Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.05. 23:51:26

aki szereti a gyönyörű vokálos tombolós zenéket (uplifting trance :) )

nálam ez az év zenéje, kiváncsi vagyok, hogy az elektronikus stilust kedvelőkknek ez hogy jön be !

Dash Berlin feat Cerf and Mitiska & Jaren - Man on the Run

http://www.youtube.com/watch?v=evyy3rBgcM4
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
balboa7
Entrenador del Barça

2008.12.05. 22:30:17

Raulito írta:
balboa7 írta:hazai rap kedvelőknek!
kötelező az alábbi 3:

http://www.myspace.com/thesteve1st
:arrow: nagyapámra 2

http://www.myspace.com/kavakru
:arrow: gábor, mocskos szerda

nekem eszméletlenül adják... :wink:
a gábor a legnagyobb,napokig hallgattam :lol:
vajon miért....:D...gábor,gábor :wink: :lol:
amúgy jelenjen már meg a káva lemez!!!!! 8)
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Raulito
Jugador d'estrella

2008.12.05. 22:19:10

balboa7 írta:hazai rap kedvelőknek!
kötelező az alábbi 3:

a gábor a legnagyobb,napokig hallgattam :lol:
Benga
Entrenador del Barça

2008.12.05. 22:15:36

Elég érdekes :S
Mondjuk Fankától az álmodtam meg ilyenek nemrosszak.
Balboa, ha olyan engem is megdobhatnál azzal a pü-vel. :wink:
balboa7
Entrenador del Barça

2008.12.05. 22:09:52

Barcaforever írta:Miért, miért.Mert Feri kiállt az igazáért, nem vagányosodott be.Igenis az ő dalai arról szólnak, h a 4. emeleten lakik,milyen élményei voltak eddig az életben és szeretné, ha sok ember vásárolná meg a cd-jét.Nem ez a Siska féle agyonjátszott, rap, h a csajok másznak értem, le****om mindet holnap pedig felszívok 1 g-t, este 8kor meg megy a gyárba dolgozni.Nincs ezzel baj, csak az ember maradjon a valóságnál.
már régen nem a 4. emeletről szólnak azo ka dalok....feri sem a 4-en lakik már:)
siska-t kár volt megemlítened sztem pont így...voltak ilyen megnyílvánulásai igen....ott a gruppen, az első lemez...de fanka is csinált hasonlókat...el lehet olvasni a hh.hu-n a siska topicot két évvel ezelőtt...a másik me gh siska írt egy mamiblue-t írt egy mama-t pl, ami nem a tépésről szól...szal az általánosítás sztem nem helytálló...

bányász!...pü-t majd küldöm ha végzem az írással!:)
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.12.05. 22:01:44

Barcaforever írta:Miért, miért.Mert Feri kiállt az igazáért, nem vagányosodott be.Igenis az ő dalai arról szólnak, h a 4. emeleten lakik,milyen élményei voltak eddig az életben és szeretné, ha sok ember vásárolná meg a cd-jét.Nem ez a Siska féle agyonjátszott, rap, h a csajok másznak értem, le****om mindet holnap pedig felszívok 1 g-t, este 8kor meg megy a gyárba dolgozni.Nincs ezzel baj, csak az ember maradjon a valóságnál.
Én nem látom,h ebben a szövegben hol állt ki az igazáért...Egymerő fikázás az egész.Csak a 3 csajt nem szidja mert azok nem a "riválisai".Féltékeny.Ennyi.Érzi,h közel a vég....

De ismétlem nem vagyok ismerős UG berkekben....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2008.12.05. 22:00:01

Ezt látni és hallani kell:

http://www.youtube.com/watch?v=U58HAK0KUGg

Szenzációs.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.12.05. 21:46:52

Miért, miért.Mert Feri kiállt az igazáért, nem vagányosodott be.Igenis az ő dalai arról szólnak, h a 4. emeleten lakik,milyen élményei voltak eddig az életben és szeretné, ha sok ember vásárolná meg a cd-jét.Nem ez a Siska féle agyonjátszott, rap, h a csajok másznak értem, le****om mindet holnap pedig felszívok 1 g-t, este 8kor meg megy a gyárba dolgozni.Nincs ezzel baj, csak az ember maradjon a valóságnál.
Kép
Bányász

2008.12.05. 21:28:48

balboa7 írta:mire vagytok kiváncsiak pontosan fankaferivel kapcsolatban srácok?
Hát vele kapcsolatban én konkrétan semmire.

Ez az egész dolog érdekel de külön Fankadeli nem.Miért fikázta szét a számot meg a szereplőket?Miért "utálja" szinte mindenki hip-hop berkekben?

