Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
manuel... pontosan, te is egyike vagy azoknak akik miatt zarva van a topic... csak mert olyan sok okosat irtal oda mindig...December van!!!És az átigazolási topic még mindig zárva van.Szabad tudnunk hogy miért????
Nekem jó lenne, de meg vok nélküle is.Messa írta:Azért, mert senkinek nem hiányzik az a sok ökörség, amit itt páran össze tudnak hordani.manuel írta:December van!!!És az átigazolási topic még mindig zárva van.Szabad tudnunk hogy miért????
Szerintem igen sokan megvannak nélküle.
Azért, mert senkinek nem hiányzik az a sok ökörség, amit itt páran össze tudnak hordani.manuel írta:December van!!!És az átigazolási topic még mindig zárva van.Szabad tudnunk hogy miért????
Gratulálok, híres ember lettélRumig írta:egyetemisták fogadták fel Plókai Attillát
Plókai mellett balra vagyok én![]()
![]()
Csapattársaim iwiwen elhívták egy meccsre (mért pont őt, azt nem tudom), és miután felépült sérüléséből, el is jött![]()
![]()
Megjegyzem azt sem tudom, h a sporthirado.hu honnan szerzett tudomást róla
Én tegnap az utca végétől láttam jönni, de nem lóval volt, hanem egy piros Suzuki Swifttel!!!Kralo írta:Boldog Névnapot Mikik!
Tudtátok-e, hogy Hollandiába, az ottani hagyományok szerint Spanyolországból érkezik a Mikulás lóháton?