Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg te vagy a képen Tamás? Valami nagyobb kiadásban fenn van vhol a portrék között? Kíváncsi lennék annyi megosztást keltő ember valós arcára.Varga Tamás írta:...hisz Ramallets-nél nagyobb emberrel a Barca történelmében nem nagyon találkoztam...Zozzy 5 írta:...a konfliktusaim ellenére különleges kapcsolatot ápolok Tamással, így mellette döntöttem...
Nem hiszem,hogy neked kéne felháborodnod,miután egy szőrös,50 vagy több éves arcot raktál ki,miközben a seggét fogod.Drigo írta:Persze nyugodtan, semmi gond, a mezed már úton, a mellékelt leírással, annyi különbséggel, hogy a címer helyén egy szívecske D-vel, nem T-vel, amúgy az msn-en adott leírásom helytálló.
Jelzem, hogy én már felnőttem, és értem a célzást. Ahogy mondani szokás: nem most jöttem a hat-húszassal, meg a hátam se tollas. De, lelked rajta. Én nem fogok kitenni senkit a fórumról, hisz Ramallets-nél nagyobb emberrel a Barca történelmében nem nagyon találkoztam. Így elégedett vagyok vele.Zozzy 5 írta:Ezennel szeretném bejelenteni egy régi hagyomány felidézését körünkben. Szandival és VV19 kománkkal arra a döntésre jutottunk, hogy legjobb lesz, ha ápoljuk ezt a régi és kedveskedő szokást![]()
Arról van szó, hogy mindenki az egyik kedvenc fórumozóját teszi ki avatarnak. MInt látjátok, a konfliktusaim ellenére különleges kapcsolatot ápolok Tamással, így mellette döntöttem. Remélem elfogadja ezt a kis személyes ajándékot
A kör persze bővülhet, szereték minél több fórumozót kint látni avatarként
Hmm, tényleg. Mi értelme? Nemtudom. Majd ha lehet HD minöségü videokat feltolni yutub-ra akkor annak örülni fogok.CFirpo3 írta:Nem. Nekem is olyan lett.Demonhunter írta:Csak nekem lettek youtube-on szélesvásznúak a videók?
Na jó, mostmár akkor nyugi.Demonhunter írta:Emberek megvan a 10.000. regisztráció!!!
Köszönjük szépen benny-boynak!!!![]()
Megvan végre váááá!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megavideón nemrég újítottak ilyen szélesvásznú, nagyobb felbontású felületre, érdekes hogy nem sokra rá a youtube is beújított.Demonhunter írta:Csak nekem lettek youtube-on szélesvásznúak a videók?
Nem,nekem is olyanok!Demonhunter írta:Csak nekem lettek youtube-on szélesvásznúak a videók?
Na tessék még egy ember akitől azt hallhatod,h a kedvence...Tim írta:Kötelező olvasmány lett belőle? Az egyik kedvencem egyébként.Szandi írta:A mester és margarita miatt van...
A spektrumon meg úgyis ismételnek,nem maradtál le semmiről..
Kötelező olvasmány lett belőle? Az egyik kedvencem egyébként.Szandi írta:A mester és margarita miatt van...
Bányász írta:Szandi!
Keith Haring a spektrumon.Most kezdődik!