Thierry Henry
-
- Director del Fútbol
Balinho!
1. Nem érdemli meg a mezünket, mert lehet, hogy alázatos, de az 1.5 év alatt itt nyújtott játéka nem Barca-szint.
2. A lecsurgó labdák? Igen azok. Jelen esetben van egy hipertehetség, Bojan, aki képes saját maga helyzetbe kerülni, de a francia kárára szinte nem játszik semmit. Rijkaard legalább felemelte és sokszor a francia helyett a kis Bojan játszott, meg is lett az eredménye, hiszen ilyen fiatalon lőtt 11 gólt, ami jegyzem meg csak 5 gólra van a világsztártól. Ezek bizony építő kritikák, tetszik vagy nem.
3. AKik tavaly telibe kaksizták a Barca-mezét, azok el is mentek szerencsére. Gondolok itt R10-re, aki hajnalig bulizgatott egy vagyonért és Decora, aki már télen fenyegetőzött, hogy elmegy, ha nem nyerünk címeket. Na el is mentek, egyiket sem sajnáltam, lecsóba velük. Szép volt amit letettek az asztalra, de nekik itt vége volt tavaly.
4. A minden meccs utáni fröcsögés pedig szintén alaptalan és gyenge érv, mert akkor szidom, ha gyenge. Arról meg nem tehetek, hogy 10 meccsből 9x Ő az aki kilóg a csapat olajozottan működő kerekei közül. Jelenleg Henry a leggyengébb formában játszó Barca-játékos.
5. Ismét felhívom a figyelmed arra, ahonnan indultam: saját magához hasonlítsd. Egy Thierry Henry nehogy már rossz felszabadításokból és ajtó-ablakokból tudjon már csak betalálni. Az Atletico elleni (jegyzem meg a csapat 6. gólja) és a Celtic elleni tavalyi találatán kívül nem sok egyéni és hozzá méltó megoldására emlékszem.
5. Másfél éve csak türelmesen várunk, de nem jön a változás.
6. Iniestához bőszen hasonlítgatjátok, aki azért úgy játssza le a csatár poszton, középpályásként Henryt, ahogy kell. És ne gyertek a kanadai táblázattal, mert szintén nem releváns.
7. Nem fröcsögök itt minden meccs után, csak ha látom, hogy hetek óta megy itt a paláver, a nevetséges érvek körül (nem ez a posztja, öregszik, más játékrendszer, stb), akkor megszólalok, mert jogom van hozzá nekem is
Ja és végül vehetném 8. pontnak, de mivel nem Henry-hez köthető, így külön írom le: én sem személyeskedtem sem veled, sem "nagyot tanult" imént kritizáló kollégáddal, így te se tedd. Ja és az újabb viták elkerülése végett most szólok, hogy további eszecserébe nem megyek bele a témával kapcs.
1. Nem érdemli meg a mezünket, mert lehet, hogy alázatos, de az 1.5 év alatt itt nyújtott játéka nem Barca-szint.
2. A lecsurgó labdák? Igen azok. Jelen esetben van egy hipertehetség, Bojan, aki képes saját maga helyzetbe kerülni, de a francia kárára szinte nem játszik semmit. Rijkaard legalább felemelte és sokszor a francia helyett a kis Bojan játszott, meg is lett az eredménye, hiszen ilyen fiatalon lőtt 11 gólt, ami jegyzem meg csak 5 gólra van a világsztártól. Ezek bizony építő kritikák, tetszik vagy nem.
3. AKik tavaly telibe kaksizták a Barca-mezét, azok el is mentek szerencsére. Gondolok itt R10-re, aki hajnalig bulizgatott egy vagyonért és Decora, aki már télen fenyegetőzött, hogy elmegy, ha nem nyerünk címeket. Na el is mentek, egyiket sem sajnáltam, lecsóba velük. Szép volt amit letettek az asztalra, de nekik itt vége volt tavaly.
4. A minden meccs utáni fröcsögés pedig szintén alaptalan és gyenge érv, mert akkor szidom, ha gyenge. Arról meg nem tehetek, hogy 10 meccsből 9x Ő az aki kilóg a csapat olajozottan működő kerekei közül. Jelenleg Henry a leggyengébb formában játszó Barca-játékos.
