Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sharky írta:Ha arra gondolsz amit a kezével csinál, egy pillangót formál, ez a felesége kedvenc állata - by KépesSportMichaaBee írta:kösz a linket![]()
más: ebben a videóban már sokadjára látom Anelka gólörömét. tudja valaki, h mit jelent?![]()
![]()
Ha arra gondolsz amit a kezével csinál, egy pillangót formál, ez a felesége kedvenc állata - by KépesSportMichaaBee írta:kösz a linket![]()
más: ebben a videóban már sokadjára látom Anelka gólörömét. tudja valaki, h mit jelent?![]()
![]()
http://www.matchdays.eu/index.php?page=list&team=75 remélem jó leszMichaaBee írta:valaki linket adjon már a gólokhoz, pls! nagyon felspanoltok![]()
Miki, bármennyire is nem szeretem CR-t, az első mondatom nem negatív kritika volt, hiszen más tényleg nem (volt) képes ilyesmire. De tény, hogy a nagy rangadókat általában nem ő nyeri meg, erre akartam utalni a második mondatban.ozsimiki írta:jah, azokat könnyű, gondolom csak egoból nem szereznek mások a kis csapatok ellen gólokat, pl tavalycps46 írta:Természetes, hogy CR 2-t vág, neki az a specialitása, hogy a kiscsapatokat szórja meg. Arsenal ellen sehol nem volt.
![]()
![]()
tény,h nagy meccseken nem villog annyira, de arsenal ellen is lőhetett volna 2őt, elcseszte. helyzetei megvoltak, ezért nem írnám,h sehol sem volt.
tavaly blben fontos pillanatokban kihagyott két 11est, de azért ahhoz h 11esig eljussanak kellett az a gólja is
Nem voltak csúnyák, bár Berbatov kézzel vette le, Ronaldonak meg mindkét gólját segítette a kapus is erősen.Benga írta:Manchester góljai nem voltak csúnyák...mind az öt elég komoly volt.
lui1698 írta:Nem volt gyenge Bosingwa.ozsimiki írta:WBA-Chelsea félidőben már 0-3, Anelka 2+bosingva bomba..
Belletti szokott ilyeneket lőni.
Nem volt gyenge Bosingwa.ozsimiki írta:WBA-Chelsea félidőben már 0-3, Anelka 2+bosingva bomba..
jah, azokat könnyű, gondolom csak egoból nem szereznek mások a kis csapatok ellen gólokat, pl tavalycps46 írta:Természetes, hogy CR 2-t vág, neki az a specialitása, hogy a kiscsapatokat szórja meg. Arsenal ellen sehol nem volt.
Olyan gyors, hogy állandóan elhagyja a labdát. Nem kérdés, hogy tehetséges, de amíg a gyorsaságát nem tudja kamatoztatni, addig jobb nem lesz.kabekabe írta:Cecs jó játékos, de most nagyon gyenge volt. Viszont Walcott sztem gyorsabb, mint Leo. Láttátok mekkora sprintet futott le a 94. percben? nagyon tehetséges játékos.
hát kicsit furán jött ki ez a megfigyeléskabekabe írta:Cecs jó játékos, de most nagyon gyenge volt. Viszont Walcott sztem gyorsabb, mint Leo. Láttátok mekkora sprintet futott le a 94. percben? nagyon tehetséges játékos.
Az Arsenal volt nulla, és ezért Cesc sem villogott. Idén nem bajnok-esélyes a csapat, de bezavarhat a 3 másik nagynak. Hulladékok voltak. De Fabregas posztján tuti, hogy a világ egyik legjobbja. Ilyet azért ne mondjál.cps46 írta:Arsenal szépen kikapott. Fabregas 0. Nagyon gyenge játékos.