Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a 2 kedvenc a BSPlayer és a Jetaudio...matyi02 írta:Hello valaki tudna egy jó DVD lejátszó programot ?
Haverom keres valami ütöset valaki tudna segíteni?
Előre is kössz :Haverom és persze matyi02
Van a windows movie maker nagyon amatuer progi, de sztem a gépeden rajta van. Már jóval jobb a Pinnacle Studio bárhonnan lelehet tölteni(a legújabbat töltsd le belőle) és hát van a legjobb (sztem): Adobe Production Studio termékek link: http://www.designshop.hu/adobe/adobe-cs ... remium.php .McLovin írta:Szeretnék elkezdeni videókat készíteni, de nem tudok, ezért a segítségeteket kérném! Tudnátok vmi jó videó készítőt mondani, meg hozzá vmiféle magyarázatot, az alapokról? Csak, hogy értsem is, hogy hogy kell használni a progit. Idővel bele rázódnék sztem, csak elképzeltem már sok vidit, csak meg kéne jeleníteni a szg-n. Aki tud, pls segítese! Hálásan köszönöm!
Én egyszer kaptam egy olyat, ami vagy 20X kinyitja és becsukja a cd meghajtót.Danka00792 írta:Megoldottam.
Ur isten de amatör vírus volt.![]()
C:\WINDOWS mappában volt egy ilyen fájl: hahaha.bat.. mondanom se kell hogy gyanus voltLetöröltem. És jó. Ez egy egyszerü program volt. Elindul a windows-al együtt, és leállítja a gépet.
Hát, nem gondoltam volna hogy ennyire egyszerü lesz/lett volna. Gyakorlatilag már kerestem a win xp cd-met.
Szerk.: Köszi a segítséget egyébként.
Danka00792 írta:Megoldottam.
Ur isten de amatör vírus volt.![]()
C:\WINDOWS mappában volt egy ilyen fájl: hahaha.bat.. mondanom se kell hogy gyanus voltLetöröltem. És jó. Ez egy egyszerü program volt. Elindul a windows-al együtt, és leállítja a gépet.
Hát, nem gondoltam volna hogy ennyire egyszerü lesz/lett volna. Gyakorlatilag már kerestem a win xp cd-met.
Szerk.: Köszi a segítséget egyébként.
Valószínűleg a vírus letiltatta a vírusírtókat.Puyol05 írta:Danka00792 írta:Ha valaki segitene azt nagyon megköszönném. Esetleg PÜ-ben.
Tehát, oszt társam küldött egy virust. (Term nem tudtam hogy az) És ahogy bekapcsolom a gépet, bejön a Windows egyböl leáll a gép. Most csökkentett módvan vagyok fent. Mivel a virusirtom lejárt () Ezért le akartam tölteni az AVG próbaverzióját hátha kiirjta a virust.
De kiir vmi hibát telepítéskor. (AVG-t nemlehet csökkentett módban elinditani)
Valaki help püben hogy most mi legyen. Köszi.
az a helyzet, hogy én is így jártam multkor... nekem is lejárt a vírusírtóm, és én sem tudtam sehogy sem felrakni egyet sem, plusz netről sem tudtam leszedni semmit...(nekem egy trója volt a vírus)
szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy újra kellett rakniom az egész xp-t![]()
![]()
remélem neked ez lesz...
sok szerencsét
byebye
Danka00792 írta:Ha valaki segitene azt nagyon megköszönném. Esetleg PÜ-ben.
Tehát, oszt társam küldött egy virust. (Term nem tudtam hogy az) És ahogy bekapcsolom a gépet, bejön a Windows egyböl leáll a gép. Most csökkentett módvan vagyok fent. Mivel a virusirtom lejárt () Ezért le akartam tölteni az AVG próbaverzióját hátha kiirjta a virust.
De kiir vmi hibát telepítéskor. (AVG-t nemlehet csökkentett módban elinditani)
Valaki help püben hogy most mi legyen. Köszi.
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Puyol05 írta:üdv mindenkinek!
olyan gondom lenne, hogy egy másik avatart szeretnék berakni, de sajmos elfelejtettem, hogy hogy is kell ezt...
aki tudna segíteni, az megtenné?
előre is köszi
Köszönöm szépen a kielégítő választ!Drigo írta:Amikor áthelyezünk egy-egy topicot pl az archiváltba, akkor ajánl fel egy lehetőséget az árnyék topic létrehozására. Ennek sok jelentősége nincs. Nyilván amikor valaki áthelyezte őket, elfelejtette kiszedni a pipát az árnyék létrehozása elől.McLovin írta:Mi ez a "Árnyék: Bojan Krkic"??? Meg találtam még ilyen "Árnyékot" Ronaldinhoról meg Eto'oról is! Ez mit jelent???