5. Ismét felhívom a figyelmed arra, ahonnan indultam: saját magához hasonlítsd. Egy Thierry Henry nehogy már rossz felszabadításokból és ajtó-ablakokból tudjon már csak betalálni. Az Atletico elleni (jegyzem meg a csapat 6. gólja) és a Celtic elleni tavalyi találatán kívül nem sok egyéni és hozzá méltó megoldására emlékszem.
5. Másfél éve csak türelmesen várunk, de nem jön a változás.
6. Iniestához bőszen hasonlítgatjátok, aki azért úgy játssza le a csatár poszton, középpályásként Henryt, ahogy kell. És ne gyertek a kanadai táblázattal, mert szintén nem releváns.
7. Nem fröcsögök itt minden meccs után, csak ha látom, hogy hetek óta megy itt a paláver, a nevetséges érvek körül (nem ez a posztja, öregszik, más játékrendszer, stb), akkor megszólalok, mert jogom van hozzá nekem is
Ja és végül vehetném 8. pontnak, de mivel nem Henry-hez köthető, így külön írom le: én sem személyeskedtem sem veled, sem "nagyot tanult" imént kritizáló kollégáddal, így te se tedd. Ja és az újabb viták elkerülése végett most szólok, hogy további eszecserébe nem megyek bele a témával kapcs.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Örülök, hogy jó kedved van. Nekem sírhatnékom támad egy-két hsz. kapcsán. Hogy Henry teljesítményéről már ne is beszéljünk...grecki írta:Ezen már csak nevetni tudok, komolyan. Nektek nincs jobb dolgotok?

Uhh hát azért ez erős.gekkodan írta:Aki nem látja be azt a tényt, hogy Henry magához képest nullát játszik és nem érdemli meg a mezünket, azt már nem is lehet meggyőzni.
Ja és kihagytam valamit: a tavalyi 16 góljára se hivatkozzon senki, mert nem releváns.
1. Aki nem azon a véleményen van amin te, az úgyis hülye, azt úgyse lehet meggyőzni.
2. Egy csatár mellett hozott érvként a szerzett gólok nem relevánsak?
3. Nem érdemli meg a mezünket?
1. Érdekes, hogy te vádolsz embereket elfogultsággal, azért mert más a véleményük, sőt akinek más véleménye van az úgyis reménytelen. Akkor ki elfogult és ki nem?
2. Egyelőre legyen szabad mindenkinek azt beleraknia annak a bizonyos serpenyőnek egyes oldalaira amit ő mérlegelni kíván az értékítélet előtt. Nálam spec. számítanak a lőtt gólok és nem csóválom a fejem, ha Eto'o egy lecsorgó labdát vág be, vagy Messi épp tiziből eredményes.
3. Ilyet kijelenteni. Már ne is haragudj, de egy ilyen kijelentéssel komolytalanná teszed kritikáidat, mert az egész élét veszed el azzal, hogy személyes ellenérzésed ilyen formába öntöd. Nem érdemli meg a mezt? Tavaly talán azok akik keresztbe sz**ták a csapatot és a szurkolókat, talán ők nem érdemelték meg, hogy a mezünkbe bújjanak. De Henry...
Megjegyzem én magam is sokkal többet vártam Henrytól, de nem kezdek el kötelességszerűen minden meccs után fröcsögni, akár jól játszik, akár nem.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szeretném megkérdezni, és őszinte választ kapni a kérdésemre.depth írta:Eredményes, nekem ennyi addig elég, amíg nem hátráltatja a csapatot, a szép játékot majd hozzák a többiek. Igaz, h én is szívesebben nézegetem el ott Iniestat, de ha egyszerűen a kanadai táblázatban is előrébb van - kevesebb játszott perccel -, akkor nem lehet azt mondani a franciára, h nem hasznos.
Mi a posztja Henry-nak?
És mi a posztja Iniestának?
Köszönöm!
Nincs több kérdésem!
Holnapután már Cáceres-től vagy Puyoltól is több gólt, szebb játékot vársz el, mint a franciától.