Szóval minden érdekel a bemásolt írással kapcsolatban.A háttere a meg ilyesmi...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
balboa7
Entrenador del Barça

2008.12.05. 21:09:12

mire vagytok kiváncsiak pontosan fankaferivel kapcsolatban srácok?
Kép
Bányász

2008.12.05. 20:33:56

barca99 írta: Aki esetleg mélyebben benne van a dologban, az kifejthetné, akár ide, de ha püben, nekem az is jó.
Én örülnék ha ide fejtené ki...vagy nekem is küldje el azt a PÜ-t. ;)
Kép

barca99
Llegenda del Barça

2008.12.05. 20:07:52

Pont most foglalkoztat engem is a téma. :)

Úgy vagyok vele, mint Bányász, nem sok közöm van a magyar ug-hez, mostanában hallgatok egy-két számot. Viszont, ami feltűnt, hogy Fanka (akinek csipáztam pár számát régebben, meg a Suhancos cucca is bejön) a salatamagazin.hu-n erősen fikázza a számot. Még ha igaza is lehet néhány dologban, tele van számomra rendkívül gyerekes dolgokkal. Bár még mindig tiszta homály minden, ennyi átjött, hogy a salátás/NC-s srácokon kívül kb. mindenki haragban van Ferivel.

Az meg tényleg ciki, ahogy Sub Bass Szabiról meg AC-ékről beszél.

Aki esetleg mélyebben benne van a dologban, az kifejthetné, akár ide, de ha püben, nekem az is jó.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.05. 18:42:00

Bányász írta:Aha..köszi...hát érdekes.Nem ismerem a hátterét a dolgoknak meg ilyesmi.De az említett szám szerintem igencsak jó lett.Az meg,h kikezdi az AC-t meg Sub Bass-t hát szóval...azt hiszem kicsit többet tettek le az asztalra mint Ő.

Mondom nem ismerem a hátterét a dolgoknak.De Fankadelit eddig se tartottam sokra.Ez meg egy marha unszimpatikus megnyilvánulás.Azért nálánál sokkal "nagyobb" és tehetségesebb embereket szól le...

Nekem egy kicsit savanyú a szőlő szitunak tűnik.De ha nem így van javítsatok ki.
Egyetértek ám kiemelném hogy neki is vannak jó számai ami miatt lehet nagyra tartani például Álmodtam,Palackposta,November 1 ám most volt egy olyan dolog amivel most vagy egyetértenek vagy nem és ez a politikai megnyilvánulása....abban h nem hívták meg szerintem a viszonyok mellett ez is közrrejátszott .
Bányász

2008.12.05. 18:35:11

Aha..köszi...hát érdekes.Nem ismerem a hátterét a dolgoknak meg ilyesmi.De az említett szám szerintem igencsak jó lett.Az meg,h kikezdi az AC-t meg Sub Bass-t hát szóval...azt hiszem kicsit többet tettek le az asztalra mint Ő.

Mondom nem ismerem a hátterét a dolgoknak.De Fankadelit eddig se tartottam sokra.Ez meg egy marha unszimpatikus megnyilvánulás.Azért nálánál sokkal "nagyobb" és tehetségesebb embereket szól le...

Nekem egy kicsit savanyú a szőlő szitunak tűnik.De ha nem így van javítsatok ki.
Kép

Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.05. 18:11:27

Bányász írta:Valaki aki otthonosan mozog a magyra hip-hopban dobna egy infót,h mi ez a Fanka téma az AC - Északon,Délen számával kapcsoltban?

