Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, segíthet...lui1698 írta:És segít majd neki Heinze "mester".Rivaldo11 írta:Remélem Pepe játszik majd. Ez esetben sokat nem is kell tennünk. Majd ő összehozza.
Ez igaz. Vagy ment a csapatnak, vagy nem(általában nem), és ha nem ment, nem is győztünk. Ez is nagy külömbség, h most ha nem megy ugy a játék, akkor is képesek lehetünk győzni, mert ez a csapat küzd.lui1698 írta:Nem csak futómennyiségben, sebességben, eredményességben maradt el a tavalyi Barca a mostanitól, hanem mentalitásban is.Rivaldo11 írta:Már megint az a decemberi Classico, és Pepe...![]()
Aznnak a Barcának a futómennyisége, sebessége összehasonlíthatatlana mostaniéval. Meg rögtön hozzátenném: Akkoriban nem csak Pepe fogta meg Eto'o-t, meg a többieket, hanem sok más védő is.
És segít majd neki Heinze "mester".Rivaldo11 írta:Remélem Pepe játszik majd. Ez esetben sokat nem is kell tennünk. Majd ő összehozza.
Azért kollégád jol fogalmazott tavaly is klasszis teljesítményt nujtott idén is ezt várom tőle de legalábbis hasonlót.Rivaldo11 írta:Remélem Pepe játszik majd. Ez esetben sokat nem is kell tennünk. Majd ő összehozza.
Nem csak futómennyiségben, sebességben, eredményességben maradt el a tavalyi Barca a mostanitól, hanem mentalitásban is.Rivaldo11 írta:Már megint az a decemberi Classico, és Pepe...![]()
Aznnak a Barcának a futómennyisége, sebessége összehasonlíthatatlana mostaniéval. Meg rögtön hozzátenném: Akkoriban nem csak Pepe fogta meg Eto'o-t, meg a többieket, hanem sok más védő is.
MAjd most megmutathatjátok.( ha sikerül)Rivaldo11 írta:Már megint az a decemberi Classico, és Pepe...![]()
A decemberi rangandón Etoo se tudott Pepével mit kezdeni, bár akkor még nagyon sérülés utáni formában volt.Franco írta:Ramos cannavaro megmutatta tavaly xavit anrit levették a pályáról. Messivel lehet baj és etooval is decemberbe. De majd kiderül. De nem csodálom hogy várjátok Az El classicot ,rég nyertetek már.Egyébként kérdeném, a madridi gyerekektől, hogy Messivel, Eto'oval, Xavival vagy akár Henry-val melyik Realos bekk veszi fel a versenyt?
Hát, inkább az utóbbi 2 szezonban, meg a mostaniban. Azért a Real Madrid név-ahogyan a Barcelona is-egyet jelentett a szép, és látványos futballal. Ettől kerültek kilométerekre, ezért kapaszkodnak bele a szurkolók minden apró sikerbe, ezért látják sokan az egyébként tehetséges Higuaínt világklasszisnak(aki szerintem a válogatottba be fog kerülni). Amíg olyan elnök van, akinek a hagyományok nem fontosak, Sneijderek fognak szaladgálni fehér mezben.lui1698 írta:Igazad van. A Real nem csak most az, hanem az is volt mindig.Rivaldo11 írta:Most a Real német csapat.
Mikor volt német csapat??? Mindig a szép focijáról volt híres.lui1698 írta:Igazad van. A Real nem csak most az, hanem az is volt mindig.Rivaldo11 írta:Most a Real német csapat.
Szerintem nemnagyon találsz olyan védöt, aki Messivel és Eto'o-val felveszi a versenyt jelenleg.lui1698 írta:Egyébként kérdeném, a madridi gyerekektől, hogy Messivel, Eto'oval, Xavival vagy akár Henry-val melyik Realos bekk veszi fel a versenyt?
Ramos cannavaro megmutatta tavaly xavit anrit levették a pályáról. Messivel lehet baj és etooval is decemberbe. De majd kiderül. De nem csodálom hogy várjátok Az El classicot ,rég nyertetek már.Egyébként kérdeném, a madridi gyerekektől, hogy Messivel, Eto'oval, Xavival vagy akár Henry-val melyik Realos bekk veszi fel a versenyt?
Igazad van. A Real nem csak most az, hanem az is volt mindig.Rivaldo11 írta:Most a Real német csapat.
Itt az igazság. Egyszer már én is írtam, hogy egy rangadó mindig rangadó, tök lényegtelen hogy ki milyen szériában, formában játszik.
Lásd Arsenal - MU. Nem mondhatnánkm, hogy az Arsenal kiegyensúlyozott csapat mostanában,de mégis simán verte az ördögöket.
Nem is irtam hogy nemVictor_Valdes írta:Legyél büszke nyugodtan, de ne csodálkozz ha itt nem nézik jó szemmel. Azért abban egyetértünk, hogy a mutatott játék alapján eddig a Barca a jobb?Franco írta: Soha nem azért szurkoltam a realnak mert nagy sikereket éret el a multban hanem a mutatott játék alapján szerettem bele a csapatba 1998 ba. De azért hadd legyek már rá büszke , hogy az a csapat amit a sajátomnak is érzek egy kicsit ilyen szép eredményeket ért el.
Legyél rá nyugodtan. Bár már az is érdekes, hogy pont itt, de az előbb leírt szövegkörnyezetben még érdekesebb.Franco írta:De azért hadd legyek már rá büszke , hogy az a csapat amit a sajátomnak is érzek egy kicsit ilyen szép eredményeket ért el.