Eredményes, nekem ennyi addig elég, amíg nem hátráltatja a csapatot, a szép játékot majd hozzák a többiek. Igaz, h én is szívesebben nézegetem el ott Iniestat, de ha egyszerűen a kanadai táblázatban is előrébb van - kevesebb játszott perccel -, akkor nem lehet azt mondani a franciára, h nem hasznos.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kolléga. Egy szerencséd van, nem nekem olvastál be ilyen hangnemben.boixosnoisbarca írta:még Gudjohnsen szintjét sem éri el. ???
LOL!
Jobb is ,h nem írsz többet.
Nem érted ,h ha 1 játékosnak védekezö szerepe is van akkor kevesebb jut támadni.gondolom csak nézed a focit,ha játszanál megértenéd...
Az ellenvéleményt megfontoltabb, korrektebb és emberibb hangnemben is ki lehet fejteni. Semmi szükség nincs a fölényeskedő hangnemű szösszenetek elhelyezésére. Főleg nem ismeretlenül.
Honnan tudod. Lehet, hogy válogatott labdarúgó az illető Úriember, aki ezen sorokat itt elhelyezte. Soha nem lehet tudni...

-
- Director del Fútbol
Meghajoljak a sötétséged előtt kolléga? Kedves francia barátod képtelen kialakítani egy saját helyzetet. Samuel Eto'o pedig, aki elvileg Guardiola által is el lett már kergetve nyár elején, 16 gólnál jár idén. Henry ennyit rúgott egész tavaly, 80%-ban kész helyzetből.boixosnoisbarca írta:még Gudjohnsen szintjét sem éri el. ???
LOL!
Nem érted ,h ha 1 játékosnak védekezö szerepe is van akkor kevesebb jut támadni.gondolom csak nézed a focit,ha játszanál megértenéd...
És neked is egy jótanács: ha tizen-egynéhány hsz után így nyitsz egy fórumon, hamar el fognak köszönni tőled. A modoron és a hangnemen változtass picit, mert amig én nem támadtalak téged, addig nekem se osszad, kicsi vagy te még ahhoz cimbora.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
még Gudjohnsen szintjét sem éri el. ???
LOL!
LOL!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én értem mit akarsz mondani.gekkodan írta:Sokat tanult Bányász testvérem!
A fizetés azért releváns tényező, mert igazolja, hogy mekkora emberként jött ide és mekkora nulla a lóvéhoz képest a teljesítménye. Így már érted miért hivatkozom rá. Nem véletlen kap valaki ennyit, viszont azért meg kellene dolgozni, ha meg nem megy, lehet menni innen. De 1.5 éve nem megy neki, uh lassan pakolhatna...
De Te elmennél a helyében?Ha a nyilatkozataiból indulunk ki jól érzi magát Barcelonában.Elég sok meccsen játszik is.És kap 8 millió eurót.Hawaii.
És,h ezt megteheti az nem az Ő hibája.Szóval még mindig azt mondom nem szerencsés a fizetésére hivatkozni és azt összevetni a teljesítményével szvsz.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Sokat tanult Bányász testvérem!
A fizetés azért releváns tényező, mert igazolja, hogy mekkora emberként jött ide és mekkora nulla a lóvéhoz képest a teljesítménye. Így már érted miért hivatkozom rá. Nem véletlen kap valaki ennyit, viszont azért meg kellene dolgozni, ha meg nem megy, lehet menni innen. De 1.5 éve nem megy neki, uh lassan pakolhatna...
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem tudok vitatkozni Veled gekkodan de egy valamit nem értek.
Majd minden hozzászólásodban felhozod,h a fizetéséhez képest nem úgy teljesít...ami igaz is.De menjen oda Laportához,h ugyan már ne adjatok nekem csak 3 millióval kevesebbet mert nem érdemlem meg?
Hatalmas sztárként érkezett és annyi fizetést kap amennyit a neve alapján megérdemelt amikor jött.
Egy a lényeg,h bármit felhozhattok de a fizetés dolgot sztem többet nem kéne.
Ja és ha mondjuk csak 4 milliót keresne?Akkor lenne helye?(ez most nem csak Neked szól gekkodan)
Majd minden hozzászólásodban felhozod,h a fizetéséhez képest nem úgy teljesít...ami igaz is.De menjen oda Laportához,h ugyan már ne adjatok nekem csak 3 millióval kevesebbet mert nem érdemlem meg?
Hatalmas sztárként érkezett és annyi fizetést kap amennyit a neve alapján megérdemelt amikor jött.
