Ti hova szoktátok feltölteni a képeket, hogy aztán onnan linkeljétek be??????
mert én feltölöttem a képfeltöltés.hu-ra... de nem tudom, hogy onnan melyik link kell nekem
Ez a sok szép kép után nehéz megszólalni , de lenne egy kérdésem. Csináltam egy képet csak még szeretnék valamit rátenni vagy egy kis kiegészítést valaki tippet vagy segítséget adna? ez a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/081224/Mess ... es.hu_.jpg
Hali, nekem is lenne 1 kívánságom.
Egy olyan siget szeretnék karácsonyra amin messi csókolja meg az aranyérmet amit pekingben szerzett. (az avatáromon is ez van)
A szöveg legyen az hogy MessiFan
Ha valaki megcsinálná. Akkor, nem tudom
Megkérem Guardiolát nyerje meg a Bl-t a cserébe :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ha nem veszitek pofátlanságnak.... megkérhetem, hogy valaki ha ráér, akkor megszerkeszti nekem a jelenlegi hsz. képemet???
vagy bármilyen Guillermo Ochoa-s kép megfelel!!
előre is köszönöm
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025