2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt hívják fordított pszichológiának?Rivaldo11 írta:Egyébként meg lehet hogy Schuster ezzel a nyilatkozattal csak a játékosai önérzetére kíván hatni. Egy ilyen mondat lehet pozitív hatással is a játékosokra, akik ezek után úgy mennek majd, mint az állatok, hogy bizonyítsanak.
Az meg a másik, hogy Real edző ilyet nem tudom mikor nyilatkozott. Ez tördöfés a szurkolóik hátába.gekkodan írta:Ez igaz, de azért nehogy már a Barca ellen akarjon ilyen amatőr húzásokkal hadviselni. Nem irigylem a srácokat, ez egy Getafe ellen jó húzás, de nem Európa legjobb csapata ellenRivaldo11 írta:Egyébként meg lehet hogy Schuster ezzel a nyilatkozattal csak a játékosai önérzetére kíván hatni. Egy ilyen mondat lehet pozitív hatással is a játékosokra, akik ezek után úgy mennek majd, mint az állatok, hogy bizonyítsanak.![]()
Húúú de jó leírni
Hosszú lenne, és már késő van!CSoki barátom, elég nagy gázok vannak felétek. Mit mondasz te erre? Mi lesz a csapattal idén?
Már megint keverik a sajtót a klubbal!Rajtuk röhög sztem Európa.
?? Hány sztárt vettünk az utóbbi 2 évben??? Egyet adtunk el, kb ennyi közünk volt a sztárokhoz!Calderónnak pedig nem sztárokat hanem játékosokat kéne igazolni
Ez igaz, de azért nehogy már a Barca ellen akarjon ilyen amatőr húzásokkal hadviselni. Nem irigylem a srácokat, ez egy Getafe ellen jó húzás, de nem Európa legjobb csapata ellenRivaldo11 írta:Egyébként meg lehet hogy Schuster ezzel a nyilatkozattal csak a játékosai önérzetére kíván hatni. Egy ilyen mondat lehet pozitív hatással is a játékosokra, akik ezek után úgy mennek majd, mint az állatok, hogy bizonyítsanak.
Az az R.M.C.F nevű senkiházi gyerek. Ott osztja, mintha ő lenne az éceszgéber. Akkora agyatlan baromságokat mond néha, hogy a kutyám zokogva rohan az ágyam alá fájdalmától. Elképesztő. Most épp az az új agyszüleménye, hogy ez a csapat mi most porrá ég nem a Madrid.Rivaldo11 írta:Tudom kiről van szó. annyi köze van a futballhoz és a realitáshoz, mint az avatarján szereplő emberkének a geometriához.gergo9 írta:Most akartam én is linkelni. Am meg írta a Madridistán egy ember(?) hogy tegnap a Valenciának ugyanannyi(:!::!::!:) helyzete volt mint nekünk meg hogy csak tili toli volt a félpályán csak nekünk odapattant bepattant stb. Ja és Győzike az avatarja. Am lehet több esze van a salgótarjáninak.
Egyébként nem tudom hogy engedhet meg magának ilyet Schuster, és nem tudom, hallotam e valaha ilyet Real edzőtől.
Tudom kiről van szó. annyi köze van a futballhoz és a realitáshoz, mint az avatarján szereplő emberkének a geometriához.gergo9 írta:Most akartam én is linkelni. Am meg írta a Madridistán egy ember(?) hogy tegnap a Valenciának ugyanannyi(:!::!::!:) helyzete volt mint nekünk meg hogy csak tili toli volt a félpályán csak nekünk odapattant bepattant stb. Ja és Győzike az avatarja. Am lehet több esze van a salgótarjáninak.
CSoki barátom, elég nagy gázok vannak felétek. Mit mondasz te erre? Mi lesz a csapattal idén?CS0ki írta:Épp azért jöttem, hogy ezt beírjam! Ezt most komolyan, hogy gondolja???Ha másért nem, ezért vágnám ki a cipészt. El Classico előtt ilyet mond a Madrid edzője?![]()
Épp azért jöttem, hogy ezt beírjam! Ezt most komolyan, hogy gondolja???Ha másért nem, ezért vágnám ki a cipészt. El Classico előtt ilyet mond a Madrid edzője?
Ha másért nem, ezért vágnám ki a cipészt. El Classico előtt ilyet mond a Madrid edzője?Varga Tamás írta:23:53 - Bernd Schuster: "Azt hiszem nem tudunk nyerni a Nou Campban."
Na, ilyet egy edző hogyan nyilatkozhat?
Elég szerencsétlen szegény, de Schusternek nincs sok lehetősége. A másik két vkp kiesett. Ráadásul a Sneijder-VdV-ből is még Sneijder az, aki tud védekezni, de ő ugye nincs. Szélsőnk nincs!Legyen neked igazad CS0KI.
Javi Garcia-val mi járnánk a legjobban.
Szerintem nagyon esetlen szegényke. És egy madridista cimborám is elég rendesen szokta kritizálni.
Legyen neked igazad CS0KI.CS0ki írta:Szerintem bármilyen gyenge is, J garciát is beteszi, mert a középpályás védekezésünk egy Gagoból áll régóta...Többiek minimálisan segítenek be neki. Szóval Sneijder helyett szerintem ő lesz!Casi - Salgado - Ramos - Cannavaro - Drenthe -- Gago - Guti - Sneijder -- VdV - Higuain - Raúl
Szerintem bármilyen gyenge is, J garciát is beteszi, mert a középpályás védekezésünk egy Gagoból áll régóta...Többiek minimálisan segítenek be neki. Szóval Sneijder helyett szerintem ő lesz!Casi - Salgado - Ramos - Cannavaro - Drenthe -- Gago - Guti - Sneijder -- VdV - Higuain - Raúl
A terjesztési engedélyt megadom, a kérdésedre pedig a választ Ozsioregem21 írta:Krojf írta:Se villa, se kanál, se tányér,
Nem hullajtok könnycseppet a Realért!
Kiszaladt a levegő a lasztiból,
A Bérnabeu ki is ürült kapcsiból!
Jövő héten lógó orral érkeznek,
'S reméljük gólgazdagon "étkeznek"!
Ülje meg a sok gól a gyomrukat,
'S ez lesz nekünk a legjobb fordulat.
Győzedelmes armadánk készenáll,
A Valencián köszörült kés fényre vár!
Csillogj rajta, drága Barca,
Készenállunk Veled a harcra!
K.:D:D:D:D
ezt terjeszteni kéne, nagyon király!!:)te ilyen művészlélek vagy???:)
valóban, de úgy néz ki, neki van a legnagyobb esély a felépülésre a Clásicóra a többi sérült közül.Rivaldo11 írta:Szerintem Sneijder sem fog játszani, úgy tudom sérült.