Most néztem meg a meccset, reggeli gyanánt. Hát le a kalappal srácok
Tökéletesen játszottunk, hiba nélkül, szerintem nem is 100%-on, mégis 6 gólt lőttünk. Nagyon-nagyon jó az idei Barca eddig, Pep Guardiola hatalmas pozitív csalódás számomra. Féltem, amikor kinevezték, de folyamatosan, meccsről-meccsre, egyre jobban bízom a döntéseiben, megnyugvást jelent számomra, hogy Ő ül a padon.
Nehéz lenne megmondani, hogy ki a meccs embere, de nálam Eto'o és Messi egyaránt ott van a csúcson. Előbbi megmutatta ismét, hogy a világ legjobb csatára, vitán felül, míg Messi üzent CéRoninak, hogy egy aranylabda még lehet, hogy összejön a portugálnak, de az is legfeljebb a tavalyi szezonja miatt. Messi jelenleg vitán felül a világ legjobb játékosa, egyszerűen fenomenális.
Mindezek mellett van pár dolog, ami nem tetszős, elsősorban Piqué-re gondolok. Tegnap olyan pontatlan volt, hogy nem emberi, felrúgta a labdákat, gyakorlatilag csak földön volt képes pontosan passzolni, néha elhelyezkedte magát bőséggel. Nem is értettem, hogy miért Marquezt váltotta a kis Cáceres, szerintem Gerard helyére kellett volna jönnie, főleg hogy a csere előtt árulkodó kép volt, ahogy Pep kiakadt a sokadjára elrontott Piqué-passz után.
Meg vagyok elégedve Gudjohnsennel is, Henry sem volt rossz, de a helyzetkihasználásban még mindig nagyon gyenge. Akit kiemelhetek még: Yaya, Puyol, Marquez, Xavi.
Szép volt fiúk!!! CATALUNYA TRIOMFANT!!!