Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ő most a Cartagenában van. Az vmi spanyol csapat.LM10 írta:Nemtudom ki emlékszik de volt egy idejig olyan kapusunk hogy Rubén.Sokáig miatta száműzték Jorquérát a B csapatba. Ő hol van most?Még külsőre is hasonlított V.V.-re.
Ha jól olvastam, akkor ő már az FC Cartagena-ban véd.LM10 írta:Nemtudom ki emlékszik de volt egy idejig olyan kapusunk hogy Rubén.Sokáig miatta száműzték Jorquérát a B csapatba. Ő hol van most?Még külsőre is hasonlított V.V.-re.
Így van! Már hallottunk róla, sztem is jó játékos. Emlékszem egy meccsre is, amin játszott, talán akkor kaptunk ki 2:0-ra vkitől. Nem tudom, de annyit tudok, hogy nem volt egy olyan meccs, aminek igazán jelentősége lett volna, mert akkor nem ő, hanem Victor állt volna a kapuba! Az biztos, hogy a jövőben még fog állni sokat a Barca kapujában!CFirpo3 írta:Dehogynem. Nagyon is ismert. Azt hiszem két éve nyáron már a felnőtt csapattal ment felkészülési meccsekre és amikor Jorquera sérült volt, egy pár meccs erejéig ő volt a cserekapus.Katalán88 írta:Nem nagyon ismert játékos Oier Olazábal ő a Barca B-nek a kapusa.
És csináltam róla egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=3xKFVpvkR8s
Sztem egyértelmű, hogy pár év múlva ő lesz az első számú kapus ráadásul hazai játékos.
Dehogynem. Nagyon is ismert. Azt hiszem két éve nyáron már a felnőtt csapattal ment felkészülési meccsekre és amikor Jorquera sérült volt, egy pár meccs erejéig ő volt a cserekapus.Katalán88 írta:Nem nagyon ismert játékos Oier Olazábal ő a Barca B-nek a kapusa.
És csináltam róla egy vidit: http://www.youtube.com/watch?v=3xKFVpvkR8s
Sztem egyértelmű, hogy pár év múlva ő lesz az első számú kapus ráadásul hazai játékos.
És például Bojan így is kevés lehetőséget kap.....mi lenne ,ha több csere támadónk lenne?!.....CFirpo3 írta:Valószínűleg Pep azért sem hozta föl Jeffrent, mert már így is sok támadónk van és nem fért volna oda még a padra sem.
Én egy szóval sem hasonlítottam vagy mértem össze a két játékos!!!Rivaldo11 írta:Az azért elég kemény hogy Hleb a világ egyik legjobb játékosa...Viszont nem hinném hogy Jeffren jó lenne Hleb posztjára. Szrintem még messze nem tart ott. Sőt, ha még Guardiola sem hozta fel, annak oka lehet, az sokat elárul. Valószinüleg nem üti meg a kívánt szintet.
Már bocs de Hleb a világ egyik legjobb játékosa!Jeffren pedig csak egy tehetséges fiatal.Hleb mivel a játéka a kiszolgálás, emiatt nehezebb hozzászoknia a csapat játékához, mint másoknak, de azért láthattuk h amikor bejött csereként nemegyszer fel tudta pörgetni a támadójátékunkat.Teljesen jól látod!! Számomra mint már többször is írtam, érthetetlen, hogy az általad is fenn említett fiatalok miért nem kapnak több lehetőséget legalább csereként. Nekem semmi bajom Hleb-bel, DE! az ő posztjára Jeffren tökéletesen megfelelt volna, mert zömmel csak csereként kap lehetőséget a fehérorosz is.
Bojan érthetetlen módon szintén a fiatalok sorsára jutott, nem csodálom, hogy nem megy neki önbizalom és játék hiányában!!
Evvel szemben Busquets viszont kihagyhatatlan a csapatból, pedig Yaya és Keita azért klasszisokkal jobb és tapasztaltabb vkp. nála. Arról nem is beszélve, ha vissza tér Gabi Militó a helyére Puyi mellé középső védőnek, Markquez akár feljebb is tolódhat válogatottbeli helyére vkp.-nek.
Szóval, ha eljön a bőség zavara védelemben kíváncsi vagyok Pique és Busquets mennyi játéklehetőséget fognak kapni.
Teljesen jól látod!! Számomra mint már többször is írtam, érthetetlen, hogy az általad is fenn említett fiatalok miért nem kapnak több lehetőséget legalább csereként. Nekem semmi bajom Hleb-bel, DE! az ő posztjára Jeffren tökéletesen megfelelt volna, mert zömmel csak csereként kap lehetőséget a fehérorosz is.kilibarca írta: Azt sem értem a „igazolások topikban”miért megy a „vita” balszélsőről amikor legalább 3 nagy tehetségünk van arra posztra Pedro, Jeffren, Gai. Szerintem sokkal jobb egy saját nevelés mint egy igazolás.
Jól mondtad mindet.Utánanéztem.Amúgy Palesz!MichaaBee írta:Moussima kb. 14, még messze van neki a B.
Gai és Thiago tudtommal 17 évesek.
köszönömMichaaBee írta:Moussima kb. 14, még messze van neki a B.
Gai és Thiago tudtommal 17 évesek.
Gai 17palesz77 írta:EMBEREK VALAKI! ne már, hogy senki se tudja! könyörgöm valaki