ez csak viewer..Messa írta:Innensocio66 írta:Hol tudom letölteni a Microsoft Word-öt?
Le lehet egyáltalán?
én is képes vagyok arra hogy beírjam a gugliba a Word szót..
de csak ez jött ki ezért kérdeztem rá..nembaj,megoldom..
ez csak viewer..Messa írta:Innensocio66 írta:Hol tudom letölteni a Microsoft Word-öt?
Le lehet egyáltalán?
Innensocio66 írta:Hol tudom letölteni a Microsoft Word-öt?
Le lehet egyáltalán?
Jónak kellene lennie XPhez,és Vistahoz is..Perrero írta:elküldtem az emberkének a file-t, kicsdomagolja, inditja, de kiir egy oylat, hogy a rendszer nem találja az adott fájlt...
XPhez küldted Tim
Erre gondolsz?ultrasur írta:Kéne az googles video ami a amrika és a köponti jegybakról szól és 3 rész (part3).
Torrenten próbáltad? Ott én szoktam látni folyamatosan.messi1918 írta:Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki szokott south parkot tölteni az mostanában honnan szokta? Mert én eddig a www.sp.hoff.hu-ról szedtem le, de most ők nem üzemelnek, szóval kéne egy jó kis south parkos letöltős oldal. Még mielőtt jönnétek a google-val kb. 4 oldalt néztem át és egyiken sincsen megfelelő oldal. Szóval ha valaki tud valamit, akkor légy szíves írja meg!
Kössz
http://www.opensubtitles.org/hu/search/ ... uageid-hunozsimiki írta:Halálfutamhoz kellene megfelelő felirat!
hosszupuskán,feliratokon néztem, nincs pontos.
ehhez a verzióhoz kellene:
Death.Race.R5.LiNE.XviD-ART
köszi előre is aki feltölt ,vagy linkel egyet.
Egy workaroundot tudok ajánlani:ozsimiki írta:Halálfutamhoz kellene megfelelő felirat!
hosszupuskán,feliratokon néztem, nincs pontos.
ehhez a verzióhoz kellene:
Death.Race.R5.LiNE.XviD-ART
köszi előre is aki feltölt ,vagy linkel egyet.
Lehet hogy tudok segíteni!elprat írta:Segítség kéne!
Jövő héten 22.-én vagy 23.-án szeretnénk pogácsázni!
Szerintetek kinél tehetjük meg?
nem gondoltalak monitorface-nek, azok nem lehetnek egy barca-közösség tagjaiTim írta:Dehogy vagyokgekkodan írta: Tim! te informatikus vagy? Durván naprakész vagy ezekben a cuccokbanMondjuk inkább úgy hogy érdekel a téma,de nem vagyok"kocka"
Dehogy vagyokgekkodan írta: Tim! te informatikus vagy? Durván naprakész vagy ezekben a cuccokban