2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Épp pont ezt akartam írni... Nagy jövő áll Busquest előtt. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapatnak drukkolhatok már lassan 10 éve. Hiszen, utópótlásukból lesznek a nagy sztárok. Ez az egyik ilyen eset: Busquest.robertfcb írta:Ezt a gyereket csodálom, beáll most is 20 percre és egy olyan labdát tálal Messi elé... pech volt hogy kapufa lett. Nagyon jól szűr, osztogat. Nagyszerű játékos válhat belőle.
Hogyan várhatjátok el hogy figyeljük Busqit a középpályán mi alatt Yaya Touré "árnyékában" észre sem lehet venni?Etooka írta:Más kérdés, hogy tetszett-e, amit csinált és más kérdés, hogyan teljesített7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos![]()
A védekező középpályásnak ennyi a feladata, mint amit ő csinál:összeszedi, lepasszolja. Emellett magabiztos, labdabiztos és kreatív.Viszont sokaknak azért tűnhet - szerintem - gyengének, mert a posztján Touré van, aki mostanában teljesen "átnevezi" ezt a posztot, hisz ő innen ad nem akármilyen labdákat és remekül kapcsolódik be váratlanul a támadoskba is az alapvető feladatainak kitűnő elvégzése mellett.
Üdv.
Etooka
Más kérdés, hogy tetszett-e, amit csinált és más kérdés, hogyan teljesített7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Azt hittem senki nem ért egyet velemMelkor írta:Én majdnem az összes meccset láttam és Barnával értek egyet, eddig semmi olyat nem tett amitől hasra kéne esni, sőt azt kell hogy mondjam, hogy az idei Barcából azért még ő a legkevésbé jó középpályás.Varatrix írta:Akkor nem nézel elég Barca meccset!7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Pazarul játszik a közép pályán, és szép gól is fűződik már a nevéhez!
Nagy reménység a gyerek!
Persze ne értsetek félre, az látszik, hogy tehetséges a srác és még sokra viheti, de azért ne szaladjunk előre!
Én majdnem az összes meccset láttam és Barnával értek egyet, eddig semmi olyat nem tett amitől hasra kéne esni, sőt azt kell hogy mondjam, hogy az idei Barcából azért még ő a legkevésbé jó középpályás.Varatrix írta:Akkor nem nézel elég Barca meccset!7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Nagy reménység a gyerek!
Ne idegeskedj!7_Barna_7 írta:pazarul??????akkor nálad idén Seva(aki úgy mozog mint aki most esett át egy gerinc műtéten) is pazarul játszik....
Ilyen fiatalon is nagyon labdabiztos a srác, sok labdát szerez, és rendszerint jól passzol.Varatrix írta:Akkor nem nézel elég Barca meccset!7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Nagy reménység a gyerek!
pazarul??????akkor nálad idén Seva(aki úgy mozog mint aki most esett át egy gerinc műtéten) is pazarul játszik....Varatrix írta:Akkor nem nézel elég Barca meccset!7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Nagy reménység a gyerek!
Akkor nem nézel elég Barca meccset!7_Barna_7 írta:Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnos
Mit mutatott be amin meglepődtél???mert én múltkor elhatároztam,hogy csak őt nézzem,hogy hát ha okoz valami maradandót...hiába néztem semmit nem okozott...sajnosIlúvatar írta:örül a szívem, hogy hosszabbított... nagy játékos lesz belőle, az fix. Középpályás lesz, irányító, mint Xavi.
Már most (!) olyan dolgokat mutatott be amitől meglepődtem rendesen... még 2-3 év és...