Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülj neki!De télleg!vicky.girl írta:Hát ezek szerint nálunk teljesen más a rendszer, itt nagyon nyomják a nyelveket, nekem gimiben van heti 4 németem, 2 angolom... Szlovákom van 4, magyarom csak 3...
Igen az vagyok.kabekabe írta:......
PÜvicky.girl írta:Hát ezek szerint nálunk teljesen más a rendszer, itt nagyon nyomják a nyelveket, nekem gimiben van heti 4 németem, 2 angolom... Szlovákom van 4, magyarom csak 3...
jó, de ugy se tanulok meg énekelni, ha nem is énekelünk, ha esetleg énekelnénk is nem érdekli, h hogy énekelek(csak az érdekli, h énekeljek), de fel van háborodva ha esetleg nincs ott a füzeted(ráadásul semmit nem irunk bele). kb. ennyi értelme van. am te 7.-es vagyVictor_Valdes írta:Amúgy az éneknek van valami értelme, mert pl, a mély hangommal nem tudok énekelni, és kajak 3-as leszek. Ez fogja elcsúnyítani bizit....
ott lehet, h más a rendszer, nekem a zene vmennyire talán az ének. rajz meg sajna lesz 10.-ig(akkor már nem lesz), asszem. naon remélem, h nem sokáig lesz.vicky.girl írta:Hmmm, nem tudom ti milyen suliba jártok, én szlovákiai vagyok, gimnazista, de nekunk nincs se zenénk, se rajzunk...
Pü, de kalendáriumba is benne van, és itt se tagadom: 13 (1995).Fernando írta:Remélem nem túl indiszkrét kérdés, ha megkérdezem hányadikos vagy?Victor_Valdes írta:Hát nem tudom általánosba ki milyen volt, én 4-5 leszek mindenből (5: rajz, töri, irodalom, tesi
, )
.
Remélem nem túl indiszkrét kérdés, ha megkérdezem hányadikos vagy?Victor_Valdes írta:Hát nem tudom általánosba ki milyen volt, én 4-5 leszek mindenből (5: rajz, töri, irodalom, tesi
, )
.
Ott még legyél is az.Victor_Valdes írta:Hát nem tudom általánosba ki milyen volt, én 4-5 leszek mindenből (5: rajz, töri, irodalom, tesi
, )
.
Én buktam progből, 4-es lett a számtud, ergonómia 3-as, tegnap írtam digitből, ha megvan a beugróm akkor 3-as lesz, ha nincs akkor bukó, jövőhéten analízis vizsga, utána meg anyagtud vizsga...nekem még messze a vége....bouba írta:Kinek milyen lesz a félévi?![]()
Én szinte mindenből 3-as leszek
Hasonló...amiből színvonalas teljesítményt tudok nyújtani az csak a történelembouba írta:Kinek milyen lesz a félévi?![]()
Én szinte mindenből 3-as leszek
Mai, nem holnapiIlúvatar írta:
most lazulok, és készülök a mai nagy meccsre