Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
FIGO 10 írta:katalán barátaim!
nekem télleg nincs semmi bajom sem veletek sem Pujolal, de azért legyünk már REALisak kérem szépen.Owen aranyladbás, Pujol Owennek a cipőjét nyalhatná...TALÁN.....
PUJOLRA MONDTAM H hentes, ÉS EZT TOVÁBBRA is fenntartom, nem több mint 1 durva alattomos játékos, nem mérhető Michel Salgado-hoz sem![]()
legalább 15 jobb játékos van azon a poszton
ja ésha nyerünk a Classico-n akkor készülünk 1 kis meglepire![]()
![]()
AZZAL EGGYÜT ÉN ELISMEREM PUJOL-T, nem rossz focista de azért maradjünk kérem szépen kétlábbal a földön
FIGO 10 írta:katalán barátaim!
nekem télleg nincs semmi bajom sem veletek sem Pujolal, de azért legyünk már REALisak kérem szépen.Owen aranyladbás, Pujol Owennek a cipőjét nyalhatná...TALÁN.....
PUJOLRA MONDTAM H hentes, ÉS EZT TOVÁBBRA is fenntartom, nem több mint 1 durva alattomos játékos, nem mérhető Michel Salgado-hoz sem![]()
legalább 15 jobb játékos van azon a poszton
ja és ha nyerünk a Classico-n akkor készülünk 1 kis meglepire
AZZAL EGGYÜT ÉN ELISMEREM PUJOL-T, nem rossz focista de azért maradjünk kérem szépen kétlábbal a földön
Már fél éve vergődnek...Lujo írta:Azért nem kell annyira szidni a Madridot. Jó csapat az csak rosszul kezdték a bajnokságot. Remélem azért az el classicon megverjük őket és akkor már nagyon lemaradnak. Azért nem kell elfelejteni, hogy a legnagyobb riválisaink.
FIGO 10 írta:csárli!
nyerünk!2-3 lesz.
g: Ronaldinyne (7.perc), Etoo( 21. perc) illetve. Raúl (40. perc), Zidane (70. perc) és Figo (85. perc)
VAMOS CAMPEOOON!!!
ezzel a tippel a helyében én másra költeném a "tétet"...Guardiola írta:Ha ilyen jo tipjeid vannak menj el egy fogadoirodaba es fogadj meg a percekre is biztos sokat fogsz nyerni ...FIGO 10 írta:csárli!
nyerünk!2-3 lesz.
g: Ronaldinyne (7.perc), Etoo( 21. perc) illetve. Raúl (40. perc), Zidane (70. perc) és Figo (85. perc)
VAMOS CAMPEOOON!!!
Ha ilyen jo tipjeid vannak menj el egy fogadoirodaba es fogadj meg a percekre is biztos sokat fogsz nyerni ...FIGO 10 írta:csárli!
nyerünk!2-3 lesz.
VAMOS CAMPEOOON!!!
Jó poén. A Reál szted fog 3 gólt rúgni nekünk?FIGO 10 írta:csárli!
nyerünk!2-3 lesz.
VAMOS CAMPEOOON!!!
Biztos lehetsz benne h adni fogja a S1! Ezt már megbeszéltük. Olvass vissza pár oldalt!BarcaJanko írta:Ha vasárnap lesz az El Classico akkor a SPORT2 fogja adni?.?.?.? Ha igen megőrülök.
FIGO 10 írta:MA VAN FIGO SZÜLETSÉNAPJA!![]()
ISTEN ÉLTESSE A KIRÁLYUNKAT, LUIS FIGOT!!!!![]()
![]()
az ősmadridista-t, aki ledbobta a barca mezét![]()
![]()
![]()
FIGO EL MEJOR!!!!
ui: kezdünk feltámadnireszkessetek:hehe
Legyen így!!Guardiola írta:Szerintem ez a mecs fogja eldonteni a bajnoksagot a javunkraRemelem nyerunk es ez olyan plussz moralt ad majd a jatekosoknak ami segit mas nehezebb merkozeseken
Ilyen játékkal egy nagy v. erős csapat ellen kevés az esélyetek!FIGO 10 írta:MA VAN FIGO SZÜLETSÉNAPJA!![]()
ISTEN ÉLTESSE A KIRÁLYUNKAT, LUIS FIGOT!!!!![]()
![]()
az ősmadridista-t, aki ledbobta a barca mezét![]()
![]()
![]()
FIGO EL MEJOR!!!!
ui: kezdünk feltámadnireszkessetek:hehe