2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a gond az, h az összes fosklubos nyomorék...Valentino írta:
na akkor valóban az lesz...
mondjuk ahogy néhány hsz-el ezelött írták... talán a Dzsuli volt még anno a legdühítőbb ettől a bénától...
ennek nincsenek ismerősei, hogy szóljanak neki, hogy milyen hülyeségeket beszél?????vagy csak egész egyeszerűen ekkora nyomorék?????????
na akkor valóban az lesz...Fecooo írta:majd ha esetleg Bojan beáll, akkor meg kidöntöd a falat is.... "bozsán krikics"Valentino írta:ez a világi miért "Andrit" mond amikor Henry-nél van a labda???
a falra mászok tőle...![]()
majd ha esetleg Bojan beáll, akkor meg kidöntöd a falat is.... "bozsán krikics"Valentino írta:ez a világi miért "Andrit" mond amikor Henry-nél van a labda???
a falra mászok tőle...![]()
Nemtom miből szűrted le h ez panasz.Azt írtam h ha nem változnak a dolgok, akkor cseréljük csak le!Én is elégedett vok a játékával, de Iniesta azért mégiscsak egy fokkal jobb.Fernando írta:panasz nemlehet Gudjohnsenre, ma a csapat egyik legjobbja. Megszokásból ne szidjuk vagy cseréljük le.noname írta:VSAlves
Egyelőre ennyi elég.Ha nem javulnak a dolgok akkor GuddyIniesta
panasz nemlehet Gudjohnsenre, ma a csapat egyik legjobbja. Megszokásból ne szidjuk vagy cseréljük le.noname írta:VSAlves
Egyelőre ennyi elég.Ha nem javulnak a dolgok akkor GuddyIniesta
Toure hibázott, de akkor is VS jó pozícióban volt, a Barcában nem lenne szabd h egy védőt egy közepes csatár így otthagyjonCFirpo3 írta:Szerintem pedig nem kéne ennyire ostorozni V. Sanchezt! A gólnál ugyanúgy hibás volt Abidal és Touré is. Lehetünk elfogultak velük szemben, de a hiba az akkor is hiba. Egyedül amitől a hajamat téteptem az Sanchez lassúsága. Látszott, hogy Yaya utolérte volna, ha nem akadájozza V.S.
A gólon kívül nem vétett nagy hibákat, volt egy vagy kettő eladott labdája.
Valdes pedig nem rossz, csak a kommentátor emlegeti ezt állandóan, de nem muszáj hinni neki!
Nem,én már a Basel elleni meccsen is meglepődtem, hogy középső védőt játsziklionelmessi19 írta:Csak én gondolom úgy hogy V.Sanchez nem középső védő?![]()