Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez véglis Pep hibája úgynézve, hogy Bojan nem kapott több játéklehetőséget. Bojan is hibázott mivel most bizonyíthatott volna, hogy 18 éves létére nagyon jól játszik és még a kezdőbe is bekerülhetne, de ezzel a lehetőségel nem élt pedig ki kellet volna használnia.Vélemények?thierryhenry írta:Érdekes.
Ha Henry játszik rosszul akkor egyből jön a szidás.
De ha Bojan vagy Hleb akkor az Pep hibája.
Szerintem meg élesben is fölérúgta volna. Ez a tegnapi az év leggyengébb produkciója volt tőle. Persze azt is tudjuk, hogy sokkal több van a srácban, de jobb lenne, ha Pep inkább nem kezdőként számítana rá. Minden meccsen kapjon 25-30 perceket. Pedrito is tegnap tök jó volt így.torrentkiller írta:Szerintem mikor hallotta hogy lefújta csak mérgében belerúgott egyett...úCapon írta:Azt közben lefújta a bíró szal les lett volna én úgy vettem észre legalábbis. De azért az a mozdulat vérfagyasztó volt.![]()
torrentkiller írta:Szerintem mikor hallotta hogy lefújta a bíró csak mérgében belerúgott egyett...Capon írta:Azt közben lefújta a bíró szal les lett volna én úgy vettem észre legalábbis. De azért az a mozdulat vérfagyasztó volt.![]()
Hát, ez szerény véleményem szerint nagyon támadó szellemű kezdő lenne, arról nem beszélve, hogy nincs bal oldali védőALEXDP írta:Véleményetek szerint azt ki lehetne próbálni hogy:
VV,Alves,Puyol,Piq,Xavi,Keita/Hleb,Ini,Henry,Bojan,Eto,Messi....?
Csak kérdezem,érdekelne a véleményetek,mert ez rövidre zárhatná ezt a ki jáccik ki nem dolgot,és esetleg lehet hogy működne....
Egyáltalán nem biztos,csak néha észrevehető szerintem,hogy Bojan Henryval,Samu Messivel jön ki jól/jobban a pályán,mármint hogy mindkét oldalt lehetne így terrorizálni...
Vagy ez hülyeség?
Szerintem mikor hallotta hogy lefújta csak mérgében belerúgott egyett...úCapon írta:Azt közben lefújta a bíró szal les lett volna én úgy vettem észre legalábbis. De azért az a mozdulat vérfagyasztó volt.![]()
gekkodan írta:Szegény Bojant nagyon sajnálom.
Rijkaard iszonyatosan jól bánt a sráccal, felemelte, a kis csatárunk pedig meghálálta. Tavaly egyértelműen kiemelhető volt a teljesítménye, ráadásul 11 gólt is szerzett. Jött Guardiola, aki láthatóan sokkal kevesebb esélyt ad neki, mint amennyit érdemelne. Ezért nem csodálom és nem is hibáztatom a mai formájáért. Izgult, stresszelt, bizonyítani akart.
Pep okolható egyedül a formahanyatlásért, ahogy Hleb esetében is. A francia "mágus" miatt gyakorlatilag nem kapnak játékidőt.
az persze elképzelhetetlen, hogy pep okkal játszatja kevesebbet hlebéket. és persze a mai meccs is arra bizonyíték, hogy többet kell őket játszatni. szemét pep.gekkodan írta:Szegény Bojant nagyon sajnálom.
Rijkaard iszonyatosan jól bánt a sráccal, felemelte, a kis csatárunk pedig meghálálta. Tavaly egyértelműen kiemelhető volt a teljesítménye, ráadásul 11 gólt is szerzett. Jött Guardiola, aki láthatóan sokkal kevesebb esélyt ad neki, mint amennyit érdemelne. Ezért nem csodálom és nem is hibáztatom a mai formájáért. Izgult, stresszelt, bizonyítani akart.
Pep okolható egyedül a formahanyatlásért, ahogy Hleb esetében is. A francia "mágus" miatt gyakorlatilag nem kapnak játékidőt.
Hát, erősen senki nem volt a formájában!Brigike27 írta:Nem volt a legjobb formájában
szerintem meg bojannak kifejezetten árt, hogy megy ez a médiahiszti körülötte, hogy nem játszik eleget. óriási terhet raknak egy ilyen fiatal srácra, ami megbocsájthatatlan bűn.Brigike27 írta:Nagyon sajnálom szegényt!:( De tény,hogy nagyon kevés lehetőséget kap arra,hogy megmutassa mit is tud valójában...:S
Nem volt a legjobb formájában