Thierry Henry
- csabimo
- Capitá del Barça
V.Tamás!
Teljesen egyetértek veled...Az arsenalos Henryt már soha nem fogjuk látni, és ne is várjuk. De a mai Henrynak egyetlen jo megoldása nem volt 90 percen keresztül, olyan focisták társaságában mint messi és etoo...
Henrynak is volt kb annyi helyzete mint etoonak, csak nem tudta lekezelni a lasztit, vagy eröltette ezt a harmatgyenge erövel"elbelsözömcsavarom" semmiét, ami pl: messinek a Basel ellen 2 perc alatt sikerült....
Szerintem nem mondok nagyot hogy ezt a teljesitményt ma Bojan akár pedrito is lepipálta volna.
Teljesen egyetértek veled...Az arsenalos Henryt már soha nem fogjuk látni, és ne is várjuk. De a mai Henrynak egyetlen jo megoldása nem volt 90 percen keresztül, olyan focisták társaságában mint messi és etoo...
Henrynak is volt kb annyi helyzete mint etoonak, csak nem tudta lekezelni a lasztit, vagy eröltette ezt a harmatgyenge erövel"elbelsözömcsavarom" semmiét, ami pl: messinek a Basel ellen 2 perc alatt sikerült....
Szerintem nem mondok nagyot hogy ezt a teljesitményt ma Bojan akár pedrito is lepipálta volna.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!
ÁMEN!
Egyetértek Veled, de őszinte leszek: én ebben már egyáltalán nem hiszek.
ÁMEN!
Egyetértek Veled, de őszinte leszek: én ebben már egyáltalán nem hiszek.

Szerintem Hleb sokkal jobban tudná pótolni,vagy Bojan.danko94 írta:És jelen esetben talán ő egyedül tudja (valamennyire) pótolni IniestátCsabinho91 írta:Ez tény, ez nem a legjobb meccse volt de akkoris fontos része a csapatnak szerintem!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen, én sem az arsenalos-t várom, ha nem lett volna világos, hanem egy játékban olyan aktív henry-t mint a mai,és pontosabbatVarga Tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Én amikor kell kiosztom, nem is a kedvencem, igaz,h neki is a góllövés lenne az elsődleges célja,de én mai teljesítményével meg vagyok elégedve. helyzetkihasználása szörnyű, de magában a játékban jól kente, legalábbis ma,és még a legutóbbi bajnokin sem okozott nagy csalódást, nekem. ha ezt tudná hozni,és még kicsit pontosabb lenne, egy szavam se lenne rá, ugyanis abban biztos vagyok,h azt az Arsenalos szintet sose fogja itt elérni.
Itt szerintem senki sem ezt várja tőle. Sem én, és megengedve, de ha nincs igazam, majd kijavít, Andris sem.
Nem az arsenalos Henry-t akarjuk. Hanem azt, aki a guruló labdát le tudja kezelni, aki gólpasszokat ad, 4 zicceréből minimum egyet berúg, de inkább kettőt, aki nem esik hanyatt a guruló labdában, akinek a labdakezelés nem okoz szinte megoldhatatlan feladatot. És még sorolhatnám. 24 milkáért ez bűnösen gyenge és kevés.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Csabinho91
- Barça B
Ez tény, ez nem a legjobb meccse volt de akkoris fontos része a csapatnak szerintem!
Visca el Barca! Més que un club!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!ozsimiki írta:Én amikor kell kiosztom, nem is a kedvencem, igaz,h neki is a góllövés lenne az elsődleges célja,de én mai teljesítményével meg vagyok elégedve. helyzetkihasználása szörnyű, de magában a játékban jól kente, legalábbis ma,és még a legutóbbi bajnokin sem okozott nagy csalódást, nekem. ha ezt tudná hozni,és még kicsit pontosabb lenne, egy szavam se lenne rá, ugyanis abban biztos vagyok,h azt az Arsenalos szintet sose fogja itt elérni.
Itt szerintem senki sem ezt várja tőle. Sem én, és megengedve, de ha nincs igazam, majd kijavít, Andris sem.
Nem az arsenalos Henry-t akarjuk. Hanem azt, aki a guruló labdát le tudja kezelni, aki gólpasszokat ad, 4 zicceréből minimum egyet berúg, de inkább kettőt, aki nem esik hanyatt a guruló labdában, akinek a labdakezelés nem okoz szinte megoldhatatlan feladatot. És még sorolhatnám. 24 milkáért ez bűnösen gyenge és kevés.

- csabimo
- Capitá del Barça
Borzasztoan gyenge teljesitmény, egyszerüen nem is tudom hogy ennyi nagy helyzetböl nem képes betalálni. Sajnos engem nem vigasztal a 3-4 méterröl üreskapuba beguritom golja, mert Quma gyenge befejezései voltak ma hatalmas ziccerekböl...
Etoo 4et tudott löni a helyzeteiböl mig Henry 1et és azt még én is berugom ha ott állok...
Etoo 4et tudott löni a helyzeteiböl mig Henry 1et és azt még én is berugom ha ott állok...
- Csabinho91
- Barça B
Elég csak a gólját megnézni! Látszott hogy bosszantotta hogy "nem ment" a játék, ezért 0-ról izomból vágta be a lasztit. Nem baj Titi lessz jobb is!
Visca el Barca! Més que un club!
tényleg kicsit esetlen volt a többiekhez képest, de nem kéne bántani, hajtott, dolgozott, volt sok jó mozzanata.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én amikor kell kiosztom, nem is a kedvencem, igaz,h neki is a góllövés lenne az elsődleges célja,de én mai teljesítményével meg vagyok elégedve. helyzetkihasználása szörnyű, de magában a játékban jól kente, legalábbis ma,és még a legutóbbi bajnokin sem okozott nagy csalódást, nekem. ha ezt tudná hozni,és még kicsit pontosabb lenne, egy szavam se lenne rá, ugyanis abban biztos vagyok,h azt az Arsenalos szintet sose fogja itt elérni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Idén sok ilyenre nem emlékszem, a 4 góljából sztem egyik sem eset az első negyedórában. Azért még reménykedek, rosszabb csak nem lesz.lionelmessi19 írta: Erősen kétlem hogy ennél lényegesen jobb teljesítményre lenne képes korai gólszerzés után. Volt már olyan is párszor, és semmi sem történt.

