FCBarca88 írta:Szerintem az első félidőben igen jól játszott, főleg úgy, hogy most a jobb oldalon kevesebbet futott fel Puyol, mint Dani Alves szokta tenni.
Hleb osztott egy-két olyan labdát hogy a védők azt se tudták hogy mi van, csak sajnos a társak nem éltek vele. Én azt mondom hogy Hlebnek a középpálya bal oldalán, DE nem a szélén kellene játszania. Az átlövéseket, távoli bombákat hiányolom tőle.
Nem azt vártam tőle a Mallorca ellen hogy úgy játsza be a jobb szél, mint Messi szokta. Végig kitartottam Henry mellett is, Hleb mellett is kifogok, persze azért nem elvakultan. Sokak Hlebet legfőképp az ára miatt szídják.. de kérdem én: erről Ő tehet?? Nem hinném
Kíváncsian várom Etooka cikkét róla, szerintem lesznek benne pozitívumok is, és negatívumok is, mármint ami Hleb játékára vonatkozik.
"Hleb osztott egy-két olyan labdát hogy a védők azt se tudták hogy mi van, csak sajnos a társak nem éltek vele. "
sajnos ez nem feltétlenül a társak hibája. az a passz, amiről csak a küldője tudja, hogy hova megy, az sajnos nem jó passz. lentebb valaki írta, hogy a társak bénák, mert hleb gyorsan passzol. hát nem tudom, erősen kétlem, hogy a fehérorosz zsenialitásának a bizonyítéka lenne, hogy ilyen játékintelligenciájú csapatban csak ő érti, hogy mit akar csinálni. olyan helyre nem kell passzolni, ahova nem mozognak a társak, és ennyi. mintha hleb nem igazán értené a barca játékát.
mellesleg egy passznak nem gyorsnak, vagy lassúnak kell lennie, hanem pontosan megfelelő sebességűnek.
ahol olyan zseniálisan precíz játékosok vannak, mint xavi és iniesta, ott sajnos világít, ha valaki hányaveti, és ez a legfőbb probléma hlebbel. fantasztikus, ahogy a labdával bánik a földön, de ez önmagában tökéletesen értéktelen, ha nem teremt helyzeteket. persze néha meg-megvillan, és az arsenalban is SOK idő telt el, mire jó lett (legalább fél év), úgyhogy nyugodtan lehet vele türelmesnek lenni, pláne, hogy most megy a szekér, és drága sem volt. már nem emlékszem pontosan az árára, de a 20 millát nem érte el, márpedig egy felső árkategóriás játékos ott kezdődik.
viszont nem értek egyet azokkal, akik szerint baloldalt jobb volt. nem, baloldalon borzalmas volt, pont, hogy a jobboldalon mutatott eddig többet szerintem (az ágyusoknál is inkább ott szerepelt).