2008.11.14. 18:43:56
Balinho!
1. Nem érdemli meg a mezünket, mert lehet, hogy alázatos, de az 1.5 év alatt itt nyújtott játéka nem Barca-szint.
2. A lecsurgó labdák? Igen azok. Jelen esetben van egy hipertehetség, Bojan, aki képes saját maga helyzetbe kerülni, de a francia kárára szinte nem játszik semmit. Rijkaard legalább felemelte és sokszor a francia helyett a kis Bojan játszott, meg is lett az eredménye, hiszen ilyen fiatalon lőtt 11 gólt, ami jegyzem meg csak 5 gólra van a világsztártól. Ezek bizony építő kritikák, tetszik vagy nem.
3. AKik tavaly telibe kaksizták a Barca-mezét, azok el is mentek szerencsére. Gondolok itt R10-re, aki hajnalig bulizgatott egy vagyonért és Decora, aki már télen fenyegetőzött, hogy elmegy, ha nem nyerünk címeket. Na el is mentek, egyiket sem sajnáltam, lecsóba velük. Szép volt amit letettek az asztalra, de nekik itt vége volt tavaly.
4. A minden meccs utáni fröcsögés pedig szintén alaptalan és gyenge érv, mert akkor szidom, ha gyenge. Arról meg nem tehetek, hogy 10 meccsből 9x Ő az aki kilóg a csapat olajozottan működő kerekei közül. Jelenleg Henry a leggyengébb formában játszó Barca-játékos.
5. Ismét felhívom a figyelmed arra, ahonnan indultam: saját magához hasonlítsd. Egy Thierry Henry nehogy már rossz felszabadításokból és ajtó-ablakokból tudjon már csak betalálni. Az Atletico elleni (jegyzem meg a csapat 6. gólja) és a Celtic elleni tavalyi találatán kívül nem sok egyéni és hozzá méltó megoldására emlékszem.
5. Másfél éve csak türelmesen várunk, de nem jön a változás.
6. Iniestához bőszen hasonlítgatjátok, aki azért úgy játssza le a csatár poszton, középpályásként Henryt, ahogy kell. És ne gyertek a kanadai táblázattal, mert szintén nem releváns.
7. Nem fröcsögök itt minden meccs után, csak ha látom, hogy hetek óta megy itt a paláver, a nevetséges érvek körül (nem ez a posztja, öregszik, más játékrendszer, stb), akkor megszólalok, mert jogom van hozzá nekem is
Ja és végül vehetném 8. pontnak, de mivel nem Henry-hez köthető, így külön írom le: én sem személyeskedtem sem veled, sem "nagyot tanult" imént kritizáló kollégáddal, így te se tedd. Ja és az újabb viták elkerülése végett most szólok, hogy további eszecserébe nem megyek bele a témával kapcs.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!