Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem?G-Jay írta:Jelszó: hasonló hangulatú mint vkinek itt a Testament Rec-es cucca.
várjatok inkább használnám ezt, mert naon tetszik és Alvest is szeretem. Ha vki csinálna 1 Xavis avatart azt megköszönném...:Poldi:.. írta:
ez szntem most nem lett olyan jó de azért kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is
Ilyen rengeteg van,ha kicsit keresgélnél a fórumon,vagy más oldalakon,amiket reklámoztak is itt,biztosan találnál..kabekabe írta:Nekem eddig nem volt Bannerem, de most vki nem csinálna nekem egy Xavisatnaon jól jönne köszi.
Ha még több időd van, és rászánod magad Touch-háttér készítésére én is vevő lennék... nekem tökéletesen jó a focis téma is.Slither írta:Ha van időd összedobnál egy jó kis háttérképet iPod Touchra? Vmi hip-hop-os / graffitis téma jó lesz. Zöld/kék szín domináljon, sötét árnyalatokkal. Thx.
MÁR MEGVAN CSAK ANGOLUL! amúgy köszi ezt a hihetetlenül jó tippetmilko írta:Töltsd le magyarul a photoshop-ot!palesz77 írta:valaki tudna adni linket hol szedhetek le photoshophoz magyarosítást? előre is kösz