Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rámész ugyanoda és kész.levproff írta:Valaki segítsen!
Véletlenül rá mentem arra a become a legend modban a visszavonulás gombra és most nem tudom h kell visszaálítani,de még nincs vége az idénynek!Valaki segítsen!!Köszönöm!
Igazából nem olyan nehéz a játék gép ellen. Vannak trükkök, amit mindig bevesz a gép, és szinte 100% hogy gól születik belöle.darmian írta:Szép... pedig azt hittem elég pro vagyok már, de akadnak nálam sokkal jobbak is.![]()
Szép... pedig azt hittem elég pro vagyok már, de akadnak nálam sokkal jobbak is.Danka00792 írta:Igen. Az elsö meccs 10-0 lett, a második 8-0. Mingyárt mutatok screenshotot is.
http://i40.tinypic.com/j15zs2.jpg
Az a poén, hogy az elsö (10-0) os meccsen kiállították Cannavaro-t, és még egy Real játékost, nem emlékszem már, hogy kit.
http://i42.tinypic.com/zt6eix.jpg
Mert "rosszat" választottál ki.bouba írta:PES 6 -ban ,a Master League módban miért nincsenek igazi játékosok?
Igen. Az elsö meccs 10-0 lett, a második 8-0. Mingyárt mutatok screenshotot is.darmian írta:Danka00792
Régebbi hozzászólásodhoz egy kérdés: 10 perces meccsek alatt jött össze ez a 18-0 összesítés a Real ellen?
Én amíg kis csapatba toltam akk télen csak kisebb csapatok jöttek, persze amikor a Barcába toltam akk télen is bejelentkezett értem a madrid (nemtom mit képzeltekMessiFan írta:Azért nem mindig.. Én télen igazoltam Manchesterbe..
Sorban kell. Legalábbis a GamingAccess patcheit.LM10 írta:Ha még egy patch-t sem tettem ki és most akakrom egyszerre az egészet akk rakhatom sorba?Mert valahol hallottam hogy nem mindegy a sorrend.
Azért nem mindig.. Én télen igazoltam Manchesterbe..danko94 írta:Ajánlat jön, de a nagyobb csapatok nyáron igazolnak...Sanama írta:Legend módban télen is jöhet ajánlat nagyobb csapattól,mint pl Mallorca,vagy csak nyáron lehet elmenni új csapatba?
Nekem pont az az egy van megFCBarca88 írta:Skacok nyugi, 10ből 9 kijelzőnél így van(89:59) és azt az egy kivételt se láttam még sehol, ahol rendesen működne
Nekem házhoz szállításal együtt volt 9990ft, de biztos megy még majd lejjebb az ára(cdgal.).MichaaBee írta:nekem meg lesztalálok egy boltot (talán már csak jövőre), ahol 10 alatt lehet kapni. (javaslat
) direct ip-n nem lehet nyomni?
Nem hinném hogy annyi embernek meg van eredetiben, de ilyen esetben szívesen tévedek.MichaaBee írta:PES bajnokság nem lesz?csak egy felvetés
![]()