Egy a lényeg,h bármit felhozhattok de a fizetés dolgot sztem többet nem kéne.

Ja és ha mondjuk csak 4 milliót keresne?Akkor lenne helye?(ez most nem csak Neked szól gekkodan)

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Nemtom miért ragozzátok hetek óta ebben a topicban azt amit csinál, mert amúgyis értékelhetetlen... Sajnos. Bárhonnan nézzük.
Ezen a poszton játszik / azon a poszton játszik / más bajnokság / öregszik és egyéb érvek hangzanak el, de mindenki elfelejti azt, amit hetek óta hangsúlyozok: Henryt az árához, a fizetéséhez és SAJÁT MAGÁHOZ hasonlítsátok, ne máshoz.
Aki az angol bajnokság elmúlt 10 évének egyik legjobb támadója, az bárhol képes kell, hogy legyen nagyon teljesíteni, főleg ha ennyit kap érte. Henry egy pokoli nagy játékosként jött ide, de itt esetenként még Gudjohnsen szintjét sem éri el. És ebben a helyzetben nem kifogás az, hogy más a játékrendszer és más a bajnokság, stb. Mert ha ezt elfogadom, akkor annyit mondok, hogy el kell innen menni minél hamarabb. Ez az ő érdeke és a miénk is, mert akkor játszhat Bojan pl, aki képes helyzetbe kerülni, nem esik el a saját lábába és nem rúg ennyi üreskapus, totál lejátszott gólt.
Aki nem látja be azt a tényt, hogy Henry magához képest nullát játszik és nem érdemli meg a mezünket, azt már nem is lehet meggyőzni, uh feladtam és a témához már csak akkor fogok hozzászólni ha megint felidegesít Henry teljesítménye. Ja és kihagytam valamit: a tavalyi 16 góljára se hivatkozzon senki, mert nem releváns.
Ezen a poszton játszik / azon a poszton játszik / más bajnokság / öregszik és egyéb érvek hangzanak el, de mindenki elfelejti azt, amit hetek óta hangsúlyozok: Henryt az árához, a fizetéséhez és SAJÁT MAGÁHOZ hasonlítsátok, ne máshoz.
Aki az angol bajnokság elmúlt 10 évének egyik legjobb támadója, az bárhol képes kell, hogy legyen nagyon teljesíteni, főleg ha ennyit kap érte. Henry egy pokoli nagy játékosként jött ide, de itt esetenként még Gudjohnsen szintjét sem éri el. És ebben a helyzetben nem kifogás az, hogy más a játékrendszer és más a bajnokság, stb. Mert ha ezt elfogadom, akkor annyit mondok, hogy el kell innen menni minél hamarabb. Ez az ő érdeke és a miénk is, mert akkor játszhat Bojan pl, aki képes helyzetbe kerülni, nem esik el a saját lábába és nem rúg ennyi üreskapus, totál lejátszott gólt.
Aki nem látja be azt a tényt, hogy Henry magához képest nullát játszik és nem érdemli meg a mezünket, azt már nem is lehet meggyőzni, uh feladtam és a témához már csak akkor fogok hozzászólni ha megint felidegesít Henry teljesítménye. Ja és kihagytam valamit: a tavalyi 16 góljára se hivatkozzon senki, mert nem releváns.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
nem,erre nem gondoltam és remélem is,h ez csak a te fantáziád.Remélem ,h a Barcanal nem az elnök dönti el,h ki játszon és ki ne.Neki nem ez a feladata és gondolom,hogy ha ő szerette vna ősszeállítani a csapatot akkor nem 1 Pep Guardiolat helyeztek vna a csapat irányítására!Mivel ez az edző feladata!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Vagy Laporta megkéri, hogy játszhasson, mert 30 misit ér a neve. Erre nem gondoltál?boixosnoisbarca írta:mint írtam,Henrynak nem az a szerepe mint az Arsenalban.Gondolom jelentős védekező szerepe is van és ezt színte minden meccsen lehet látni.Henry jól csinálja azt amire megbizzák.Nem véletlen, h Pep kezdőcsapatában gyakran látjuk.És sztem Pep tudja,h mit csinál és eddig nem csinálja rosszul!!!