Azt írják Youtubon,h elég csúnya dolgokat nyilatkozott...valaki tudna egy linket a nyilatkozatról?Vagy bemásolná ide?
Előszó:
Kedves olvasó! Én magam szoktam felhívni a figyelmet arra, hogy egymás ironikus és cinikus oltogatása sehova nem vezet. A következő rövid kis cikkemben azonban látszólag én magam is ezt teszem, azok számára akik nem látják a fától az erdőt. Viszont ha a fa mögé nézünk akkor könnyen rájöhetünk arra, hogy a valóság annyira abszurd, hogy már cinikusságnak tűnik a felemlegetése. Pedig nem az. Az Animal Cannibals nagyon rendes volt, hogy összehozta a Fila Rap Jam rendezvényeket amelyek ettől függetlenül úgy tudom jó üzleti vállalkozásnak is bizonyultak, de erre hivatkozva nem kellene arra törekedniük, hogy a langyos hugyban tartsuk az amúgy is sok sebből vérző hazai hiphop életet. Részemről elegem van az üres sorokból, a kamu összetartós dumából, "önmagunk" fényezéséből és a kamu tehetség-támogatásból. A tovább gombra kattintva olvasható rövid "kritikám" illetve inkább a látottak vázlata ami egészen biztosan sokféle érzelmet és indulatot fog kiváltani, de úgy gondolom az állóvízben nem számíthatunk semmilyen pozitív előjelű hiphop-reformra. Ha csak a Veletek-et, az Ezt most-ot és az Álmodtam-ot követtem volna el és mosolyogva befogom a szám akkor engem vélhetően mindenki tisztelne ilyen vagy olyan módon. Mégsem terpesztem a seggem ezekre hivatkozva és a részemről nem is fogom hagyni, hogy az igentisztelt "emszí" urak ne vegyenek tudomást a feltörekvő generáció számos aranyrögéről! Egyszóval, kedves Animal Cannibals és látszólag a helyéről kirobbanthatatlan hiphop-elit:
Ez nem színvonal! Ez kamu, ez butítás, ez elnyomás, egyszóval rombolás.

Kőházy Ferenc
Az AC srácok és Sub Bass Monster "VSOP pulcsiban"! A pletykák szerint a VSOP azóta már újra inaktív illetve "visszavonult", de a divatot most ez a kis csapat viszi tovább. Közösen tapsolva és jobbra-ballra dőlöngélve, mint a karácsonyi "közös celeb" dalokban a "nagyok". A hiphop zene "elgagyizásában" még mindig élen járó Animal Cannibals sikeresen rántotta magával a Salátamagazinról már jól ismerhető "dream team-et". Az anno jól működő Fila Rap Jam rendezvényekért valóban hálás lehet nekik a hazai hiphop szcéna idősebb korosztálya, de ez a hála sem jogosít fel senkit a kultúra legalább olyan mértékű rombolására. Ahogy Ricsipí reppeli "ez a hiphop krémje, az aranycsapat", de a Salátamagazin olvasóinak talán erről a kifejezésről egy kicsit "más" jutna az eszébe. Ahogy Raphlexz reppeli "intsünk már a depinek sziát", ezek szerint még mindig nem léptek túl egyesek azon, hogy "depis repp" nem létezik, helyette csak olyan ami jobb esetben gondolkodásra ösztönözne hallgatás közben. MC Gőz pedig egy számban Siskával akit nemrégen még felpofozni kívánt, de úgy látszik az AC jó békítő páros, vagy pedig az "ügy" annyira nemes,hogy MC Gőz örömmel adja hozzá "arcát". "Törjük az utat, a régiek az újnak" ahogyan reppeli Gőz és ezt alá is támasztja a klip hiszen telis tele van feltörekvő arcokkal, vagy nem?! A frissen nősült Gruppen-Sziszi pedig ismételten illetve a szokott módon kitesz magáért puskalövésekkel és pisztolylövésekkel, ahogy kell. Ez amúgy is megy neki hiszen 2006-ban éles lőszerrel lövetett volna a tüntetők közé, de nyilván ez elvárható a fiatal baloldal szeme fényétől. Az általa említett "győri gyilkos módszerek"-ről pedig mindannyian olvashattunk az idők során, és a Salátamagazin szerkesztői is félnek, azóta is és folyamatosan. Deego ahogy idővel kénytelen volt lesüllyedni Tibiék szintjére, nemes egyszerűséggel vágja szemünkbe, hogy "csak irigykedtek ránk, hiszen nem bírtok mást". Hogy ez valóban így van e azt mind a hallgatók mind az előadók döntsék el magukban. Szerintünk inkább túl akartak lenni azon a 16 soron amivel kvalifikálhatták maguk a képernyőre, és semmi több. Gabó viszont a Minimal Project Tettamanti Témás és egy két halvány közreműködés után pozitív színfoltként ismételten nem hamisan énekel, akárcsak a régi szép időkben. Interfunk pedig aki mint tudjuk "egészen biztosan" nem füves cigit szívott a promóciós fotóján, ez "aljas rágalom" - hozza a megszokott "vajon mit mondhatott ott" stílust - szigorúan R betűk nélkül, amivel végülis nincs gond, legalább tényleg kilóg a többiek közül. Ryzo kendőjén sajnos nagyon látszódik, hogy a forgatásra menet lett vásárolva és még soha nem volt használva, de vele van az egész dalban a legkisebb gond. A képek tanúsága szerint szerencsésen felépült GerySkillz aki ugye sérülése miatt nem tudott megjelenni a Saláta műsorban, hogy élőben közölhesse velem és a hallgatókkal a nyilvánosan és álnéven hangoztatott teóriáit, illetve Ligának is kellően nagy a kapucnija, hogy elég "real UG" lehessen. Minden esetre mi firtatnánk, hogy mi is a tartalma Liga és GerySkillz reppjének, de biztos van aki érti mire utal ez a kawasaki-szaki "gondolatmenet". A Hősök is hozzák formájuk és az összes nevet illetve őket ismertté tevő számcímet felsorolják ami velük kapcsolatos. Meglepően laposak még Eckü sem akar "stukáló" tini lányokat kielégíteni és Mentha sem bonyolódik a magyar nyelv útvesztőibe. Mondhatni látványos unalommal "teszik a dolguk". Poisy és Noryka viszont ismételten üde színfolt a számban, vagyis a lányok gyakorlatilag lesöpörték a fiúkat. És ha még ez nem volna elég, a végén Sub Bass Szabi felhívja rá a figyelmünk, hogy az AC keltette életre hazánkban a hiphop stílust. Jó ha tudtok erről kedves olvasók mert mi is csak most tudtuk meg. Legalább látjátok, hogy hogyan működik kicsiben amit nagyban úgy hívnak, hogy történelem-hamisítás. QKA MC pedig mossa kezeit miszerint, "van aki elbújt előlük van akit ők nem vettek észre". Sajnáljuk, hogy nem látogatják a Salátamagazint mert minden a klipben látható fiúra jutna innen a Salátáról 10 olyan fiatal tehetség aki porba döngölné ezeket a semmitmondó sorokat, főleg így 2008 végén. A bejegyzést ahogyan említettem én magam írtam és természetesen vállalom is bármikor bárhol. Ha ezt tudja a hazai hiphop 2008 végén akkor én kiszállok. De szerencsére ez csak valami olcsó és remélem, hogy nem szánt szándékkal készült szemfényvesztés.
Bányász