- Andris
- Adminisztrátor
Hát énis nem kicsit ideges lennék, ha ennyit bénázék tízezrek előtt.Slither írta:2. félidőben már jobb volt. És úgy láttam hogy a gólja elég nagy feszülséget szabadított fel. Az kéne hogy korán meglövi a gólját, utána rendesen tudná tolni.
Erősen kétlem hogy ennél lényegesen jobb teljesítményre lenne képes korai gólszerzés után. Volt már olyan is párszor, és semmi sem történt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- danko94
- Entrenador del Barça
Természetesen igazatok van de én azt mondtam hogy azért idei nyolcadik meccsén ez volt a negyedik gólja és ha így folytatja simán elérhet 20 gólig és akk már senkit nem fog érdekelni h hány lehetett volna.Engem az aggaszt igazán vele kapcsolatban hogy olyan lazán veszi a dolgot(magyarul magasról le sz@rja) a ziccereket odagurítja a kapusnak stb. Szvsz amíg Ini sérült addig lehet esélye bizonyítani mert ezen a poszton max Hleb aki bevethető de ő még nem képes végigjáccani egy meccset.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Mert előtte higgadtan levette, ezért csak másodjára 
Meglőtte a maga gólját, nem úszot el rajta a meccs, hajtott, küzdött, és törvényszerű hogy hibázott is.
Hleb nagyon szép gólpasszt adott!

Meglőtte a maga gólját, nem úszot el rajta a meccs, hajtott, küzdött, és törvényszerű hogy hibázott is.
Hleb nagyon szép gólpasszt adott!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én sem.lionelmessi19 írta:Ez hülyeség. Főleg ha a csapat komplett második félideje arra megy rá, hogy Monsieur Thierryt végre kihagyhatatlan gólhelyzetbe hozzák.danko94 írta: de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...
Arról nem is beszélve hogy a gólját még egy ovodás is berúgta volna.
Nemszeretném többet kezdőben látni, amíg padon ül Hleb, Bojan.
A Te véleményed megegyezik az én véleményemmel!
Ráadásul az üres kapuba is csak másodjára sikerült berúgnia a labdát.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Semmi ok a dicséretre. Üres kapuba bárki belövi, de egyébként hihetetlen gyengék a lövései, már másfél éve. Iniesta klasszisokkal jobb teljesítményre képes bal oldalon, és akkor még nem beszélünk a többiekről...danko94 írta:Akármilyen gyenge akármennyire nem megy neki megint lőtt egy gólt és adott egy gólpaszt (inkább 2-t de Messi gólját nem adták meg)Persze kihagyott 4 ziccert meg minden de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...
- Mihu
- Director del Fútbol
Jó csak érted egy Real vagy Valencia ellen nem lesz ennyi helyzete, és nem engedheti meg magának hogy ennyi helyzet kelljen neki arra hogy rúgjon egy gólt. Azt is hogy........nagyképűség nélkül egy U-11-es játékos berúgta volna. Egy Real ellen nem lesz 6, de még három 100%-os ziccere sem. 1 vagy 2, de 2-ből legalább egyet BE KELL rúgni.danko94 írta:Akármilyen gyenge akármennyire nem megy neki megint lőtt egy gólt és adott egy gólpaszt (inkább 2-t de Messi gólját nem adták meg)Persze kihagyott 4 ziccert meg minden de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...
- Andris
- Adminisztrátor
Ez hülyeség. Főleg ha a csapat komplett második félideje arra megy rá, hogy Monsieur Thierryt végre kihagyhatatlan gólhelyzetbe hozzák.danko94 írta: de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...
Arról nem is beszélve hogy a gólját még egy ovodás is berúgta volna.
Nemszeretném többet kezdőben látni, amíg padon ül Hleb, Bojan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.11.08. 23:58:05-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ezzel nem értek egyet. Azért kell szidni mert 7 ziccerből,amiből 4 100%os volt, CSAK 1 gólt lőtt és ez egy ilyen nevü játékosnál szégyen és gyalázat.danko94 írta:Akármilyen gyenge akármennyire nem megy neki megint lőtt egy gólt és adott egy gólpaszt (inkább 2-t de Messi gólját nem adták meg)Persze kihagyott 4 ziccert meg minden de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...
- danko94
- Entrenador del Barça
Akármilyen gyenge akármennyire nem megy neki megint lőtt egy gólt és adott egy gólpaszt (inkább 2-t de Messi gólját nem adták meg)
Persze kihagyott 4 ziccert meg minden de legalább akkor ne sziggyuk amikor gólt szerez...