Végre valakik megértik hogy Henry csak öregszik és nem bénább....
-
- Jugador del Barça
mint írtam,Henrynak nem az a szerepe mint az Arsenalban.Gondolom jelentős védekező szerepe is van és ezt színte minden meccsen lehet látni.Henry jól csinálja azt amire megbizzák.Nem véletlen, h Pep kezdőcsapatában gyakran látjuk.És sztem Pep tudja,h mit csinál és eddig nem csinálja rosszul!!!
- McLovin
- Capitá del Barça
Először gondold át sztem, hogy mit akarsz írni!boixosnoisbarca írta:Teljesen 1et értek!Henry nem lett gyengébb!!!
Csak más a szerepe!az tény,h vesztett a sebességéből,de hát öregszünk...
Csak így tovább Henry rugd meg a szerény 1 golocskákat meg járulj hozzá 1-1 golpasszal az mindig segít a csapaton!!!
Másrészt egy Henry ne szerény gólocskákat rúgjon már, hanem időként egy orbitális jót tenne.
Újabb okos hozzászólás! Sztem te is gondolkodj el azon, hogy miket írsz! Figy: Spanyolroszág az egy másik ország, másik játékstílussal! Anglia és Sapnyolo. teljesen különbözik! Henry nem névtelen, csak itt speciel elég trágya a játéka néha...Kasza írta:Sziasztok!
Úgylátom hajlamosak vagytok elfelejteni hogy ez az Henry 4szer volt az angol bajnokásg gólkirály és 2szer választották a világ legjobb góllövőjének!Szerintem nem mondható névtelennek.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Jugador del Barça
Teljesen 1et értek!Henry nem lett gyengébb!!!
Csak így tovább Henry rugd meg a szerény 1 golocskákat meg járulj hozzá 1-1 golpasszal az mindig segít a csapaton!!!
henry gyengébb formájának semmi köze a spanyol és az angol bajnokság közti különbségeknek. annak, hogy nem szokott hozzá rendesen, talán.
de az utolsó arsenalos évében sem játszott jobban, mint itt. úgyhogy ez nem igaz.
alapból tökéletesen illik hozzá, technikás, sokpasszos, fontosak a cselek, az improvizáció.
miután van nistelrooy is megállta a helyét - aki egy jóval statikusabb, kevésbé komplex játékos, mint titi - nem értem miért vonják le az emberek újra és újra ugyanazt a téves következtetést.
de az utolsó arsenalos évében sem játszott jobban, mint itt. úgyhogy ez nem igaz.
alapból tökéletesen illik hozzá, technikás, sokpasszos, fontosak a cselek, az improvizáció.
miután van nistelrooy is megállta a helyét - aki egy jóval statikusabb, kevésbé komplex játékos, mint titi - nem értem miért vonják le az emberek újra és újra ugyanazt a téves következtetést.
ki mondta, h névtelen? amiről te beszélsz az az ANGOL bajnokság! csak sajnos ez itt SPANYOLORSZÁG. látható futballstílusbeli különbségekkel, ami a franciának nem fekszik annyira.Kasza írta:Sziasztok!
Úgylátom hajlamosak vagytok elfelejteni hogy ez az Henry 4szer volt az angol bajnokásg gólkirály és 2szer választották a világ legjobb góllövőjének!Szerintem nem mondható névtelennek.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sziasztok!
Henry sztem mostanaban jol jatszik, hasznosan. Hogy eladni? En inkabb nem tennem... Kar lett volna kiadni erte annyi penzt.
Hleb is ugyanabban a cipoben jar, mit o a tavaj. De hogyan tudjon jol jatszani, ha nem kap lehetoseget?
Gudi sztem igyekszik a szamara szokatlan poszton jatszani, es rendre meg is halaja a lehetoseget. Sztem nem kizart a tavozasa januarban.
Krkic eddig nem kapott sok lehetoseget, talan most bizonyithat. A tavaj talan kenyszerbol(?) jatszott ojan sokat?
Keita is jol jatszik, csak hat Guardiola az edzo, s nem en... Sajnos egyszerrre csak 11 fantasztikus jatekos lehet a pajan. Ha 18 lenne ez a hatar...
Toure mostanaban visszaverekedte a kezdobe magat. Csak igy tovabb...
