Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De az P.K. nem a Barcaba játszott... Eto'o itt már most jobb sorozatot produkák, mint tette azt Pat.Xaviforever írta:Eto' o remek játékos, s ezt minden meccsen bizonyítja.!DE! :Azt hogy ez az Eto'o jobb lenne mint a régi csúcsformában lévő KLUIVERT az nem hiszem.
![]()
![]()
ja rácsörögtem hogy igyekezzen:)Charlie írta:Úgy látszik a kérésedet meghallotta BadiBadi írta:Gyerünk Samu ma is vallalj párat!![]()
C.
A forró teát elfelejtettem! Sok mézzel!Enrique írta:És nehogy meg merj fertőzni minket!redlions írta:Hideg borogatás! Sok alvás! Heverd ki hamar ezt a kellemetlen lázat!Charlie írta:Ahányszor ránézek erre a topikra,meglátom azt hogy "Samuel" mindig más ugrik be róla....Fúúúúj.Ez már beteges?Lehet hogy reál drukker lettem?![]()
Na jó azért még nem!De ők a világ "legjobbjai"
![]()
C.
És nehogy meg merj fertőzni minket!redlions írta:Hideg borogatás! Sok alvás! Heverd ki hamar ezt a kellemetlen lázat!Charlie írta:Ahányszor ránézek erre a topikra,meglátom azt hogy "Samuel" mindig más ugrik be róla....Fúúúúj.Ez már beteges?Lehet hogy reál drukker lettem?![]()
![]()
C.
Hideg borogatás! Sok alvás! Heverd ki hamar ezt a kellemetlen lázat!Charlie írta:Ahányszor ránézek erre a topikra,meglátom azt hogy "Samuel" mindig más ugrik be róla....Fúúúúj.Ez már beteges?Lehet hogy reál drukker lettem?![]()
![]()
C.