Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta:
Akkor én nem olvasok híreket![]()
Nembaj, az hsz-em első részét továbbra is tartom
Legszebb öröm a káröröm. Tamás sem olvas
Akkor én nem olvasok híreketLM10 írta:Nem akarok vitát de a gyors híreknél ottvanDrigo írta:Továbbra sem kérünk semmilyen felállást, semmilyen nickről.
Ha olvasnál híreket tudhatnád, hogy pl Keita 2-án ér vissza nem valószínű, hogy másnap játszani is fog...
Csatlakozom.Drigo írta:Továbbra sem kérünk semmilyen felállást, semmilyen nickről.
Ha olvasnál híreket tudhatnád, hogy pl Keita 2-án ér vissza nem valószínű, hogy másnap játszani is fog...
Nem akarok vitát de a gyors híreknél ottvanDrigo írta:Továbbra sem kérünk semmilyen felállást, semmilyen nickről.
Kösz!
Én is megköszönném!Katalán88 írta:Valaki egy kezdőt írna a Katalónia meccsről?
OFF: 200 HSZ:D:D
Ha igen, neten adják?Varga Tamás írta:10 perce valami barátságos meccs kezdődött Katalónia és Kolumbia között. Tud valaki valamit erről?
Nem értem, miért lenne olyan nehéz. A Mallorca, Osasuna, La Coruna hármas ellen kellene hat pontot szerezni. Egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.Mosquito írta:Azért nem olyan egyszerű ezt túlszárnyalni, még beállítani sem lesz könnyű.fcjoc írta: 1. Real Madrid 19 15 2 2 41-14 +27 47