2008.12.05. 17:49:34

Valaki aki otthonosan mozog a magyra hip-hopban dobna egy infót,h mi ez a Fanka téma az AC - Északon,Délen számával kapcsoltban?

Azt írják Youtubon,h elég csúnya dolgokat nyilatkozott...valaki tudna egy linket a nyilatkozatról?Vagy bemásolná ide?
Kép

Szandi
Főnökasszony

2008.12.05. 17:33:02

socio66 írta: koncertfelvételt én is találtam,de normálisat nem.. :roll:
Hát gondolom a normális alatt a klipre gondolsz. Beírod google-ba, és kétmillió találat jön ki ahol meg tudod nézni a klipet. De ha kell maga a szám akkor szólj és feltöltöm vagy valami.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.12.05. 17:12:58

Ime Eminem és Dre uj száma. Vagyis, ez egy kiszivárgott verzió, itt Eminem rappeli Dr. Dre szövegét is. Majd jön az original verzió.

http://www.youtube.com/watch?v=XQaFo4p7dqs
socio66

2008.12.05. 15:42:25

Barcaforever írta: Hát én találtam vagy 20 verziót, főleg élő koncerteket.
koncertfelvételt én is találtam,de normálisat nem.. :roll:
soadroli
Llegenda del Barça

2008.12.05. 15:41:35

Groove Coverage-töl nem tudjátok h honnan tudnék leszedni 1-2 albumot :?:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.12.05. 15:35:57

Nekem ez a kedvencem gitárba.. de maga a szám is a kedvencem :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.12.05. 14:27:14

socio66 írta:Ki tudja miért van az,hogy a Nirvana-Smell like teen spirit c. számát nem lehet youtube-on meghallgatni? csak paródiák vannak róla..nemrég egy fél órát kerestem az eredeti verziót,de nem találtam..egy idétlen sz.har van helyette..vicc
Hát én találtam vagy 20 verziót, főleg élő koncerteket.
Kép
socio66

2008.12.05. 13:53:13

Ki tudja miért van az,hogy a Nirvana-Smell like teen spirit c. számát nem lehet youtube-on meghallgatni? csak paródiák vannak róla..nemrég egy fél órát kerestem az eredeti verziót,de nem találtam..egy idétlen sz.har van helyette..vicc
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.12.05. 13:49:13

Nem tudja vki, h honnan tudnám letölteni Michael Jackson dupla válogatás lemezét?
Kép
balboa7
Entrenador del Barça

2008.12.05. 13:47:59

hazai rap kedvelőknek!
kötelező az alábbi 3:

Kép
Válasz küldése