Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
balboa7 írta:Üdv minden BARCA rajongónak?
Ti hallottátok ezt az Iniesta ügyet amit a Sport1-en mondtak hogy a real megkereste. Remélem csak kacsa mert egy ilyen játékosra még szüksége lesz, van a Barcanak. Ti mit gondoltok?
Egyetértek! Szerintem Damia jobb megoldás, mint Sylvinho. Ő legalább intenzív edzésben és játékban van. Ráadásul nagy tehetség.Charlie írta: Én Damia-t is betenném akár a kezdőbe,nem játszott rosszul múltkor,bár lehet hogy "kevés" ő mondjuk 1 reál ellen,de lehet hogy megállná a helyét.
C.
Badi írta:Ez valószínű. DE! Ugye 1 héten belül felépül Sylvinho, és akkor: Ő kimegy balszélre, Gio fel védekező kp-nak, Marquez vissza középsővédőnek és talán Puyol jobbhátvédnek. De ez csak egy tippCharlie írta:Nekem is volt ilyen hogy alámtört keményen a bokám,én úgymond hamar felépültem belőle,de biztos hogy a reál ellen nem fog játszani sajnos.
C.
Ez valószínű. DE! Ugye 1 héten belül felépül Sylvinho, és akkor: Ő kimegy balszélre, Gio fel védekező kp-nak, Marquez vissza középsővédőnek és talán Puyol jobbhátvédnek. De ez csak egy tippCharlie írta:Nekem is volt ilyen hogy alámtört keményen a bokám,én úgymond hamar felépültem belőle,de biztos hogy a reál ellen nem fog játszani sajnos.
C.
Fögg attől is, hogy mennyire lesz érzékeny a bokája. (Nekem is volt ilyen) Viszont a Barca orvosai sokat tehetnek a felépüléséért.Charlie írta:Ajánlom hogy 1 hónap se legyen....![]()
C.
a Real ellen nem hiszem hogy fogCharlie írta:Ajánlom hogy 1 hónap se legyen....![]()
C.
félév biztos nem leszCharlie írta:Remélhetőleg csak 2-3hétRemélem nem 1félév....
![]()
C.