Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kész! Ez egy világklasszis! Meg vagyok győzve!Robee írta:Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8
Micsoda csapat.Robee írta:Most mondjam azt h figyelte őt az Atalanta még régebben? Úgyis szartok a véleményemre(ugyebár mint a segglyuk)
Ah,ah. Én is rúgtam már szép gólokat,mégsem dobtak fel a youtubera.Ha értene hozzá,nem itt lenne.Egy ilyen kijelentés meg bárkitől szánalmas.Robee írta:nyilván nem adok igazat neki, ez egy elcseszett kijelentés volt még ha így is gondolta, de nekem az az érzésem, hogy te ebből a pár mondatából szűrted le hogy ez egy [auto_cenzúra] játékos - tévedsz. Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8
nyilván nem adok igazat neki, ez egy elcseszett kijelentés volt még ha így is gondolta, de nekem az az érzésem, hogy te ebből a pár mondatából szűrted le hogy ez egy [auto_cenzúra] játékos - tévedsz. Nem magyarázkodok, elhinni nem fogod, inkább itt egy gól tőle: http://www.youtube.com/watch?v=GT3gXGHr6T8Saviola írta:Na,az ilyen kis bzik miatt tartunk itt,ahol. Magyar játékos létére, egy olyan bajnokságban is sz.r,amit lassan már a máltai köröz,van ekkora arca.Szégyen.300e forintból családok élnek meg..suttyó.
Krojf írta:A Fradi leendő új komplexumának látványterve elkészült!
Most már csak a csapatnak ki kell érdemelnie a játékával!
Szandim Drága Csillagom!
Fogsz-e ott játszani?
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213494
K.
Na az ilyenek meg elmehetnek a sunyiba....Erre csak annyit, hogy csinálhatnak bármit a klubvezetők,lehet fizetési sapka,jöhetnek a klasszis tehetségek,amíg ilyen lesz a mentalitás,addig ilyen lesz....Mihu írta:
De itt jött egy olyan dolog, amin én személy szerint mélységesen felháborodtam:
Egy Demjén Gábor nevű 22 éves debreceni játékos erre azt nyilatkozta, hogy teljesen abszurdnak tartja ezt az ötletet. Véleménye szerint 300 ezer forintból nem tudnának megélni. Neki is kell fizetni kocsitörlesztést, fizetnie kell a rezsit, és meg kell élnie valamiből. Ő elhiszi hogy vannak akik 300 ezernél kevesebb fizetésből is megélnek, de szerinte az életvitelük fenttartásához nem lenne elég egy 300 ezres fizetés.
Mások 80-120 ezres fizetésből élnek, minden nap legalább 8 óra munkával, és méghozzá nem egy klímás irodában, hanem nyáron kint a 40 fokban a napon kétkezi melót végeznek, sokszor még hétvégén is. És mégsem haltak még éhen. Ő meg 22 évesen lakást kap, naponta 1-2x lemegy egy 2 órás edzésre, szombaton vagy vasárnap meg lenyom egy meccset, amin lehet hogy nem is játszik, csak 15-20 percet. És él mint Marci hevesen.
Na,az ilyen kis bzik miatt tartunk itt,ahol. Magyar játékos létére, egy olyan bajnokságban is sz.r,amit lassan már a máltai köröz,van ekkora arca.Szégyen.300e forintból családok élnek meg..suttyó.Mihu írta:Egy Demjén Gábor nevű 22 éves debreceni játékos erre azt nyilatkozta, hogy teljesen abszurdnak tartja ezt az ötletet. Véleménye szerint 300 ezer forintból nem tudnának megélni. Neki is kell fizetni kocsitörlesztést, fizetnie kell a rezsit, és meg kell élnie valamiből. Ő elhiszi hogy vannak akik 300 ezernél kevesebb fizetésből is megélnek, de szerinte az életvitelük fenttartásához nem lenne elég egy 300 ezres fizetés.
Mások 80-120 ezres fizetésből élnek, minden nap legalább 8 óra munkával, és méghozzá nem egy klímás irodában, hanem nyáron kint a 40 fokban a napon kétkezi melót végeznek, sokszor még hétvégén is. És mégsem haltak még éhen. Ő meg 22 évesen lakást kap, naponta 1-2x lemegy egy 2 órás edzésre, szombaton vagy vasárnap meg lenyom egy meccset, amin lehet hogy nem is játszik, csak 15-20 percet. És él mint Marci hevesen.
Ez hatalmas:DDDDD A 3. gólnál nem kicsit gurult el a gyógyszere, de hát az ilyen nemnormális emberek kellenek a meccsekre:DD Adnak egy külön impulzust a meccsnek amitől sokkal jobban nézhető lesz egy kivülállónak is mint pölö één... Olyan mint Horty esete a bundesliga 2-vel vagy a brazil bajonoksággal..Enrique írta:Még mindig Zete-Hali: http://sportgeza.hu/futball/2008/11/18/ ... oni_vipera
PetI-vel a volt töritanárunk az illető.
Szerintem a Sport Klub-os illetőket magasan veri!Így kell közvetíteniEnrique írta:Még mindig Zete-Hali: http://sportgeza.hu/futball/2008/11/18/ ... oni_vipera
PetI-vel a volt töritanárunk az illető.
Én lépten-nyomon figyeltem a tatabányai focit és engem is meglep!Bányász írta:Tudom nem sokakat érint a tatabányai foci,de ez sztem országosan is érdekes hír.
Nyáron ugye nagytakarítást csináltak,elküldtek mindenkit majd nyílt próbajátékon válogattak embereket meg igazoltak pár fiatalt.
Ez az egész projekt Octavio Zambrano ötlete volt és szabad kezet kapott a megvalósításában.Senkinek semmi beleszólása nem volt,azt tartott meg akit akart stb.
Úgy nézett ki gyenge lesz a csapat,de csodák csodájára(vagy a szintén gyenge NB2nek hála)a csapat eléggé stabilan ott tudott maradni a középmezőnybe,holott a szezon előtt a bentmaradás volt a cél kb.
Erre most elküldték a Zambranot is meg a Dajkát is.Kabaré.Mi értelme volt így a nyári dolgoknak?
Láttam már egy két furcsa dolgot itt a Bányásznál de ezzel azért meg tudtak lepni...