Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
figyelj, én nem mondtam, hogy többre tartja magát messinél és samunál. és abban is biztos vagyok, hogy nem nagyképű, akkor nem sírt volna a padon a teljesítménye miatt. nagyon szeretne bizonyítani, de begörcsöl.Varga Tamás írta:Chi omega!
Ne haragudj, de meg vagy hömbölödve?
Aki első szezonjában, a Barca felnőtt csapatában 11 gólt rúg, jól játszik, küzd, hajt, annak rossz szezonja volt? Vagy legalábbis nem olyan jó? Ne haragudj, de ez a megállapítás - szerintem - nagyon távol áll a valóságtól.
Nem hinném, hogy egy meccs alapján messzemenő következtetések levonására lenne megfelelő lehetőség. Azt se hinném, hogy jobbnak tartja magát Samunál vagy Messinél.
Maradjunk a Földön.
Reméljük, a hír kacsa.
Písz.
valóban egy 10 gólos szezontól nem lesz legenda senki de 17-18 évesen beírta magát a rekordok könyvébe...ha jól emlékszem raul óta nem volt ilyen fiatal csatár aki ennyit termelt volna...azért az se véletlen...és lehet magyarázni mindennel, de sztem Henryt már kár erőltetni ebbe a csapatba...ha jól tudom 31 nem nagy jövője van ennél a csapatnál...viszont Bojanban legalább a lehetőség megvan....chi omega írta: de ez nem így működik. akkor szerepeljen jól, amikor lehetőséget kap, és akkor majd kap többet is. azért egy darab 10gólos szezontól még nem lesz senki sem legenda.
a csapat számít, nem egy játékos.
" Viszont, egy jól felépített, önbizalommal telt játékos lelki világába így belegyalogolni nem túl szerencsés dolog. "Varga Tamás írta:Úgy érzem, nincsenek helyén kezelve a dolgok.
Bojan élete első felnőtt szezonjában kiemelkedőt nyújtott. Lehet, jobbat, mint Messi. Mindig lehetett rá számítani, nagy kedvvel, és önbizalomtól duzzadva lépett pályára. És nem nagyképűen - aki ezt írja, az nem látja jól a dolgot szvsz.
Itt senkinek sincsenek előjogai, senkinek. Viszont, egy jól felépített, önbizalommal telt játékos lelki világába így belegyalogolni nem túl szerencsés dolog. Tegnap gyenge volt, igen. Voltak még ilyenek tegnap is, korábban is.
Henry-val meg tényleg kár példálózni, ő a múlt, Bojan a jelen és a jövő. Orbitális hiba lenne elkótyavetyélni.
Reméljük, a hír csak kacsa.
"Egyszerűen arra számított, hogy amit tavaly letett az asztalra azt jobban honorálják, mint egy kezdő a kupában, meg a bajnokságban november végén. "gekkodan írta:Nincsenek előjogai. És nem is hinném, hogy erre gondol, mert akkor nem írja alá az új szerződését szép csendben 2013-ig.
Egyszerűen arra számított, hogy amit tavaly letett az asztalra azt jobban honorálják, mint egy kezdő a kupában, meg a bajnokságban november végén.
Ez nem előjog barátom és nem hinném, hogy nagyképű lenne, csupán jogosan bízik abban, hogy kap esélyt és többet.
A többit nem is mondom, mert megint egy hadseregnyi katona ugrana nekem (Henry teljesítménye hetek óta, stb). Ha Bojan időben kap annyi lehetőséget, amennyit érdemel, tegnap nem szerelep le ennyire.
És miért érdemli meg? Mert tavaly a ritka pocsék szezonunkban gyakorlatilag Messi és Touré mellett Ő volt egyedül kiemelhető. Ezért.
Ez nem igaz sztem.Ha Rijkaard lenne az edző akkor igen akkor tán megérdemelné.gekkodan írta: És miért érdemli meg? Mert tavaly a ritka pocsék szezonunkban gyakorlatilag Messi és Touré mellett Ő volt egyedül kiemelhető. Ezért.
Bojannal kapcsolatban más a véleményem.CFirpo3 írta:Egyelőre bőven elég neki, hogy minden meccsen beáll csereként az utsó 10-20-30 percre és a kupa meccseken kezd. Nem kell elsiettetni a fejlődését és Eto'ot úgysem szoríthatja ki, szélen pedig nem érdemes játszatni, mert ott nem az igazi Bojant láthatjuk.
Pedritoról annyit, hogy idén nem is kapott eddig olyan sok lehetőséget. Amikor játszott, akkor se nem volt kiemelkedő se nem volt rossz.
Na megint kezded... Egyszerű összefüggéseket nem értesz cimbora?chi omega írta:és pedrito mennyit kapott eddig?
aztán hogy játszott tegnap?
nincs több kérdésem.
Az,h valaki 17 évesen 10(?) gólt lő egy szezonban és a csapata egyik húzóembere az nagy teljesítmény ezen a szinten...tudom ez a múlt.De az is nagy teljesítmény,h 18évesen oda tud kerülni valaki egy ekkora csapat első keretébe mint a Barca.vale írta:Azér hogy valakinek ne legyen egy jó passza vagy labaátvétele és hogy ne tudja 5méterről az üres kapuba lőni a labdát... az nagy teljesítmény ezen a szinten.
Jajj, nehogymár Guardiola hibája legyen, hogy rossz napot fogott ki a srác. Meg mi az hogy nem a posztján? Barca B-ben volt csatár, de az már a múlt, tavaly sem középen játszott. Eto'o helyett egy Bojan-t állítani tétmérközésen pedig szerintem hülyeség, Henry sem tudta kiszorítani.OvaMind írta:Szerintem nem kellene egyből nekiesni Bojannak. Ne feledjük, hogy 18 éves srácról van szó, és hogy Pep nem a posztján játszatta.