Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de nem 1-0, mert 0-1. kikaptunk, bár nem játszottunk rosszul. a második félidőbe belenéztem, sport1 adta. íme: http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... csehektol/VictorValdes19 írta:Magyarország-Csehország 1-0,U-21es csapatunk meg 1-1 játszott a csehek ellen
Magyarország-Csehország 0-1,U-21es csapatunk meg 1-1 játszott a csehek ellenkleno04 írta:Valaki el tudná mondani hogy mennyi lett a Magyar-Cseh futsal meccs
Ezen már én is kezdek kiakadniTehát lényegében nem is a játékosokkal van a hiba,mert ők tényleg próbálják visszahozni a focit.De a vezetőik viszont inkább a saját zsebük tömésével és néha érthetetlen döntések meghozatalával vannak elfoglalva.
Szal Kisfalusi kaptyabe,és
HAJRÁ MAGYAROK!!!![]()
![]()
Szép gondolatokgeridoss írta:Azoknak a "kedves" hozzászólóknak üzenném, hogy mielőtt kritizálják a magyar (ex)válogatott játékosokat -gondolok ezzel, Priskinre, Sanyira- nézzenek már magukba egy kicsit! Miért nem vagytok akkor ti ott helyettük, ti biztos sokkal jobban csinálnátok mindent. Jaaaaaj hogy nem vagytok beválogatva??? Akkor kérem szépen, miről beszélünk?
Abból kell gazdagodni, ami van. És most ez van, MOST. Pár év, vagy már jövőre beér (remélem) Németh, és Szalai . Ha elérik a válogatott szintet, akkor hatalmas csatárkettősre van kilátás. Inkább ezzel foglalkozna a sok hozzánemértő szakember, minthogy agyba-főbe szidják azokat, akik próbálják visszahozni a focit az országba...
Nagyjából ugyanígy, bár az egész meccset nem láttam. Imponáló magabiztossággal játszott a csapat, a hazaiaknak esélye sem volt.van Bommel írta:... Aki látta, hogy látta?
Sevcsenko menedzsere -akit Varga Sándornak hívnak- egy jó pársor már leszögezte a magyar médiumoknak, hogy Seva életében nem járt Nyíregyházán. Lehet, hogy Sevcsenko nevű focista volt, az is lehet, hogy Andrij, de hogy nem a Milan aranylabdása, az tuti. Seva 20 évesen a BL-ben tolta, és Kahn hálóját rezegtette, szerintetek nem tűnt volna fel Nyíregyházán, hogy ebbe a srácba "mozog" valami???depth írta:Azt, h nálunk senki se lett volna belőle.Capon írta: Azokra az emberekre lennék igazából kiváncsi akiknél Sevcsenkot gyerek korában nem tudom pontosan melyik csapatnál volt próba játékon és elküldték. Azok rá 20 évvel mit gondolhatnak magukról.
Azt, h nálunk senki se lett volna belőle.Capon írta: Azokra az emberekre lennék igazából kiváncsi akiknél Sevcsenkot gyerek korában nem tudom pontosan melyik csapatnál volt próba játékon és elküldték. Azok rá 20 évvel mit gondolhatnak magukról.
Nem az utánpótlás képzéssel van a baj....utánpótlás szinten "agyonverünk" szinte bárkit....(még U-21 is felveszi azért a versenyt a többiekkel nagyjából).Capon írta:Hát igen azért biztos több tehetség kikerülne Magyarországról ha megfelelő lenne az utánpótlás képzés.
Hát igen azért biztos több tehetség kikerülne Magyarországról ha megfelelő lenne az utánpótlás képzés. Viszont nem csak ezen múlik. Azért kerülnek ki nálunk sokkal elmaradotabb országokból sokkal jobb focisták. Most nem afrikára gondolok.chi omega írta:hát igen, ez a magyar tehetség. és milyen játékos lenne belőle, ha idehaza is olyan szintű játékosképzés lenne, mint mondjuk franciaországban, te jó ég..VictorValdes19 írta:
Szerintem Juhász a legjobb magyar focista jelenleg...Azért milyen furcsa 1kor még csatár volt![]()
és husztiból?
no comment. minél jobban játszunk, annál szomorúbb vagyok.
hát igen, ez a magyar tehetség. és milyen játékos lenne belőle, ha idehaza is olyan szintű játékosképzés lenne, mint mondjuk franciaországban, te jó ég..VictorValdes19 írta:
Szerintem Juhász a legjobb magyar focista jelenleg...Azért milyen furcsa 1kor még csatár volt![]()
Most már én sem... not broadcasting...Lampiao írta:
4-4-2? Ki a két csatár? Nem tudom nézni...
Titinho írta:Jó lenne ezt a meccset megnyerni...kíváncsi vagyok, hogy muzsikál majd ez a 4-4-2.
Szép lenne egy győzelemmel zárni az évet.
RIA RIA HUNGÁRIA!!!