Pique sok lehetoseget kapott Alves serulese miatt, idonkent most is pajara lep, es rendre jol teljesit
Marquez hejzetere leszek kivancsi, ha Milito felepul
Sylvinho szerintem elfog menni a telen...
Hleb is ugyanabban a cipoben jar, mit o a tavaj. De hogyan tudjon jol jatszani, ha nem kap lehetoseget?
Gudi sztem igyekszik a szamara szokatlan poszton jatszani, es rendre meg is halaja a lehetoseget. Sztem nem kizart a tavozasa januarban.
Krkic eddig nem kapott sok lehetoseget, talan most bizonyithat. A tavaj talan kenyszerbol(?) jatszott ojan sokat?
Keita is jol jatszik, csak hat Guardiola az edzo, s nem en... Sajnos egyszerrre csak 11 fantasztikus jatekos lehet a pajan. Ha 18 lenne ez a hatar...
Toure mostanaban visszaverekedte a kezdobe magat. Csak igy tovabb...
Pique sok lehetoseget kapott Alves serulese miatt, idonkent most is pajara lep, es rendre jol teljesit
Marquez hejzetere leszek kivancsi, ha Milito felepul
Sylvinho szerintem elfog menni a telen...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mindent leírtam, amit vele kapcsolatban gondolok. Abból sem elvenni nem tudok, nem akarok, sem hozzáadni.G-Jay írta:Tamás!
Pont te hasonlítod össze Henryt R10-el???
Szerintem egyáltalán nem logikus. Pont azokat az érveket utasítod vissza, amik mellett küzdöttél anno Dinho topikjában...
Ráadásul Henry hozzáállásba és akaraterőben is messze afölött van amit akkor R10 mutatott.
Erre jön az érved, hogy R10 sokkal többet jelent a Barcának. Ez igaz is. Viszont. Éppen ezért érdekes megfigyelni, hogy Dinho hogyan állt hozzá a klubbhoz, meg most Henry hogyan. Így nézve nekem már nem is olyan biztos, hogy Henry kevesebbet ér ha a védelemről van szó.
Sokadjára látszik, hogy ha elfogult vagy valmivel vagy valakivel szemben, akkor szemellenző fel, aztán adjad neki! Már várom erre is a frappáns választ.
Szemellenzős pedig akkor lennék, ha eleve kétkedve fogadtam volna az idejövetelét. Messze nincs így. Ha nem hiszed, olvass vissza 2007 nyarára.

henry is lőne szerintem 20 gólt a bajnokságban, ha az összes 11est, és szabadrúgást megkapná.
egy biztos: henry nem rosszabb, mint a 2006/2007es ronaldinho, és jobb, mint a 2007/2008as R10. persze ez igazából egyáltalán nem lényeg, csak varga tamás hozzáállását lehet vele nevetségessé tenni.
továbbra is ugyanaz a kérdés: henry tényleg annyival rosszabb-e, mint iniesta, hogy megérdemelje azt a mérhetetlenül sok, és a hozzáállásához képest kifejezetten felháborító stílusú kritikát, amit kap?
egyébként ez a ronaldinhos példa azért is nevetséges, mert HENRYNAK NINCS BIZTOS HELYE A KEZDŐBEN, sőt. biztos vagyok benne, hogy guardiolánál az alap támadó hármas, az az iniesta-eto'o-messi tengely.
kiegészítő embernek nem jó henry? elfogyott a türelem? úristen.
egy biztos: henry nem rosszabb, mint a 2006/2007es ronaldinho, és jobb, mint a 2007/2008as R10. persze ez igazából egyáltalán nem lényeg, csak varga tamás hozzáállását lehet vele nevetségessé tenni.
továbbra is ugyanaz a kérdés: henry tényleg annyival rosszabb-e, mint iniesta, hogy megérdemelje azt a mérhetetlenül sok, és a hozzáállásához képest kifejezetten felháborító stílusú kritikát, amit kap?
egyébként ez a ronaldinhos példa azért is nevetséges, mert HENRYNAK NINCS BIZTOS HELYE A KEZDŐBEN, sőt. biztos vagyok benne, hogy guardiolánál az alap támadó hármas, az az iniesta-eto'o-messi tengely.
kiegészítő embernek nem jó henry? elfogyott a türelem? úristen.