vmelyik topicunkban h mi képeket akarunk ide rakni...egyrealoska írta:de ide kirak fel klépeket??? ide nem teszünk anit-barcas képeket mert nem akarunk itt yenkit szivatni. vagyis én biztos nem mert ez egy egy normális társaság.Colin írta: képek? ki beszélt itt képről? én az OFban való beírásomat akartam megmutatni...h elégedettek vagytok-e vele... mármint h beírtam h ne rakjanak fel IDE képet
hát itt nincs képColin írta:<--- de állítólag boixos látta vmelyik topicunkban h mi képeket akarunk ide rakni...egyrealoska írta:de ide kirak fel klépeket??? ide nem teszünk anit-barcas képeket mert nem akarunk itt yenkit szivatni. vagyis én biztos nem mert ez egy egy normális társaság.Colin írta: képek? ki beszélt itt képről? én az OFban való beírásomat akartam megmutatni...h elégedettek vagytok-e vele... mármint h beírtam h ne rakjanak fel IDE képet
<--- de állítólag boixos látta vmelyik topicunkban h mi képeket akarunk ide rakni...egyrealoska írta:de ide kirak fel klépeket??? ide nem teszünk anit-barcas képeket mert nem akarunk itt yenkit szivatni. vagyis én biztos nem mert ez egy egy normális társaság.Colin írta:képek? ki beszélt itt képről? én az OFban való beírásomat akartam megmutatni...h elégedettek vagytok-e vele... mármint h beírtam h ne rakjanak fel IDE képetRivaldinho írta:azt megtaláltam de képek sehol
de ide kirak fel klépeket??? ide nem teszünk anit-barcas képeket mert nem akarunk itt yenkit szivatni. vagyis én biztos nem mert ez egy egy normális társaság.Colin írta:képek? ki beszélt itt képről? én az OFban való beírásomat akartam megmutatni...h elégedettek vagytok-e vele... mármint h beírtam h ne rakjanak fel IDE képetRivaldinho írta:azt megtaláltam de képek sehol
persze hogy viccnől tették fel! semmi bajunk a barcasokkal csak naon viccesek....Colin írta:<--- 2 dolog: az első: a modik hamarosan úgyis kitörlik ezeket, illetve moderálni fognak... másodk: nálatok is láttam itt a beckhamos képet... az nem Beckham fikázóBoixos írta:Colin, jó h itt vagy, csak annyit, h ne nagyon barátkozzatok azzal a gondolattal, h ide vmi Barcát gyalázó képet beraktok, mert semmi szükség erre. tudom, h nem a te bulid, csak belepillantottam az egyik topikotokba és ott egy kluivertet fikázó kép kapcsán merültek fel ilyenek, pár hülyegyerek között. nem viccből írták a moderátorok és az adminisztrátorok, amit írtak, amikor az egymás provokálását elkezdték felszámolni.De mind1 ha akarjátok engem nem zavar, mert ezek ilyen 'gyengeelméjű' képek... mondom: nekem 1 kép tetszett összesen, Ronaldinho reálos mezben
/ezzel természetesen nem azt akarom mondani h a ti hibátok, természetesen minden felelősség a mienk, de sztem csak viccből írták, ha meg nem akkor canti megneveli őket... (kititja: ) )/
Na kíváncsivá tettél.. hogy győzöl meg?Rivaldinho írta:Dart Wödör mi az msn címed mert mennem kell bajnokit jáccani!az enyém daninho10@hotmail.com majd vegyél fel partnernek, és ott meggyőzlek
<--- SohaRivaldinho írta:idefigyelj Dart Wödör ( Colin) te vagy Anakin! engem nem csapsz be , állj át a sötétoldalról! TE VOLTÁL A KIVÁLASZTOTT!!![]()
ppppppppfffffffffBennem biztosan nem érzel... Már a Star Wars-akba s a Sthek a kedvenceim, miért állnék akkor átRivaldinho írta:tétovázást érzek benned ( h átállsz vagy nem) a sötét oldalról, ez nem jó ifjú padowan, gyere vissza!
képek? ki beszélt itt képről? én az OFban való beírásomat akartam megmutatni...h elégedettek vagytok-e vele... mármint h beírtam h ne rakjanak fel IDE képetRivaldinho írta:azt megtaláltam de képek sehol
<--- eszembe se jutott, és beírom a fórumunka is h kerüljük az ilyen tetteket... Gondolom akkor Szalacsit is szeretedLG írta:Ezek jo képek lehet rajtuk rohogni.En a Barcás karikaturákon is szoktam.
A lényeg h IDE ne tegyetek fel Barcát gyalázo képeket, a Ti oldalatokon azt csináltok amit akartok.